transferler çok iyi isot.ss leri bekliyoruz.
transferler çok iyi isot.ss leri bekliyoruz.
21. Hafta
Kar kış demeden takım yoluna devam etmeye çalışıyor
Carlos Estrada
Zihinsel yönden düşük bir oyuncuyla daha anlaştık.Takımda bir geleceği olur mu tahmin etmesi güç ama bize para kazandırabileceğini düşünüyorum
Rızvan Şahin
İçi geçmiş gibi gözükebilir ama bence bu seneki yaptığımız en iyi transfer oldu.En az 1 sene daha yararlanırız kendisinden diyorum
Türkiye Kupası 5. Tur
Victor ilk maçında golünü atıp güzel bir başlangıç yapıyor Ordu kariyerine.Umarım harcamayız çocuğu
Çocuklardan desteği aldım sırtım yere gelmez
22. Hafta
Şans biraz daha yanımızda olsaydı 1 puan götürebilirdik eve
23. Hafta
Hiç beklemediğim bir yenilgi aldım.İrfan'ı durduramadık.Her yerde o vardı
24. Hafta
İlk yarı biz estik gürledik ama istediğimiz pozisyonları üretememiştik.Yinede erken bir golle umutlanmıştık.Soyunma odasında rakip takım şahlanmış olucak ki sağlı sollu geldiler 90. dkda da amaçlarına ulaştılar
Hakemin penaltı vermemesine laf edince bir maç sahalardan uzaklaştırıldım
Türkiye Kupası Çeyrek Final
Barış Özbek'in 2 gol attığı 3 kırmızının çıktığı bir maç hakkında yorum yapmak istemiyorum(Bu maçta asistanım maçı yönetiyordu)
25. Hafta
Takımın istiyor ve çaba gösteriyor ama olmuyor.Çok fazla darbe alıyoruz son haftalarda ve 7. Sıradan 13.ü sıralara kadar geriledik.13 te bizim için yeterli olsada elimizdekini kaybetmek bizi üzüyor
26. Hafta
Beklenen patlamayı yaşadığımız haftaydı.Yedek ortasahamız Alper'e bir şans verip vermemek konusunda kararsızdım ama yaptığı 2 asistle en doğru kararı verdiğimi gösterdi
lig tablosunu atarmısın isot girince.Sonuçlar kötü gelmedi bana ama daha da iyi olacaktır.
27. Hafta
28. Hafta
29. Hafta
30. Hafta
Geriye Kalan Maçlar
Puan Tablosu
Oyuncu Verileri
Şampiyonu ve diğerlerini daha sonra tekrar paylaşıcam.
takviyeleri merakla bekliyorumbu arada şu ss leri jpeg mi yapacaksın ne yapacaksın çünkü acayip kasıyor sayfa çok geç açılıyor
![]()
2 Sene daha buralardayız
Türkiye Kupası
Eğer o penaltlarda kaybetmesek kupa bizim olabilirdi.Çok kolay bir seneydi
Şampiyon Fenerbahçe!!!
Ligi 1. bitiren Galatasaray Trabzonu bir türlü yenememesi sonucu sırayı devretti
Ödüller
Hazırlık Maçları
Transferler
Detaylar yakında
Süper Lig Heyecanı Başlıyor!!!
1. Hafta
Lige güzel başladık
oyuncuları merakla bekliyorum iso.başarılar.
Duque
Büyük ihtimalle fazla forma şansı bulamayacak bir arkadaşımız.İlk ona sözleşme teklif etmiştik çok önceden sonra ondan kaliteli bir ton kişiyle sözleşme imzaladık ama bilmiyorum belki gözümüze girer şansı bulduğunda özelliklerine bakmamak lazım çünkü potansiyeli var gözlemcilerime göre...
Bertül Koçabaş
Lige göre çok kaliteli bir türk forvet bulduğumuzu düşünüyorum.Kendisi ilk 3 forvetimizden biri.Açıkcası 3 ü arasında fazla fark olmadığından kim gözüme hoş gelirse onu oynatıyorum...
