Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Portekiz kazanır

6 33.33%
  • Berabere biter

4 22.22%
  • Türkiye kazanır

8 44.44%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 211 sonuç

Konu: Portekiz - Türkiye | 2 Haziran 2012 - 21:45 | Hazırlık Maçı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umut reyiz hat trick yapiyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Heyt be Pepe kelinden öpüyorum seninde
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Umuttun fizik gucunde adam yok sahada, hastayim deparlarina Umut

Portekizde kimmis bea

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Şimdi başlarız bu takım EURO 2012'de olmalıydı diye.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Engin giriyor hayret

Edit: O mikrofonu yere bırak evlat sadece hazırlık maçıydı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu takim yarin kazakistani zar zor yener.malta ile berabere kalir rahat olun
    Tam ibb gibi oynadik bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler.Moral verici bir galibiyet.Ancak şansımız bugün baya yanımızdaydı.Çok fazla rahat geçtiler orta sahayı.Kanatlardan adam gibi gelemedik.İnşallah dahada düzeleceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Volkan krallar gibi oynadı bugün penaltıyıda çıkardı tebrik ediyorum. Ancak görünen o ki bizden güçsüz takımlara puan kaybedip bizden daha güçlü olanları süpriz bir şekilde yeneceğiz, İBB taktiği.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Şutlarda Portekiz'in 28/11 bizim ise 4/4 isabet oranı var. Sadece şut sayısı bile ne kadar cılız kaldığımızı göstermiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Maçın hikayesini şimdiden söylemek istiyorum. Portekiz'e zor anlar yaşatacağız. Mükemmel yoldayız, ahh vahh bu takım 2012 Avrupa Şampiyonası'nda yok diyeceğiz.

En yakın süreçte Bangladeş'ten yediğimiz tokat gençleşmemiz ve bir o kadar yapılanmamız gerektiğini hatırlatıp senaryoyu başa saracaktır.
    Maç bitince direk aklıma bu geldi.

Dikkat ettiyseniz 78. dakikada spikerler başladı; "Euro 12'ye gidecek Portekiz ama biz daha derli toplu görünüyoruz, Portekiz bu oyunla o grupta ne yapacak" falan

Umarım yanılırız. Umarım bu takım bize başarılar getirir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada bende yeni fark ettim Daha iyi oyuncularla ikinci bir İBB oluşturmuş Abdullah Avcı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abdullah Avcı'nın takıma bir oyun felsefesi kazandırma çabası olduğu açık. Oyun çok güzel olmasa da skor ve skora yönelik futbol çok iyi. Salı günü yapılacak son maç her şeyi belli eder o maçtan sonra genel bir kanıda bulunmak daha doğru.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Şimdi başlarız bu takım EURO 2012'de olmalıydı diye.
    Bunu daha önce Burak abi söylemişti harbiden oldu ama

Yani pek diyeceğim yok Umut kaç maç sonra anladı neler yapacağını ve maçın yıldızlarından oldu.

Ancak herşeyi geçtim ben Volkan'a ayrı bir parantez diyicemde az gelir.Yani harikaydı,muhteşemdi Ronaldo uyuz olmuştur eminim zaten penaltıyı tutunca artık oyundan silindi Ronaldo.

Babama dedim atamaz, Ronaldo Volkan tutar kahraman olur diye.İnanmadı sonra geldi tebrik etti

Tebrikler çocuklar elimizden geleni yaptık orada onları yenmek büyük bir olay.Ayrıca önemli olan pozisyona girmek değil atmaktır ve biz bunu bugün yaptık.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İBB taktigi dediginiz gibi ayrıca klasik Türkiye milli takımı.Dandiklere puan kaybedip iyileri yeneriz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ha ayrıca belirteyim Volkan 1 maçta 15648 tane penaltı kurtarsa da benim gözümde iyi bir sporcu değildir, kendisini hiçbir zaman sevmeyeceğimden de eminim. Çünkü spor yetenek işi olduğu kadar karakter işidir de.. Hayret ediyorum bir basın mensubuna böyle davranan bir sözde sporcunun hala milli takımda olmasına.

İBB gibi kendimizde güçlü bir takımı yenmeyi başardık.

Ama diyorum ki iyi ki Şampiyonaya gidemedik.Eğer gitseydik, başımızda hala Hiddink duruyor olacaktı, bu açıdan bakmak gerek.

Hasan Ali'ye yüklenmeyin, çocuk bugüne kadar en fazla İstanbul takımlarına karşı oynadı, Portekiz gibi bir takımın bireysel yetenekleri üst seviyede oyuncularına karşı zorlanması kadar doğal bir şey yok.
    Ölüm grubu falan deniyor da Portekiz o grupta ne Hollanda'dan, ne Almanya'dan puan alabilecek durumda görünmüyor, tabi turnuvada hava farklı olacaktır ama bugün bizim yanımızda olan şansın o rakiplere karşı Portekiz'in yanında olması gerek.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İBB taktiği her daim iyidir az şut çok iş bu yolda iyi gidiyoruz ama Avcı güçsüz rakiplere karşı daha güzel oynatır takımı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan Demirel: Portekiz'i evinden alırdık : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

20. Default

Oldukça iyi mücadele ettik . Sahada vasat diyebileceğim Hasan Ali , Arda vardı onun dışında bütün takım oldukça istekli ve iyiydi . Ronaldo'lu Portekiz'i yenmek kolay iş değil hakikaten büyük iş başardık ama bu performansı sürdürmemiz lazım . Özellikle başta Volkan olmak üzere Umut ve Sercan'ı da üstün performanslarından dolayı tebrik etmek gerek . Hasan Ali'yi de bir maçta harcamamak lazım . Karşısında Nani ve hücumcu bek Miguel Lopes olduğundan ve tabi heyecanına yenik düştü ben hala oldukça kaliteli ve değişik bir sol bek olduğunu düşünüyorum Hasan Ali'nin. Tebrikler Yürekli Milli'ler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya 2014'e gidelim de takım isterse çatladı kapı spor gibi oynasın.

Umut reyiz de ben dahil maç öncesi hakkında kötü yorumlar yapanlara cevap verdi. Bekir de çok iyi oynadı bu formunu sürdürürse milli takımın ilk 11'inde olur hep.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

her ne kadar karekteri kötü desen de yiğidi öldür hakkını vereceksin arkadaş.volkan bu çok iyiydi yandan gelen toplar olsun,çıkardığı toplar çok güzeldi ve bir de penaltı çıkarttı.ben bekir'i çok beğeniyorum sırıtmıyor o mevkide hiç.bence bu takım yavaş yavaş alışacak birbirine ne kadar oyun anlamında üstün olamasak da bir şeylerin düzeldiğini sinyalleri var.en azından hiddinki dönemi gibi değil oyunumuz
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam Fenerbahçe oyuncusuna Karaktersiz diye imada bulunuyor ben bu mesaja cevap verdim diye mesajım siliniyor.

Sonra ben bu yöneticiyi şikayet ediyorum; "Ama Yönetici Fenerbahçe'li" diyorlar. Ne alakaysa?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Adam Fenerbahçe oyuncusuna Karaktersiz diye imada bulunuyor ben bu mesaja cevap verdim diye mesajım siliniyor.

Sonra ben bu yöneticiyi şikayet ediyorum; "Ama Yönetici Fenerbahçe'li" diyorlar. Ne alakaysa?
    Kusura bakma ama seviyeni korumayı bilmiyorsun.Tıpkı Volkan'ın gazeteciye yaptığı gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Futbol'da sporun tüm branşları da karakter işi falan değildir "Performans" işidir.

Dünya'nın en yeteneklisi de olabilirsin en karakterlisi de ya da dünyanın en karaktersizi de olabilirsin. Bunlar performansın yanında yan olarak kalırlar. İnanılmaz yetenekli olursun ama beklenenin altında kalabilirsin(onlarca örneği var). İnanılmaz sorunlu bir insan olursun ama en tepeye çıkarsın(Maradona). Duygusallığı bırakalım.

Basın mensuplarının ne olduğunu da biliyoruz.Kim bilir ne oldu. Zamanında Teoman'ın bir basın mensubunu yumruklama olayı vardı. Olayın aslında zaten sarhoş olan Teoman'ı, adam güzel haber çıksın diye ittiği ortaya çıkmıştı. Kimse kimseye durduk yere Volkan'ın basın mensubuna verdiği tepkiye vermez.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Pepe ve Ronaldo çok mu karakterli ? Ama adamlar çok iyi futbolcular oldukları için Portekiz taraftarı çok seviyor ve her maç oynuyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kusura bakma ama seviyeni korumayı bilmiyorsun.Tıpkı Volkan'ın gazeteciye yaptığı gibi.
    Tatsız bir olay yaşandığını belirten kaleci Volkan Demirel, şunları söyledi:

''Gazeteci bir arkadaş izin günümüzde fotoğraf çekiyordu. Takım arkadaşlarım söylemesi ile ben de arkadaştan beni çekebileceğini onların istemediğini söyledim. Dilediği gibi başta çekebileceğini sonra rahatça hareket edebilmemiz için çekmemesini rica ettim. Gazeteci arkadaş diğer gazetecilere haber verdi ve kalabalık oldular. Daha sonra ‘çekmek nasıl olur gör’ der gibi tahrik etti kendisi.”
    Bunlar yazmaz GSCimbom'da, Webaslan'da.

Adam Karaktersiz diye imada bulunuyor diyorum. Seviyeyi koruyamayan yine benmişim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Abdullah Hoca bizden başarısız takımları da yenmeyi başarır. Çünkü cesur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

29. Default

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Pepe ve Ronaldo çok mu karakterli ? Ama adamlar çok iyi futbolcular oldukları için Portekiz taraftarı çok seviyor ve her maç oynuyorlar.
    Katılıyorum en somut örnek Pepe .

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Milli takimda Umut var, yarin gazete basligi

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri