kim gelicekse bir an once ikna edilip getririlmeli lig balıcak hala transferler bitmedi..
kim gelicekse bir an once ikna edilip getririlmeli lig balıcak hala transferler bitmedi..
Zlatan gibi dünyanın en iyi 5 golcüsünden birinin Seri B'de oynayacağını düşünmüyorsunuzdur umarım. Kariyerinin zirvesindeki biri, geleceği parlak biri, Seri B'de oynamaz. Bu yüzden Juve'den ayrılacaktır.
Taze kan Zlatan
Yöneticiler ve işadamı Celalettin Bilgiç'in yanı sıra, eski takım arkadaşı Appiah da İsveçli golcünün transferi için çaba harcıyor. Camia ise heyecanlı bir bekleyişe geçti
BOMBA PATLAMAK ÜZERE
F.Bahçe, Nobre'nin yerine süper bir yıldız almak için çalışmalarını gizlilik içinde sürdürürken, Zlatan İbrahimoviç'in önceki gün yaptığı açıklamalar, transferdeki sır perdesini kaldırdı. F.Bahçe'den teklif aldığını ve Juventus'un küme düşürülmesi nedeniyle takımından ayrılmak istediğini belirten İbrahimoviç'in "Türkiye'nin en büyük kulübünde oynamaktan gurur duyarım" demesi, sarı-lacivertli camiada büyük heyecan uyandırdı.
ASLA PİŞMAN OLMAZSIN
Sarı-lacivertli ekipte yöneticilerin yanı sıra işadamı Celalettin Bilgiç, bu transferin gerçekleşmesi için çalışmalara devam ediyor. Ayrıca, Appiah da Juventus'ta beraber oynadığı İsveçli golcüye "F.Bahçe'ye gel, asla pişman olmazsın. Burası Türkiye'nin en büyük kulübü. Taraftarı, tesisleri muhteşem" dedi. F.Bahçeli taraftarlar ise "İbrahimoviç de gelirse bizi kimse tutamaz" diye konuşuyor.
ibrahimovic bencede kesinlikle juveden ayrılacak ama fenerbahçeye geleceğini tahmin etmiyorum
Umarım gelir ama ... bilemiyorum benSonuçta onu Türkiye'de görmek çok büyük bir keyif ve onur verir bizlere
![]()
14 yaşındaki ABD'li Kent Wiederecht, Fenerbahçe Kulübünün futbol okuluna yazıldı. Fenerbahçe Kulübün'den yapılan açıklamaya göre, ABD'nin Boston eyaletinde yaşayan Kent Wiederecht, yaşadığı eyalette iyi bir futbol okulu olmadığı için sarı-lacivertlilerin futbol okulunu tercih etti.
ABD'de yaşayan ve tatil için Türkiye'ye gelen genç oyuncunun Türk olan annesi Nur Kılıç Wiederecht'in isteği üzerine, Kent Widerecht, Fenerbahçe Kulübünün Fikirtepe'deki futbol okuluna yazıldı.
Fenerbahçe'de futbol öğrenmeye çalıştığını belirten Wiederecht, sarı-lacivertli kulüpte bulunmaktan mutlu olduğunu, burada çok güzel arkadaşlıklar kurduğunu söyledi.
şimdi hani bir brezilyalı olsa neysede amerikalı ne kadar iyidir tartışılır...
Ayrıca bu zlatan olayını tartışmak bile bana komik geliyor
Amerikalıda olsa, Brezilyalıda olsa sonuçta Fenerbahçe belki tarihinde en akıllı transferini yapmış. Geleceğe önem vermek her zaman gereklidir. Bu çocuk 4-5 sene sonra A takıma çıktığında hem Türk vatandışı olacak hemde kulübü iyi tanıyıp kendini geliştirmiş olacaktır..
tabi o kadar iyiyse
orasıda var. bizim yaptığımız gibi appiah hatasını yapmazlarsa iyi olurOriginally Posted by hurmet
![]()
Sonuçta 14 yaşında beki özel yeteneği yoktur ama en azından pas vermeyi şut çekmeyi öğrenir zaten bu yaşta Türkiye'de oynamaya başladığına göre ve Fenerbahçe aldığına göre bu oyuncuda bir iş vardır.
çok telaşlanmayın anlarız 2-3 yıl içinde neymiş ne değilmişOriginally Posted by batuhan1907
Appiahtan açıklama: Evet Roma'ya gideceğim...
"Roma’ya Gideceğim"
Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, Roma’ya gideceği ile ilgili sorular ile ilgili resmi sitemize bir açıklama yaptı. Stephen Appiah, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Roma’ya gideceğim yolunda bir çok söylenti var. Bunlar doğru. Çünkü eşim ve çocuklarım şu anda Roma’da bulunuyorlar. Bende ailemi almak için Roma’ya gideceğim. Artık tatil sona erdiği için sadece benim değil bütün yabancı oyuncuların eşleri ülkelerinden geri dönecekler. Ben de Roma’ya giderek onları yanıma getireceğim. Ama gazetelerde yazıldığı gibi transferle ilgili değil. Gazeteciler benim Roma’ya gitme haberimi farklı bir açıdan ele almışlar ama ben Roma’daki bir takıma transfere değil ailem için gidiyorum. Sonuçta ben bir aile babasıyım ve eşim çocuklarımla İstanbul’da yaşıyorum."
Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu da ifade eden Appiah, “Sezon başlarken ve özellikle 100. yılımızda bu tür söylentilerin çıkmasına da bir anlam veremedim. Benim Fenerbahçe’den bir başka takıma gitmek veya gönderilmek konusundaki muhatabım menajerler ve başka kulüpler değil, Fenerbahçe Spor Kulübüdür. Çünkü sözleşmem burada. Kulübüm başka bir takıma gideceğim konusunda bana bir şey söylemediği gibi, ben de kulübüme “ Beni bir başka takımdan istiyorlar, beni gönderin” demedim."
Kaynak: Fenerbahçe Resmi İnternet Sitesi
"YÜCE ATATÜRK"
Yalan haber dün yaptıklarından sonra gitmez ve artık Appiah başka klube giderse Avrupa Kupalarında oynayamaz çünkü Fenerbahçe formasıyla bu sezon oynadığı için Roma zaten bu yüzden almayacaktır.
bende okumuştum güzel espiriOriginally Posted by sekopej
![]()
![]()
Tristan Fener'de
Anelka'yı Portsmouth'a verme kararı alan Kanarya, Fransız yıldızdan doğan boşluğu Diego Tristan ile dolduracak. İspanyol forvette son dakika pürüzü çıkarsa Zico'nun çok istediği Luis Fabiano transfer edilecek.
3.5 MİLYON EURO'YA
Fenerbahçe Kulübü'nde dün transfer konusunda çok sıcak gelişmeler yaşandı... Portsmouth takımı, Anelka için Fenerbahçe'ye tam 13.5 milyon euro teklif etti. Sarı-lacivertli yönetim, İngiliz kulübünün bu teklifini kabul etti. Sarı-lacivertliler, bu gelişmenin ardından Deportivo'nun 30 yaşındaki tecrübeli forveti Diego Tristan
ile 3.5 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardılar.
B PLANI FABİANO...
Kanarya'nın, Tristan transferinde bir son dakika pürüzü yaşaması durumunda rotanın Luis Fabiano'ya çevrileceği belirtildi. Luis Fabiano'yu Zico'nun çok istediği vurgulandı. 6 yıldır Deportivo formasını giyen Tristan 70'in üzerinde gol attı. Geçen sezon 12 gol kaydeden İspanyol forvetin, Deportivo'da çok mutsuz olduğu için Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği belirtildi.
Kaynak : Fotomaç
İnanmıyorum açıkcası.... Tristan gereksiz bir transfer olur.
Güle güle Anelka
Sarı-lacivertliler 1.5 sezon önce 8 milyon euro'ya aldığı Anelka'dan 5.5 milyon euro kâr etmiş oldu.
F.Bahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka, sarı-lacivertli kulübe veda etti. Haftalardır Portsmouth'un kıskacında olan Anelka için dün yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı ve Fenerbahçe, İngiliz kulübünün 13.5 milyon euro'luk teklifini kabul etti. İki kulüp yöneticileri arasında iki saat süren sıkı pazarlıkta F.Bahçe, 15 milyon euro isterken, İngilizler
en son 13.5 milyon euro'ya çıkacaklarını söylediler.
BU FIRSAT KAÇMAZ
F.Bahçe yönetimi, Anelka için başka bir kulübün bu kadar uygun rakam vermeyeceğini düşünerek 13.5 milyon euro'ya razı oldu. Böylece sarı-lacivertli ekip, 1.5 sezon önce Manchester City'den 8 milyon euro'ya aldığı Anelka'da yaklaşık 5.5 milyon euro kâr etmiş oldu. Büyük umutlarla transfer edilen Anelka, F.Bahçe'de gerçek klasını az sayıda maçta göstermiş, genelde istikrarsız grafik çizmişti.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Hayali Haberler
Bugün (28.07.2006) tarihli Vatan Gazetesi’nde Ferudun Niğdelioğlu imzasıyla "Başkan talimatı" başlığı ile yayınlanan haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Başkanımızın Fransız Oyuncu Nicolas Anelka’yı maçlarda oynatması yolunda yeni Teknik Direktörümüz Zico’ya telkinde bulunduğu yönündeki haber, Anelka’nın bugün İngiltere’ye gidip Portsmouth’a imza atacağı ve Gaydamak’ın Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah için 10 milyon Euro önerdiği yolundaki bu haberler yazarın "hayali haberleri" olup gerçeklerle bağdaşmamaktadır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Kaynak:fenerbahce.org
Yav bu diego lugano ne oldu yav gelcek dediler adam ortalarda yok.???