Nikoloz Jokhadze
Kendisi belki şöyle bakınca gelecekte oynatacağım biri olarak gözükebilir ama 1. forvetimizAntrenörlerim ve gözlemcilerim ısrarla ona güveniyor.Hazırlık maçlarında 2 maçta oynayıp 2 gol attı.Oyunuyla şimdilik göz dolduruyor 18 yaşında olmasıda bizim için bir artı.Gelişime hala açık bir futbolcu
Dodji Djidonou
Kendisiyle Nikolozdan önce anlaşmıştım.Nikolojun önünde bir sürü teklif vardı ve geleceği meçhuldü.Fiziksel olarak iyileştirebilirsek yüzümüzü kara çıkarmayacağını düşünüyorum.O da gelişime hala açık
Barış Türkmen
2. Kalecimiz
Cenk Alkılıç
Sağ açıkta rekabeti arttırsın diye almıştık ama şimdiden gözümüze girmeyi başardı ve sağ açık şu anda onun ama her an formayı kaptırabilir orda birçok oyuncu kapışıyor...
Ahmet Şahin
Dedik yaşlı kurtlar kurtarırsa bizi kurtarır ve onu 1. kalecimiz olarak kadromuza kattık.Şu anda kurtarışlarıyla benim takdirimi kazandı ama gelecekte ne olacağını hepimiz göreceğiz
Gökhan Ünal
Kadromuzdaki forvetler genç bu nedenle çabuk deforme olabileceklerini düşünüp bu yetenekli Gökhan'ımızı kadroya dahil ettim.Kendisi bahsettiğim ilk 3 te ve her an formayı sırtlamaya hazır
Darren Uribe
Kendisi Rocicten geldiği gibi formayı kaptı.Genç olmasına rağmen çok yetenekli ve gelişime açık bir sol bek
Can Özdoğan
Kendisini sol açık rekabeti için aldım ama geldiği gibi aramızda bir tartışma geçti ve şu anda forma şansı vermiyorum aramızdaki pürüzler düzelir veya benim ihtiyacım olursa kadroya geri dönebilir
Nestor
Kendisi sağ açığın 1. oyuncusu olarak düşünülmüştü ama Cenk formayı vermeye niyetli değil.Kendisine şans verildiğinde yüzümü kara çıkartmayacağını düşünüyorum
Sezer Badur
Orta sahanın ortasında genç isimleri oynatıyordum ve önemli zamanlarda basit hatalar yapıyorlardı.Dedim aralarına bu yaşlı kurtu koyarsak ortasahayı çekip çevirir ve kadromuza kattık
10.000 Kişilik stada komedi sayıda kombine
2. Hafta
Takım bomba gibi ilerliyor.Üstelik hakem hep bizim aleyhimize çaldı.O penaltı pozisyonundan önce ceza sahası çizgisinden bir faul kullandırttı.Daha sonra içerdeki omuz omuza mücadeleyede penaltı dedi.Forvetimize rakip alandaki bir müdahale nedeniyle direk kırmızı verdi.Sadece bize kart çıkardı ama oyunun saçmalığı hakem her zaman haklıdır dendi
Yaptığımız 21 transfer hareketiyle çok büyük kumar oynadık haftalık 95.000 € zarardayız.Ama bunun çok sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum ve takımıma güveniyorum
geldiler sıcak sıcak bu sefer yaptığım tranferlere için ısındı açıkcası
ilk 6 yı hedefliyorum oynadıkları futbol gözüme hoş göründü tabi sakatlık ve moral gibi durumlar nedeniyle performansları değişebilir ama pozitif düşünüyorum
Bu arada teknik ekibim geçen seneyle aynı ve değiştirmedim burdan yazayım![]()
3. Hafta
Geçen senenin ilk 5 inde olan Bursaspor şu anda zorlu maçlar geçirmiş ve moralleri bizden düşük bu avantajı kullanmak istiyoruz
Kadrolar
Maç Hakkında konuşulanlar
Takımım sahaya sürülmek için hazır ve hepsi formda.Bireysel bir hata yapmazlarsa %60 gibi bir şansımız olduğunu düşünüyorum bu maç.
bu sne avrupa bekliyorum.olmadı kupada bir final en kısa yol.
Bursaspor 0-1 Ünyespor
Gol:Serdar Eylik(Dk 8)
Pozisyonu iyi takip eden Serdar hatayı affetmedi ve rakipten sekip havalanan topu gelişine şık bir vuruşla ağlara yolladı
Soyunma odasında moraller tavan yapmış durumda
İlk Yarı Ünyesporumuzun üstünlüğüyle sona erdi
Bursaspor 0-2 Ünyespor
Gol:Uğur Erdoğan(Dk 71)
Asist:Serdar Eylik
Serdar'ın ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu kazandığımız penaltıyı temiz bir gole çeviriyor Uğur
Dakika 72
2 Oyuncu Değişikliği yapıyoruz
Bursaspor 1-2 Ünyespor
Gol:Wederson(Dk 80)
Kesinlikle izlenmesi gereken bir goldü 30-40 metreden yapılan koşu bir oyuncumuzun çalımlanması ve ardından ceza sahası dışından şık bir vuruş.Kesinlikle güzel bir gol
Dakika 81
Gökhan'ı Devreye sokuyoruz
Bursaspor 1-3 Ünyespor
Gol:Gökhan Ünal(Dk 87)
Asist:Uğur Erdoğan
Adama 7 dakika yetti ve takımı adına bir gol daha attı.Uğur'un seri pasında sırtı dönük olan rakibine vücut çalımını attıktan sonra önündeki adam ve kaleciyi görünce iğne deliğinden şansını denedi ve golünü attı.Kesinlikle kumaşı sağlam
Takımda Moraller Mükemmel!!!
Beklenilmiyordu!
Maç Sonu
4. Hafta
Sinir krizleri geçirdiğim maçta rakibin güçlü ve hızlı forveti bizim bitkin defansın ortasını darmaduman etti.Biri 3.3 diğeri 5.5 ortalama ile oynuyordu skor 1-3 ken.Zaten 3. golden sonra 3.3 ile oynayan hamzayı çıkardım ve maç sonu güzel bir tokatladımTabi sinir krizlerim maça müdahele etmeme engel olmadı ve takımımında yardımıyla güzel bir geri dönüş yaşadık
Serdar Sezona Müthiş Başladı!!!
Geçen sezonun 2. yarısında geçirdiği sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamadı ama bu sezona çok güzel başladı.Umarım böyle devam eder
5. Hafta
İlk 11
Benimde fazla umudumun olmadığı bir maç
Soyunma odası çok sessiz
Beşiktaş 1-0 Ünyespor
Gol:Cenk Tosun(Dk 37)
Cumali'nin bir türlü rakibi kontrol altına alamaması sonucu 2. şansında Cenk affetmedi...
Soyunma odasında yinede özgüven yüksek
İlk Yarı Sonucu
Beşiktaş 2-0 Ünyespor
Gol: Fernandez
Asist: Olcay
Yine ceza sahası dışından klasını konuşturan bir oyuncu yine bize denk geldi
Dakika 68
Son Oyuncu Değişikliği haklarımızıda kullandık
Dakika 69
Beraberlik şansını yakalama fırsatı elimizden uçup gitti
Beşiktaş 3-0 Ünyespor
Gol:Cenk Tosun
Asist: Olcay
Sahneyi açan Cenk kapatmasınıda bildi
Takımın moralini düzeltmekten başka yapabileceğimiz birşey yok
Beklenen Sonuç
Maç Sonu
Cenk ve Olcay tek kelimeyle bizi bitirdi.Uğur'un attığı gol olsaydı Fernandes'in insan dışı golü olmasaydı gibi şeylerle avunmaya gerek olmayan bir maçtı ileriye bakmalıyız
6. Hafta
Olmadı çocuklar olmadı!!!
Çok fazla ofsayta kaldık ve çok kolay bir golle maçı verdi.Son 3 haftada topladığımız 1 puanla düşüşe geçtik.Acilen toparlanmamız lazım
EKİBİ OLARAK KARİYERİNİZDE BAŞARILAR DİLERİZ...