Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Portekiz kazanır

6 33.33%
  • Berabere biter

4 22.22%
  • Türkiye kazanır

8 44.44%
1 ile 30 arası toplam 211 sonuç

Konu: Portekiz - Türkiye | 2 Haziran 2012 - 21:45 | Hazırlık Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçın hikayesini şimdiden söylemek istiyorum. Portekiz'e zor anlar yaşatacağız. Mükemmel yoldayız, ahh vahh bu takım 2012 Avrupa Şampiyonası'nda yok diyeceğiz.

En yakın süreçte Bangladeş'ten yediğimiz tokat gençleşmemiz ve bir o kadar yapılanmamız gerektiğini hatırlatıp senaryoyu başa saracaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Maçın hikayesini şimdiden söylemek istiyorum. Portekiz'e zor anlar yaşatacağız. Mükemmel yoldayız, ahh vahh bu takım 2012 Avrupa Şampiyonası'nda yok diyeceğiz.

En yakın süreçte Bangladeş'ten yediğimiz tokat gençleşmemiz ve bir o kadar yapılanmamız gerektiğini hatırlatıp senaryoyu başa saracaktır.

Senaryoya katılıyorum maalesef de ;

Bangladeş nedir yahu
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Maç bitince direk aklıma bu geldi.

Dikkat ettiyseniz 78. dakikada spikerler başladı; "Euro 12'ye gidecek Portekiz ama biz daha derli toplu görünüyoruz, Portekiz bu oyunla o grupta ne yapacak" falan

Umarım yanılırız. Umarım bu takım bize başarılar getirir.

Mesaj Yetkileri