4 ağustostan önce gelemeyecek. Libertodores kupasından dolayı. Yahu bu Feridun Niğdelioğlu'nun FB ve Aziz Yıldırım'la ne alıp veremediği var. 2-3 haftada bir böyle çıkıp sallama haber yapıyor...
"YÜCE ATATÜRK"
kendi takımında maçları devam ediyor
yani yorgun gelecek,tatil yapmadan
Brezilyada zaten ligler çok önceden başladı ve hala devam ediyor. yani yorgun değil hazır gelecek fiziksel açıdan. Libertodoresde oynamasa da yine ligde oynadığı için maç yapmış olarak gelecekti. Bu dönemde Amerikadan transfer edilen her oyuncunun ligleri devam ediyor yorgun mu geliyor onlar?
"YÜCE ATATÜRK"
gözel gözel gelsin videosunu izledim zıplarken babasını tanımıyo . çok hırçın görünüyo.
FENERBAHÇE'DEN SEZONUN İLK YABANCI TRANSFERİ!!!
Uygulamaları sık sık Avrupa’da görülen, maddi imkanları ve hedefleri farklı olan kulüplerin ileride kendi kadrolarında görmek istedikleri yetenekli, genç, gelecek vaad eden futbolcuları bilgi birikimine ve güvenilirliklerine inandıkları kulüplere bir veya iki senelik kiralamaları Türkiye’de ilk defa Fenerbahçe ve Bursaspor Kulüpleri arasında gerçekleştirilmiştir.
Fenerbahçemizin daha önce anlaştığı Brezilya’nın PARANAISI Ligi’nde IRACI takımında forma giyen 19 yaşındaki Edmar Gees De Souza yabancı kontenjanı sıkışıklığı ve futbolcudan daha fazla verim alınabilmesi, Bursaspor’a güç katması amacıyla Fenerbahçe ve Bursaspor Kulüpleri arasında yapılan protokol ile çok uygun şartlarda 1 seneliğine Bursaspor’a kiralanmıştır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü ve Bursaspor Kulübü Derneği
"YÜCE ATATÜRK"
İki klup adına hayırlı uğurlu olsun.![]()
HAyırlı Uğurlu Olsun !
Bende bu haberi resmi sitede gördüm aslında akılca bir iş ilk bir klube kiralıyorsun iyi çıkarsa bir sezon sonra renklerine bağlıyorsun iki klup adına hayırlı olsun.
100 yılın transferi
Real Madrid'de oynama garantisi alamayan sambacı, Kanarya'nın teklifini kabul etti. Brezilyalı yıldız pazartesi günü İstanbul'a geliyor
İMZAYI ATACAK
F.Bahçe, mart ayından bu yana peşinde koştuğu Real Madrid'in Brezilyalı sol beki Roberto Carlos'un transferinde mutlu sona ulaştı. 33 yaşındaki futbolcu pazartesi kendisini sarı-lacivertli kulübün oyuncusu yapacak imzayı atacak. Sambacının, Real'in hocası Capello ile görüştüğü ve F.Bahçe'ye gelme kararı aldığı öğrenildi.
5 MİLYON EURO
İtalyan teknik adamın "Sana oynama garantisi veremem. Kadroda ne kadar oyuncu varsa senin de oynama şansın o kadar" demesi üzerine Carlos, sarı-lacivertlilere 'Evet' dedi. İspanya'nın Marca gazetesi kaynaklı habere göre F.Bahçe ile yıllık 5 milyon euro karşılığında anlaşan sambacı pazartesi sözleşme imzalayacak.
ZİCO ETKİLİ OLDU
Yaz başında Chelsea'nin de gündemine gelen Carlos'un F.Bahçe'nin teklifini kabul etmesinde teknik direktör Zico'nun da önemli rol oynadığı dile getirildi. Daha önce İnter formasını da giyen sambacının özellikle Ortadoğu'dan gelen cazip tekliflere rağmen sempati ile baktığı Türkiye'yi tercih ettiği bildirildi.
Favori Fabiano
Forvet arayışlarını sürdüren F.Bahçe, Tristan ile anlaştı ama Zico "Luis Fabiano'yu istiyorum" dedi. Bunun üzerine Tristan'ı bekletmeye alan F.Bahçe'nin Sevilla'lı Fabiano için girişimlerini hızlandırdığı kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin transfer listesinde Sao Paulo'dan Oliveira, Juventude'den Moro da bulunuyor.
Fenerbahçe zaten bu Brezilyalı oyuncuyu renklerine bağladı ve Bursaspor'a kiraladı. Böylece Bursaspor'da Türkiye'ye uyum sürecini atlatacak ve 1 sene sonra Türkiye Süper Ligine iyi bir şekilde adepte olmuş olarak Fenerbahçe'ye olgunlaşmış bir mamul hale gelecek. Peki Bursaspor'un bundan faydası ne olacak?Originally Posted by batuhan1907
![]()
1 sene boyunca belki faydalı olabilecek bir elemanı oynatmış olacak 1 gol bile atsa kâr kâr.Originally Posted by teamsah