Sayfa 162 / 447 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
4,831 ile 4,860 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yine bir Suç ve Ceza durumunda en kolay olan yol seçildi. Kaos çıkaran fanatiklere karşı ne yaptırım oldu ? Peki görevini kötü kullanan polislerın akıbeti ne ? Fenere 6 degil 16 maç ceza ver asıl suçlular ceza almadıkca bu olayların önü kesilmez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6-8 arası bir ceza bekliyordum.6 maç yerinde olmuş.Tabi düşürülmezse.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

8 maç polissiz oynama cezası alsaydık daha adaletli olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Olan yine mac izlemeyi haftasonu eglencesi olarak goren, takimiyla heyecanlanan, sevinen ya da uzulen taraftara oldu. Istersen 17 mac kapat ama cozum saha kapatmak degil. Kalici cozumler getirmek zorundayiz. Bu boyle devam etmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bazı arkadaşlar seyircisiz cezası fark etmez bayan ve çocuklar geliyor diyor.Fakat bu uygulama seneye yapılmayabilir.Bu sene için çıkarılan uygulamalardan biriydi seneye devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

6 Hafta baya fazla gerçekten. Taraftarıyla Kadıköy'de 12 veya 13. Haftada buluşacak demek oluyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    6 maç ceza rakam düşündürücü
    Neden 5 değil, 7 değil de 6 ? Neden 6 hocam ?

Benim için tamamen seyircisiz olmadığınca bu cezalar bir anlam ifade etmiyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nerden baksan tutarsızlık

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Verilen ceza tartışılır da, ben başka bir şeye takıldım. Neden 'seyircisiz' ceza? Şu cezayı ya 'tamamen' seyircisiz yapsınlar ya da '6 maç kadın ve çocuk taraftara açık' şeklinde düzeltsinler. Gerçi bu ifade de eksik kalabilir açıklama içerisinde ama; ben olayın başka tarafındayım. Bu ülkede kadın ve çocuk, seyirci; onu da geçtim, insan yerine konmuyor heralde!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ceza tahkimde 4 maça indirilir diye tahmin ediyorum. Fakat şu bi gerçek ki kendi sahamızdaki maçları izlemek eziyet gibi olacak uzun bi süre. O çığlık sesleri çekilmez bir hal alıyor bi süre sonra

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

DİLİMDE şarkıların gündüz gece deli gibi aşığız fenerbahçe
    bu dünyayı yıkarız senin için büyük başkan glince

içimden geldi ağalar hayde

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bi Fernandes'e denilenler kadar değil
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten Fernandes'e yazılanlar bunlar
    eto'o bitmiş.

soba kur yakayım nedir ya

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fenerbahçe'nin efsane oyuncuları arasındaki yerini çoktan alan kaptan Alex de Souza, önümüzdeki yılın sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için yönetime resmen başvurdu.

İki sezon daha futbol oynadıktan sonra sporculuk yaşantısını noktalamayı düşündüğünü dile getiren Brezilyalı oyuncunun “2013 yılında bitecek sözleşmemi bir yıl daha uzatıp sarı-lacivertli forma altında futbolu bırakmaktan yanayım. Ben burada mutluyum ve hâlâ Fenerbahçe'ye hizmet edebileceğime inanıyorum. Son karar sizin” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Fenerbahçe'den ayrılmayı kesinlikle istemediğini ve kalan futbol yaşantısını Türkiye'de geçirmek istediğini belirterek yönetime net mesaj veren Alex bugün ülkesine gidecek. Sarı-lacivertli ekibin en değerli oyuncusu olarak tarihe geçen Brezilyalı oyuncunun bu isteğini teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın nasıl karşılayacağı bilinmezken, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin bu isteğe olumlu baktıkları öğrenildi.

İNDİRİM YAPMIŞTI!

