Sayfa 165 / 578 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
4,921 ile 4,950 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Genel açıdan bakıldığında beni de rahatsız eden bir karar oldu. Takımın başında sahaya çıkacak olması elbette mutlu etti ama bizler (hem taraftarlar hem yönetim) bazı şeylere tepki gösterirken hem kulübün bu tarz bir başvuruda bulunması hem de böyle bir karar çıkması rahatsız edici. Hadi tahkim malum sebeplerden bu kararı çıkartıyor da bizimkiler ne diye başvuruyor ki cezanın ertelenmesi için? Niye böyle bir koz veriyorlar? Yarın öbürgün tahkim başka cezalarla ilgili yapacağı indirimler için iyi koz yakaladı böylelikle. Bakın biz adiliz, herkese eşit davranıyoruz kozu.

Ünal Aysal asıl şimdi çıkıp "bu ateş üfleyerek sönmez ey federasyon" dese tam yeridir bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bilemicem ben FDT yazan kural bu hatta buyrun :

buda 105

"soyunma odasına ve kulübeye girmemesi veya hak mahrumiyeti alması" demeleri zaten ikisinin farklı şeyler olduğunu gösteriyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

bilemicem ben FDT yazan kural bu hatta buyrun
    İkisi farklı cezalar; biri müsabakadan men cezası, diğer hak mahrumiyeti. Fatih Terim'e verilen ceza müsabakadan men cezası.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İMPARTOR'un aldığı ceza ERTELENEBİLİR.
    Fatih Terim'in ertelenen cezası; Futbol Disiplin Talimatı'nın 25. Maddesi.
    Yani; MADDE 25 - SOYUNMA ODASI ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI

Hak Mahrumiyeti ise başka bir başlık ile düzenlenmiştir.
    O da; MADDE 27 – HAK MAHRUMİYETİ

Ayrıca Fatih Terim Futbol Disiplin Talimatı'nın 43/1-c maddesine göre SOYUNMA ODASI ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI almıştır, HAK MAHRUMİYETİ değil.

Futbol Disiplin Talimatı'nın 105. Maddesinde ise; Hak Mahrumiyeti cezalarının ertelenemeyeceği yazmakta. Yedek Kulübesi giriş yasaklarının değil.

Yani erteleme kararı doğru. Fatih Terim 105. Madde'den yararlanabilir.
    . .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    11

Hadi bakalım şimdi Emre Belözoğlu'nun PFDK'ya sevk edilmesinde sıraBir Fenerbahçe'li olarak tabiki Fatih hocanın klübede olmasını istemem ve bu bağlamda karar hoşuma gitmedi ki zaten tam bir trajikomik vakka.Kararı eleştiren Gsli arkadaşları açık yürekliliklerinden dolayı samimiyetimle tebrik ederim.Şu var, bende bir Gs'li olsam hocanın cezasının kalkmasına sevinirdim.Ama sevinmek ayrı şey, şu komedi kararı doğru bulmak ayrı şey.Bir insanın karakterinin derecesini gösterir benim gözümde.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu tarz olaylara şaşırmıyorum.Çünkü biz 8 senedir bu tarz saçmalıkların birinci dereceden muhattabıydık.YD başkan olduğu zaman bir espiri vardı,binecem üstüne vuracam kırbacı.Aynen öyle oluyor valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Komedinin de komedisi. Öyle saçma bir şey olur mu ? Cezasının bir maçını çekmiş diğer maç Fenerbahçe ile oynuyorsa ertelensin. Nerden biliniyor belki bu adam sezon sonu takımdan ayrılcak o ceza nasıl ertelenebilir 1-2 maç sonra ya değil ertesi sezona erteliyorsun ve ertelemek nedir ya. Atıyorum Alex galatasaray maçı öncesi kırmızı kart gördü cezayı ertelediler Alex derbide oynadı sonra ki haftalarda cezasını çekti bunun gibi saçma bişey olabilir mi. Kaç gündür bi yerlerden sataşmaya çalışanlar önce kendi takımlarına tanınan toleranslara bakmalılar.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maddeye göre kararın değişmesi doğru ama madde saçma , madde yanlış o yüzden bence de karar yanlış. Ama maddeye göre doğru kısaca mantıken yanlış , kurallara göre doğru.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

O değilde ya hoca sezon sonu giderse caze ne olucak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Komedinin de komedisi. Öyle saçma bir şey olur mu ? Cezasının bir maçını çekmiş diğer maç Fenerbahçe ile oynuyorsa ertelensin. Nerden biliniyor belki bu adam sezon sonu takımdan ayrılcak o ceza nasıl ertelenebilir 1-2 maç sonra ya değil ertesi sezona erteliyorsun ve ertelemek nedir ya. Atıyorum Alex galatasaray maçı öncesi kırmızı kart gördü cezayı ertelediler Alex derbide oynadı sonra ki haftalarda cezasını çekti bunun gibi saçma bişey olabilir mi. Kaç gündür bi yerlerden sataşmaya çalışanlar önce kendi takımlarına tanınan toleranslara bakmalılar.
    Başvuru ne zaman yapıldı bir bak. İlk maçtan sonra , kafalarına göre yapmıyorlar zaten bunu pislik işleri örtmek için yaptıkları maddeden yararlandık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O değilde ya hoca sezon sonu giderse caze ne olucak
    TR'de ki ilk maçında cezalı olarak devam eder. Takımı önemli değil.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Başvuru ne zaman yapıldı bir bak. İlk maçtan sonra , kafalarına göre yapmıyorlar zaten bunu pislik işleri örtmek için yaptıkları maddeden yararlandık.
    Evet bazı şeyleri çok güzel örtüyorlar şampiyonluk maçın var rakibin ezeli rakibin Fenerbahçe hocan cezalı tak seneye aktaralım cezayı aman hoca takımın başında olsun belki sezon sonu ayrılcak Fatih Terim bunun garantisini kim verebilir ki ? Tamamiyle saçmalık

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bu tarz maddeler doğru mu yanlış mı tartışılır ama getirilme zamanı çok yanlış olduğu kesin. Türk futbolu tarihi bir sıkıntı içindeyken böyle maddeler getirirsen bi çok şeyin önünü daha da açmış olursun. Daha önce de söyledim Fatih Terim bu cezayı sezon içinde en az 2-3 kere almalıydı orta sahaya kadar gelip hakeme saydırdığı oldu. Koruma olarak düşünmeyin ama bütün sezon çok daha ağır tahriklerde bulunmuş adama ceza verme verme play-off'un son 2 haftası ceza ver, bu da ayrı bir saçmalık sonra verdiğin cezayı ertele bu bambaşka bi saçmalık. Yine söylüyorum tablonun geneline bakarsak "biz hocanın cezasını kaldıralım sizde bu şike kararlarını çok irdelemeyin" anlaşması olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Evet bazı şeyleri çok güzel örtüyorlar şampiyonluk maçın var rakibin ezeli rakibin Fenerbahçe hocan cezalı tak seneye aktaralım cezayı aman hoca takımın başında olsun belki sezon sonu ayrılcak Fatih Terim bunun garantisini kim verebilir ki ? Tamamiyle saçmalık
    Madde öyle işte verdikleri karara niye saçma diyorsun ki kurallar dahilinde bu yapılabilir.
    Last edited by meddah : 10.Mayıs.2012 at 19:09 Reason: Kural 8

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ustu ortulen olaylari biliyoruz ayrica bizlik bir alaka yok105.ci maddeyi kendileri cikardi yani bizde basvurduk onlar erteledi
    Last edited by byariff : 10.Mayıs.2012 at 19:23

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ustu ortulen olaylari biliyoruz ayrica bizlik bir alaka yok105.ci maddeyi kendileri cikardi yani bizde basvurduk onlar erteledi
    Evet sizlik hiç bir alaka yok son maç cezanız varken erteliyorlar bu maç olmasın öbür basit maçlarda öder cezayı ohh kebap iş %100 Eminim ki böyle bir olay Aykut Kocaman'ın başına gelse şimdiye sayfalarca yazı yazılırdı ama iş sizin lehinize olunca bizlik bişey yokki Ne kadar basit dimi

Kural kimin icin cikti FB yöneticileri icin aksini iddia eden varsa diyecek biseyim yok. Biz bu kurala itiraz ettik tahkim reddetti. Bizimkiler de madem öyle dediler ve Fatih Terim icin itirazda bulundular onlar da ertelediler cezayi. Ama TFF Ilhan Ekisoglu ve Sekip Mosturoglu'na da aynisini yapip sikeden dolayi aldiklari cezalarini erteleyecek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bence mantıklı bir iş yapılmış.
    Sabri'ye biraz fazla mı yükleniyoruz acaba? Yerinde olsak gelen alaycı tepkilerden dolayı çok üzülürdük emin olun.
    Sanal alemdeki esprilere ise gülüp geçen Sarıoğlu, "Hiç rahatsız olmuyorum. Hiçbirine cevap da vermedim. Saygı duyarım beni seven de olabilir sevmeyen de. Allah hepsinden razı olsun, kimseye art niyet beslemiyorum" şeklinde konuştu.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sanal alemdeki esprilere ise gülüp geçen Sarıoğlu, "Hiç rahatsız olmuyorum. Hiçbirine cevap da vermedim. Saygı duyarım beni seven de olabilir sevmeyen de. Allah hepsinden razı olsun, kimseye art niyet beslemiyorum" şeklinde konuştu.
    o makaraları yapanlar kötü niyetle yapmıyorki şahsen bende o sözlerim söylerim ama ben sevdiğimden söylerim yani

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Terim'in cezasının ertelenmesine sevindim.Çok büyük etkisi olacaktır takıma.Yalnız ben bu karardan hiç hoşlanmadım.Önce ceza veriyorsun sonra neden erteliyorsun ?TFF artık bir şeyin neresinden tutarsa tutsun elinde kalıyor.Hatalar sağanak yağmur gibi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

o makaraları yapanlar kötü niyetle yapmıyorki şahsen bende o sözlerim söylerim ama ben sevdiğimden söylerim yani
    Evet. Zaten o yüzden sıkıntı olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında Galatasaray'ın böyle bir ertelemeyi kabul etmemesi lazım.

105. madde bazı şeylere önlem almak amacıyla bırakılmıştı. O gün bu manada yeterli eleştiriyi yapmıştık. Bu konuyu eleştirirken bundan faydalanan ilk tayfa olmamız ve tahkim kurulunun nedense bu insafı göstermesi bir hayli ilginç oldu.

Açıkçası yanlış bize dönünce mukaddes başkasına olunca eleştirilmeli mantığında değilim.

Galatasaray'ın bu maçta da cezasını sürdürmesi lazım. Galatasaraylı olmak bu federasyonla ortak bir noktada durmamak, onların anormal kararlarını kendi lehimize kullanmamaktır.

Nesil
    2007

Rezalet resmen. 105. maddeyi şikayet edip ondan yararlanıyoruz. Sözün bittiği yer...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Onu bunu geçtim, Fatih Terim'in ceza almasını Fenerbahçe bağlayanlar, Fenerbahçe şampiyon olsun diye, bizimle uğraşıyorlar, Terim'e bu nedenle ceza verdiler, vs vs şeklinde burada yakınanlar vardı.

Tahkim'de gördük ki Fatih Terim kendisini savunmaya gitmemiş, erteleme talebiyle gitmiş.

Demek ki neymiş, cezayı haketmiş, o tartışmalar da tamamen gereksiz yapılmış oldu böylece.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim zaten itiraf etmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Onu bunu geçtim, Fatih Terim'in ceza almasını Fenerbahçe bağlayanlar, Fenerbahçe şampiyon olsun diye, bizimle uğraşıyorlar, Terim'e bu nedenle ceza verdiler, vs vs şeklinde burada yakınanlar vardı.

Tahkim'de gördük ki Fatih Terim kendisini savunmaya gitmemiş, erteleme talebiyle gitmiş.

Demek ki neymiş, cezayı haketmiş, o tartışmalar da tamamen gereksiz yapılmış oldu böylece.
    Fatih Terim'in ceza almasına itiraz eden at gözlüğüyle bakıyordur olaya. Yalnız cezalar gerektiğinde değil, suç işlendiğinde verilmelidir. Fatih Terim'in normal sezonda sahanın ortasına kadar gelip hakemle tartıştığı, saha kenarında bile sinirlerine hakim olamayıp çok gereksiz tepkiler verdiği maçlar olmuştu. O zamanlar es çekip, koridorda hakeme hakaret etti diye büyük ölçüde finalin kadıköyde oynanacağı belli olduktan sonra ceza verirsen bunda art niyet aranır. Belki zamanında verilseydi cezalar bu cezanın oluşmasına neden olan olaylarlar yaşanmamış olurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cihan abi dün bahsettiğin videoler şunlarmıydı ?

http://www.youtube.com/watch?v=hOa7Q...feature=relmfu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet. Bizimki de :

Başkan bi yerde kekeledi ama olsun

http://www.youtube.com/watch?v=tgNA-...feature=relmfu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet. Bizimki de :

Başkan bi yerde kekeledi ama olsun

http://www.youtube.com/watch?v=tgNA-...feature=relmfu
    Şu ana kadar izlediklerimden en iyisi sizinki idi abi Sen sanırım arkada ki uzun boylu gözlüklü olansın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şu ana kadar izlediklerimden en iyisi sizinki idi abi Sen sanırım arkada ki uzun boylu gözlüklü olansın
    GS'a destek şeyinde masmavi şey giymiş(hangi akıl mantığa göre giydiği meçhul ) bir eleman var ya arkada o işte

Mesaj Yetkileri