1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sabri reiz

Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bence mantıklı bir iş yapılmış.
    Sabri'ye biraz fazla mı yükleniyoruz acaba? Yerinde olsak gelen alaycı tepkilerden dolayı çok üzülürdük emin olun.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bence mantıklı bir iş yapılmış.
    Sabri'ye biraz fazla mı yükleniyoruz acaba? Yerinde olsak gelen alaycı tepkilerden dolayı çok üzülürdük emin olun.
    Sanal alemdeki esprilere ise gülüp geçen Sarıoğlu, "Hiç rahatsız olmuyorum. Hiçbirine cevap da vermedim. Saygı duyarım beni seven de olabilir sevmeyen de. Allah hepsinden razı olsun, kimseye art niyet beslemiyorum" şeklinde konuştu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sanal alemdeki esprilere ise gülüp geçen Sarıoğlu, "Hiç rahatsız olmuyorum. Hiçbirine cevap da vermedim. Saygı duyarım beni seven de olabilir sevmeyen de. Allah hepsinden razı olsun, kimseye art niyet beslemiyorum" şeklinde konuştu.
    o makaraları yapanlar kötü niyetle yapmıyorki şahsen bende o sözlerim söylerim ama ben sevdiğimden söylerim yani

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    o makaraları yapanlar kötü niyetle yapmıyorki şahsen bende o sözlerim söylerim ama ben sevdiğimden söylerim yani
    Evet. Zaten o yüzden sıkıntı olmuyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında Galatasaray'ın böyle bir ertelemeyi kabul etmemesi lazım.

105. madde bazı şeylere önlem almak amacıyla bırakılmıştı. O gün bu manada yeterli eleştiriyi yapmıştık. Bu konuyu eleştirirken bundan faydalanan ilk tayfa olmamız ve tahkim kurulunun nedense bu insafı göstermesi bir hayli ilginç oldu.

Açıkçası yanlış bize dönünce mukaddes başkasına olunca eleştirilmeli mantığında değilim.

Galatasaray'ın bu maçta da cezasını sürdürmesi lazım. Galatasaraylı olmak bu federasyonla ortak bir noktada durmamak, onların anormal kararlarını kendi lehimize kullanmamaktır.

Mesaj Yetkileri