Sezon sonu icin oyuncularla yavas yavas anlasmaya basladik.
5 oyuncu ile anlastik.
Sonuclari toplu ekleyip playoff heyecanini paylasacagim sizlerle.
Ben bu kariyeri nasıl görmedim yahu : ) Derbiden sonra gelip bi inceleyelim bakalım.
...
YENI SEZON YILDIZLARIMIZ
![]()
Volkan bizle anlasmak istemedi yoksa kaptanligi bu sene ona verecektik. Boyle oluncada kendisini satip simdiden yerine bi kaleci koyalim dedik.
Alex muthis bir futbolcuydu ama sezon sonunu zor getirdi, fizik olarak daha diri futbolcu lazimdi o bolgeye.
Şampiyonluk için tebrikler, Yeni sezonda 2 takım dolusu adam transfer etmişsin hayırdır : )
...
Usteki uzgun smiley nerden cikti
Kalede Sinan Bolat haricinde dogru duzgun kaleci yok, bu riski alip devami edim yoksa Mert Gunok yeterli bir performans gosterirmi ?
Çok iyi başlamış ikinci sezon.Özellikle Bayern maçı harika. Transferleri de beğendim![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Kaç yabancı oldu yahu takımda ? Sayamadım![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bassong
Boyota
Abdennour
Montoya
Muntari
Jano
Beluschi
Dia
Stoch
Coutinho
Ruiz
Kweuke
Fierro
Wilfried
14 toplam. Montoya ve Fierro 'yu kiralik vermek istedik, gonderecek takim bulamadik. Ocak ayinda duruma gore bazi isimler gonderilecek.
Başka defansın varsa Boyota' da kiralık verilip yerine bir Türk stoper monte edilebilir. Yabancı kontenjanından kazanmış olursun.
Football is simple,but Football Manager is not
Bassong çok sağlam bir oyuncu güzel bir transfer olmuş
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Boyata kiralik geldi. Ligde isime pek yaramicak, ama Sampiyonlar liginde kurdugum geri 4'lu cok onemli. Bassongu sola cekip ortada Abdennour ve Boyata ikilisini oynatacagim. Boylece defanstaki adamlar hem guclu hem hizli olup Bayern macinda oldugu gibi bize guzel sonuclar getirecek.
Bassong bana cok farkli mevkilerde fayda saglicak. Defansin jokeri gibi DL ve DC(stopper-Cover) gorevlerini en ust seviyede yapabilecek bir adam.
SL deplasman maclari icin 4-3-3'e gecmelimiyim sizce?
Yoksa 4-2-3-1'le devami![]()
Alex satılırmı be hocam. Ölüsü bile iş yapıyor oyunda. Zaten onun oynadığı pozisyonda çok fizik güce ihtiyaç olmuyor. Jano ile özel olarak çalıştırırdında hem. Transferlerin güzel tek beğenmediğim yer Alex'i yollaman![]()
Taktik geregi yolladik, ilerde basacak fizik gucu daha yuksek birini aradik![]()
Ocakta buyuk temizlik var, ben bukadar fiyasko transfere nasil imza attim anlamis degilim
4-5 yabanciyi yolliyacagiz
Beyler farkinda olmadan epey ilerlemisim, zaten bu aralar aklim binbir turlu yerlerde onun icin toplu fikstur olarak ekliyorum ss'leri.
Sampiyonlar liginden elendik, son macta evimizde Valencia'ya kaybettik onlari ezmemeze ragmen.
Ligde 15 mactir yenilgi yuzu gormuyoruz.
Bryan Ruiz benim hayatimda yaptigim en fiyasko transferdir, neyseki pek fazla zarari dokunmadan gitti. Bassong ilk geldiginde bi kac sorun yasadik onunla, ondan sonrada pek duzelme gostermedi onun icin yollari ayirdik. Mental ozelikleri dusuk bir futbolcu.