Alex, Bursaspor maçı sonrası da Aykut Kocaman'a bu konuda şu mesajı göndermişti: “Fenerbahçe'de futbolu bırakma ihtimalim yüksek görünüyor. Bunu şu anki şartlara göre söylüyorum. Önümüzde kontratımın devam ettiği 1 sene daha var. Kariyerimi devam ettirmek istiyorum. Hocamızın da yeni sezonla ilgili planları var. Eğer hocamız, yönetim kurulumuz, kulübümüz bu plan dahilinde benimle olmak istediklerini söylerse, burada devam edip, ardından futbolu bırakmaktan mutlu olurum. Planlar dahilinde değilsem, yoluma devam edip sonra futbolu bırakabilirim”.

Brezilyalı oyuncu yılda kazandığı 3,5 milyon eurodan önemli miktarda indirim yapmış, iki yıllık yeni sözleşme imzalarken yıllık 2,7 milyon euroya oynamaya devam etmişti.

KAYNAK : SPORX

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chelsea kupayı alamazsa böyle. Alırsa;

Böyle olacak. Yani ikisinde de seri başı olacağız(Chelsea kupayı alırsa). Onun dışında seri başlarının ilk turda elenmesi bizi yine yarar sağlayacak. Ve gruplara kalırsak büyük ihtimalle 3. torbadan gireceğiz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Kopenhag'ın şampiyonluğu kesin değil eğer Nords şampiyon olursa Fener'in işi zorlaşabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fener Gol Gol Gol...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sezon bitti abi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fener Gol Gol Gol...
    Yeni Transferler geliyorrr...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by vego View Post
    Gerçekten helal olsun. Ne yazık ki olaylar tamamen Fenerbahçe taraftarına yıkılmış durumda.
    http://vimeo.com/42377360
    Verdiğim linkteki videoyu dikkatle izlerseniz Fenerbahçe taraftarı hala tribündeyken, tribüne doğru biber gazı sıkılıyor. Atılan bombanın haddi hesabı yok. Sonunda dayanamayan taraftarlar sahaya atlayıp polisleri kovalıyor.

Maç bitmiş taraftarlar takımını alkışlıyor. Sahaya giren çıkan yok. Bir kaç tane meşale atılmış, her maçta atılmıyor mu? 2 gün önce Bursa maçındaydım, bilmiyorum Tv'de gösterdiler mi, Bursa taraftarının sahaya atmadığı meşale, patlayıcı kalmadı hatta Fenerbahçe tribününe bile meşale atıp oley çektiler, onlara karşı böyle mi davranıldı ? Sen ordaki binlerce insana karşı insanlık suçu işleyeceksin, sonrada mazlum olacaksın ne güzel dünya.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sözün bittiği yer.. Alex: "Bu sezon Aykut hocayla her oturup konuştuğumuzda, ilk kez "futbolu", sezon başladıktan "7 ay" sonra konuşabildik"

4 büyük takımın bilançoları

http://www.hayatimfutbol.com/index.p...n-bilancolari/

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by vego View Post
    Meselenin kimi kime şikayet ediyoruz boyutu olsa da en azından polisin yaptıklarına dikkat çekilmiş olur. Şikayetçi olan taraftarımıza tebrikler.

Yönetim Alex'in önüne boş sözleşmeyi koymalı ve süresini, ücretini, her şeyini kendin belirle demeli. Bu jesti Alex hak etmiyorsa kim edecek ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sanırım alexsiz sançez olmaya alışmalıyız gs nin bi on yıl yeni hagiaradığı gibi basında bizim adımıza yeni aleler arar durur ama artık aleiz fenere alışmak lazım büyük oyuncu ama sanırım artık yaşlı bi kurt oldu

chelsea yarın yenerse 2.turda seri başı olucaz

hadi maviler

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

sanırım alexsiz sançez olmaya alışmalıyız gs nin bi on yıl yeni hagiaradığı gibi basında bizim adımıza yeni aleler arar durur ama artık aleiz fenere alışmak lazım büyük oyuncu ama sanırım artık yaşlı bi kurt oldu
    Kaç tane yazım hatası var sayamadım vallahi

Şaka bir yana, biz yıllardır Hagi aradık ve bulamadık. Bu oyuncuların 20-30 yılda bir geldiği gerçeğini görmeli ve 10 numarasız bir sistem kurmaya başlamalıyız.( Fenerbahçe için özellikle)
    Last edited by Corpus : 19.Mayıs.2012 at 02:39
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri