Umut reyiz hat trick yapiyordu.
Umut reyiz hat trick yapiyordu.
Heyt be Pepe kelinden öpüyorum seninde![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Umuttun fizik gucunde adam yok sahada, hastayim deparlarina Umut
Portekizde kimmis bea![]()
Şimdi başlarız bu takım EURO 2012'de olmalıydı diye.
Engin giriyor hayret
Edit: O mikrofonu yere bırak evlat sadece hazırlık maçıydı.
Bu takim yarin kazakistani zar zor yener.malta ile berabere kalir rahat olun
Tam ibb gibi oynadik bu arada.
Tebrikler.Moral verici bir galibiyet.Ancak şansımız bugün baya yanımızdaydı.Çok fazla rahat geçtiler orta sahayı.Kanatlardan adam gibi gelemedik.İnşallah dahada düzeleceğiz.
Volkan krallar gibi oynadı bugün penaltıyıda çıkardı tebrik ediyorum. Ancak görünen o ki bizden güçsüz takımlara puan kaybedip bizden daha güçlü olanları süpriz bir şekilde yeneceğiz, İBB taktiği.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Şutlarda Portekiz'in 28/11 bizim ise 4/4 isabet oranı var. Sadece şut sayısı bile ne kadar cılız kaldığımızı göstermiş.
Bu arada bende yeni fark ettimDaha iyi oyuncularla ikinci bir İBB oluşturmuş Abdullah Avcı.
Abdullah Avcı'nın takıma bir oyun felsefesi kazandırma çabası olduğu açık. Oyun çok güzel olmasa da skor ve skora yönelik futbol çok iyi. Salı günü yapılacak son maç her şeyi belli eder o maçtan sonra genel bir kanıda bulunmak daha doğru.
...
Bunu daha önce Burak abi söylemişti harbiden oldu ama
Yani pek diyeceğim yok Umut kaç maç sonra anladı neler yapacağını ve maçın yıldızlarından oldu.
Ancak herşeyi geçtim ben Volkan'a ayrı bir parantez diyicemde az gelir.Yani harikaydı,muhteşemdi Ronaldo uyuz olmuştur eminim zaten penaltıyı tutunca artık oyundan silindi Ronaldo.
Babama dedim atamaz, Ronaldo Volkan tutar kahraman olur diye.İnanmadı sonra geldi tebrik etti
Tebrikler çocuklar elimizden geleni yaptık orada onları yenmek büyük bir olay.Ayrıca önemli olan pozisyona girmek değil atmaktır ve biz bunu bugün yaptık.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İBB taktigi dediginiz gibi ayrıca klasik Türkiye milli takımı.Dandiklere puan kaybedip iyileri yeneriz.
Ha ayrıca belirteyim Volkan 1 maçta 15648 tane penaltı kurtarsa da benim gözümde iyi bir sporcu değildir, kendisini hiçbir zaman sevmeyeceğimden de eminim. Çünkü spor yetenek işi olduğu kadar karakter işidir de.. Hayret ediyorum bir basın mensubuna böyle davranan bir sözde sporcunun hala milli takımda olmasına.
İBB gibi kendimizde güçlü bir takımı yenmeyi başardık.
Ama diyorum ki iyi ki Şampiyonaya gidemedik.Eğer gitseydik, başımızda hala Hiddink duruyor olacaktı, bu açıdan bakmak gerek.
Hasan Ali'ye yüklenmeyin, çocuk bugüne kadar en fazla İstanbul takımlarına karşı oynadı, Portekiz gibi bir takımın bireysel yetenekleri üst seviyede oyuncularına karşı zorlanması kadar doğal bir şey yok.
Ölüm grubu falan deniyor da Portekiz o grupta ne Hollanda'dan, ne Almanya'dan puan alabilecek durumda görünmüyor, tabi turnuvada hava farklı olacaktır ama bugün bizim yanımızda olan şansın o rakiplere karşı Portekiz'in yanında olması gerek.
İBB taktiği her daim iyidir az şut çok işbu yolda iyi gidiyoruz ama Avcı güçsüz rakiplere karşı daha güzel oynatır takımı...
Volkan Demirel: Portekiz'i evinden alırdık : )
...
Oldukça iyi mücadele ettik . Sahada vasat diyebileceğim Hasan Ali , Arda vardı onun dışında bütün takım oldukça istekli ve iyiydi . Ronaldo'lu Portekiz'i yenmek kolay iş değil hakikaten büyük iş başardık ama bu performansı sürdürmemiz lazım . Özellikle başta Volkan olmak üzere Umut ve Sercan'ı da üstün performanslarından dolayı tebrik etmek gerek . Hasan Ali'yi de bir maçta harcamamak lazım . Karşısında Nani ve hücumcu bek Miguel Lopes olduğundan ve tabi heyecanına yenik düştü ben hala oldukça kaliteli ve değişik bir sol bek olduğunu düşünüyorum Hasan Ali'nin. Tebrikler Yürekli Milli'ler.
ya 2014'e gidelim de takım isterse çatladı kapı spor gibi oynasın.
Umut reyiz de ben dahil maç öncesi hakkında kötü yorumlar yapanlara cevap verdi. Bekir de çok iyi oynadı bu formunu sürdürürse milli takımın ilk 11'inde olur hep.
her ne kadar karekteri kötü desen de yiğidi öldür hakkını vereceksin arkadaş.volkan bu çok iyiydi yandan gelen toplar olsun,çıkardığı toplar çok güzeldi ve bir de penaltı çıkarttı.ben bekir'i çok beğeniyorum sırıtmıyor o mevkide hiç.bence bu takım yavaş yavaş alışacak birbirine ne kadar oyun anlamında üstün olamasak da bir şeylerin düzeldiğini sinyalleri var.en azından hiddinki dönemi gibi değil oyunumuz![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Adam Fenerbahçe oyuncusuna Karaktersiz diye imada bulunuyor ben bu mesaja cevap verdim diye mesajım siliniyor.
Sonra ben bu yöneticiyi şikayet ediyorum; "Ama Yönetici Fenerbahçe'li" diyorlar. Ne alakaysa?
Futbol'da sporun tüm branşları da karakter işi falan değildir "Performans" işidir.
Dünya'nın en yeteneklisi de olabilirsin en karakterlisi de ya da dünyanın en karaktersizi de olabilirsin. Bunlar performansın yanında yan olarak kalırlar. İnanılmaz yetenekli olursun ama beklenenin altında kalabilirsin(onlarca örneği var). İnanılmaz sorunlu bir insan olursun ama en tepeye çıkarsın(Maradona). Duygusallığı bırakalım.
Basın mensuplarının ne olduğunu da biliyoruz.Kim bilir ne oldu. Zamanında Teoman'ın bir basın mensubunu yumruklama olayı vardı. Olayın aslında zaten sarhoş olan Teoman'ı, adam güzel haber çıksın diye ittiği ortaya çıkmıştı. Kimse kimseye durduk yere Volkan'ın basın mensubuna verdiği tepkiye vermez.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Pepe ve Ronaldo çok mu karakterli ? Ama adamlar çok iyi futbolcular oldukları için Portekiz taraftarı çok seviyor ve her maç oynuyorlar.
Bunlar yazmaz GSCimbom'da, Webaslan'da.Tatsız bir olay yaşandığını belirten kaleci Volkan Demirel, şunları söyledi:
''Gazeteci bir arkadaş izin günümüzde fotoğraf çekiyordu. Takım arkadaşlarım söylemesi ile ben de arkadaştan beni çekebileceğini onların istemediğini söyledim. Dilediği gibi başta çekebileceğini sonra rahatça hareket edebilmemiz için çekmemesini rica ettim. Gazeteci arkadaş diğer gazetecilere haber verdi ve kalabalık oldular. Daha sonra ‘çekmek nasıl olur gör’ der gibi tahrik etti kendisi.”
Adam Karaktersiz diye imada bulunuyor diyorum. Seviyeyi koruyamayan yine benmişim..![]()
Abdullah Hoca bizden başarısız takımları da yenmeyi başarır. Çünkü cesur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Milli takimda Umut var, yarin gazete basligi![]()