Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 114 arası toplam 114 sonuç

Konu: Ünye İle İlk Hedefimiz Avrupa Bileti!!!(Ünyespor-4.Sezon)

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

transferler çok iyi isot.ss leri bekliyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

21. Hafta
    Kar kış demeden takım yoluna devam etmeye çalışıyor

Carlos Estrada
    Zihinsel yönden düşük bir oyuncuyla daha anlaştık.Takımda bir geleceği olur mu tahmin etmesi güç ama bize para kazandırabileceğini düşünüyorum

Rızvan Şahin
    İçi geçmiş gibi gözükebilir ama bence bu seneki yaptığımız en iyi transfer oldu.En az 1 sene daha yararlanırız kendisinden diyorum

Türkiye Kupası 5. Tur
    Victor ilk maçında golünü atıp güzel bir başlangıç yapıyor Ordu kariyerine.Umarım harcamayız çocuğu

Çocuklardan desteği aldım sırtım yere gelmez

22. Hafta
    Şans biraz daha yanımızda olsaydı 1 puan götürebilirdik eve

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    transferler çok iyi isot.ss leri bekliyoruz.
    teşekkürler usta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

23. Hafta
    Hiç beklemediğim bir yenilgi aldım.İrfan'ı durduramadık.Her yerde o vardı

24. Hafta
    İlk yarı biz estik gürledik ama istediğimiz pozisyonları üretememiştik.Yinede erken bir golle umutlanmıştık.Soyunma odasında rakip takım şahlanmış olucak ki sağlı sollu geldiler 90. dkda da amaçlarına ulaştılar

Hakemin penaltı vermemesine laf edince bir maç sahalardan uzaklaştırıldım

Türkiye Kupası Çeyrek Final
    Barış Özbek'in 2 gol attığı 3 kırmızının çıktığı bir maç hakkında yorum yapmak istemiyorum(Bu maçta asistanım maçı yönetiyordu)

25. Hafta
    Takımın istiyor ve çaba gösteriyor ama olmuyor.Çok fazla darbe alıyoruz son haftalarda ve 7. Sıradan 13.ü sıralara kadar geriledik.13 te bizim için yeterli olsada elimizdekini kaybetmek bizi üzüyor

26. Hafta
    Beklenen patlamayı yaşadığımız haftaydı.Yedek ortasahamız Alper'e bir şans verip vermemek konusunda kararsızdım ama yaptığı 2 asistle en doğru kararı verdiğimi gösterdi

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

lig tablosunu atarmısın isot girince.Sonuçlar kötü gelmedi bana ama daha da iyi olacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

27. Hafta

28. Hafta

29. Hafta

30. Hafta

Geriye Kalan Maçlar

Puan Tablosu

Oyuncu Verileri

Şampiyonu ve diğerlerini daha sonra tekrar paylaşıcam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

lig tablosunu atarmısın isot girince.Sonuçlar kötü gelmedi bana ama daha da iyi olacaktır.
    kadromuz çok kaliteli değildi ama daha yukarda bitirebilirdik yinede elimizdeki fırsatları çok teptik sağlık olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

takviyeleri merakla bekliyorum bu arada şu ss leri jpeg mi yapacaksın ne yapacaksın çünkü acayip kasıyor sayfa çok geç açılıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 Sene daha buralardayız

Türkiye Kupası
    Eğer o penaltlarda kaybetmesek kupa bizim olabilirdi.Çok kolay bir seneydi

Şampiyon Fenerbahçe!!!
    Ligi 1. bitiren Galatasaray Trabzonu bir türlü yenememesi sonucu sırayı devretti

Ödüller

Hazırlık Maçları

Transferler
    Detaylar yakında

Süper Lig Heyecanı Başlıyor!!!
    1. Hafta
    Lige güzel başladık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

takviyeleri merakla bekliyorum bu arada şu ss leri jpeg mi yapacaksın ne yapacaksın çünkü acayip kasıyor sayfa çok geç açılıyor
    tamam artık jpg yaparım ama eskileride çok fazla boyutlu değildi neden kasıyorsa

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

oyuncuları merakla bekliyorum iso.başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Duque
    Büyük ihtimalle fazla forma şansı bulamayacak bir arkadaşımız.İlk ona sözleşme teklif etmiştik çok önceden sonra ondan kaliteli bir ton kişiyle sözleşme imzaladık ama bilmiyorum belki gözümüze girer şansı bulduğunda özelliklerine bakmamak lazım çünkü potansiyeli var gözlemcilerime göre...

Bertül Koçabaş
    Lige göre çok kaliteli bir türk forvet bulduğumuzu düşünüyorum.Kendisi ilk 3 forvetimizden biri.Açıkcası 3 ü arasında fazla fark olmadığından kim gözüme hoş gelirse onu oynatıyorum...

Nikoloz Jokhadze
    Kendisi belki şöyle bakınca gelecekte oynatacağım biri olarak gözükebilir ama 1. forvetimizAntrenörlerim ve gözlemcilerim ısrarla ona güveniyor.Hazırlık maçlarında 2 maçta oynayıp 2 gol attı.Oyunuyla şimdilik göz dolduruyor 18 yaşında olmasıda bizim için bir artı.Gelişime hala açık bir futbolcu

Dodji Djidonou
    Kendisiyle Nikolozdan önce anlaşmıştım.Nikolojun önünde bir sürü teklif vardı ve geleceği meçhuldü.Fiziksel olarak iyileştirebilirsek yüzümüzü kara çıkarmayacağını düşünüyorum.O da gelişime hala açık

Barış Türkmen
    2. Kalecimiz

Cenk Alkılıç
    Sağ açıkta rekabeti arttırsın diye almıştık ama şimdiden gözümüze girmeyi başardı ve sağ açık şu anda onun ama her an formayı kaptırabilir orda birçok oyuncu kapışıyor...

Ahmet Şahin
    Dedik yaşlı kurtlar kurtarırsa bizi kurtarır ve onu 1. kalecimiz olarak kadromuza kattık.Şu anda kurtarışlarıyla benim takdirimi kazandı ama gelecekte ne olacağını hepimiz göreceğiz

Gökhan Ünal
    Kadromuzdaki forvetler genç bu nedenle çabuk deforme olabileceklerini düşünüp bu yetenekli Gökhan'ımızı kadroya dahil ettim.Kendisi bahsettiğim ilk 3 te ve her an formayı sırtlamaya hazır

Darren Uribe
    Kendisi Rocicten geldiği gibi formayı kaptı.Genç olmasına rağmen çok yetenekli ve gelişime açık bir sol bek

Can Özdoğan
    Kendisini sol açık rekabeti için aldım ama geldiği gibi aramızda bir tartışma geçti ve şu anda forma şansı vermiyorum aramızdaki pürüzler düzelir veya benim ihtiyacım olursa kadroya geri dönebilir

Nestor
    Kendisi sağ açığın 1. oyuncusu olarak düşünülmüştü ama Cenk formayı vermeye niyetli değil.Kendisine şans verildiğinde yüzümü kara çıkartmayacağını düşünüyorum

Sezer Badur
    Orta sahanın ortasında genç isimleri oynatıyordum ve önemli zamanlarda basit hatalar yapıyorlardı.Dedim aralarına bu yaşlı kurtu koyarsak ortasahayı çekip çevirir ve kadromuza kattık

10.000 Kişilik stada komedi sayıda kombine

2. Hafta
    Takım bomba gibi ilerliyor.Üstelik hakem hep bizim aleyhimize çaldı.O penaltı pozisyonundan önce ceza sahası çizgisinden bir faul kullandırttı.Daha sonra içerdeki omuz omuza mücadeleyede penaltı dedi.Forvetimize rakip alandaki bir müdahale nedeniyle direk kırmızı verdi.Sadece bize kart çıkardı ama oyunun saçmalığı hakem her zaman haklıdır dendi

Yaptığımız 21 transfer hareketiyle çok büyük kumar oynadık haftalık 95.000 € zarardayız.Ama bunun çok sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum ve takımıma güveniyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

oyuncuları merakla bekliyorum iso.başarılar.
    geldiler sıcak sıcak bu sefer yaptığım tranferlere için ısındı açıkcası
    ilk 6 yı hedefliyorum oynadıkları futbol gözüme hoş göründü tabi sakatlık ve moral gibi durumlar nedeniyle performansları değişebilir ama pozitif düşünüyorum
    Bu arada teknik ekibim geçen seneyle aynı ve değiştirmedim burdan yazayım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3. Hafta
    Geçen senenin ilk 5 inde olan Bursaspor şu anda zorlu maçlar geçirmiş ve moralleri bizden düşük bu avantajı kullanmak istiyoruz
    Kadrolar

Maç Hakkında konuşulanlar

Takımım sahaya sürülmek için hazır ve hepsi formda.Bireysel bir hata yapmazlarsa %60 gibi bir şansımız olduğunu düşünüyorum bu maç.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

bu sne avrupa bekliyorum.olmadı kupada bir final en kısa yol.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor 0-1 Ünyespor
    Gol:Serdar Eylik(Dk 8)
    Pozisyonu iyi takip eden Serdar hatayı affetmedi ve rakipten sekip havalanan topu gelişine şık bir vuruşla ağlara yolladı

Soyunma odasında moraller tavan yapmış durumda

İlk Yarı Ünyesporumuzun üstünlüğüyle sona erdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor 0-2 Ünyespor
    Gol:Uğur Erdoğan(Dk 71)
    Asist:Serdar Eylik
    Serdar'ın ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu kazandığımız penaltıyı temiz bir gole çeviriyor Uğur

Dakika 72
    2 Oyuncu Değişikliği yapıyoruz

Bursaspor 1-2 Ünyespor
    Gol:Wederson(Dk 80)
    Kesinlikle izlenmesi gereken bir goldü 30-40 metreden yapılan koşu bir oyuncumuzun çalımlanması ve ardından ceza sahası dışından şık bir vuruş.Kesinlikle güzel bir gol

Dakika 81
    Gökhan'ı Devreye sokuyoruz

Bursaspor 1-3 Ünyespor
    Gol:Gökhan Ünal(Dk 87)
    Asist:Uğur Erdoğan
    Adama 7 dakika yetti ve takımı adına bir gol daha attı.Uğur'un seri pasında sırtı dönük olan rakibine vücut çalımını attıktan sonra önündeki adam ve kaleciyi görünce iğne deliğinden şansını denedi ve golünü attı.Kesinlikle kumaşı sağlam

Takımda Moraller Mükemmel!!!

Beklenilmiyordu!

Maç Sonu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu sne avrupa bekliyorum.olmadı kupada bir final en kısa yol.
    bende senin gibi düşünüyorum usta.Şu anda formumuzda bunu gösteriyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4. Hafta
    Sinir krizleri geçirdiğim maçta rakibin güçlü ve hızlı forveti bizim bitkin defansın ortasını darmaduman etti.Biri 3.3 diğeri 5.5 ortalama ile oynuyordu skor 1-3 ken.Zaten 3. golden sonra 3.3 ile oynayan hamzayı çıkardım ve maç sonu güzel bir tokatladımTabi sinir krizlerim maça müdahele etmeme engel olmadı ve takımımında yardımıyla güzel bir geri dönüş yaşadık

Serdar Sezona Müthiş Başladı!!!
    Geçen sezonun 2. yarısında geçirdiği sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamadı ama bu sezona çok güzel başladı.Umarım böyle devam eder

5. Hafta
    İlk 11

Benimde fazla umudumun olmadığı bir maç

Soyunma odası çok sessiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş 1-0 Ünyespor
    Gol:Cenk Tosun(Dk 37)
    Cumali'nin bir türlü rakibi kontrol altına alamaması sonucu 2. şansında Cenk affetmedi...

Soyunma odasında yinede özgüven yüksek

İlk Yarı Sonucu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş 2-0 Ünyespor
    Gol: Fernandez
    Asist: Olcay
    Yine ceza sahası dışından klasını konuşturan bir oyuncu yine bize denk geldi

Dakika 68
    Son Oyuncu Değişikliği haklarımızıda kullandık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dakika 69
    Beraberlik şansını yakalama fırsatı elimizden uçup gitti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş 3-0 Ünyespor
    Gol:Cenk Tosun
    Asist: Olcay
    Sahneyi açan Cenk kapatmasınıda bildi

Takımın moralini düzeltmekten başka yapabileceğimiz birşey yok

Beklenen Sonuç

Maç Sonu
    Cenk ve Olcay tek kelimeyle bizi bitirdi.Uğur'un attığı gol olsaydı Fernandes'in insan dışı golü olmasaydı gibi şeylerle avunmaya gerek olmayan bir maçtı ileriye bakmalıyız

6. Hafta
    Olmadı çocuklar olmadı!!!
    Çok fazla ofsayta kaldık ve çok kolay bir golle maçı verdi.Son 3 haftada topladığımız 1 puanla düşüşe geçtik.Acilen toparlanmamız lazım

EKİBİ OLARAK KARİYERİNİZDE BAŞARILAR DİLERİZ...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri