transferler çok iyi isot.ss leri bekliyoruz.
transferler çok iyi isot.ss leri bekliyoruz.
21. Hafta
Kar kış demeden takım yoluna devam etmeye çalışıyor
Carlos Estrada
Zihinsel yönden düşük bir oyuncuyla daha anlaştık.Takımda bir geleceği olur mu tahmin etmesi güç ama bize para kazandırabileceğini düşünüyorum
Rızvan Şahin
İçi geçmiş gibi gözükebilir ama bence bu seneki yaptığımız en iyi transfer oldu.En az 1 sene daha yararlanırız kendisinden diyorum
Türkiye Kupası 5. Tur
Victor ilk maçında golünü atıp güzel bir başlangıç yapıyor Ordu kariyerine.Umarım harcamayız çocuğu
Çocuklardan desteği aldım sırtım yere gelmez
22. Hafta
Şans biraz daha yanımızda olsaydı 1 puan götürebilirdik eve
23. Hafta
Hiç beklemediğim bir yenilgi aldım.İrfan'ı durduramadık.Her yerde o vardı
24. Hafta
İlk yarı biz estik gürledik ama istediğimiz pozisyonları üretememiştik.Yinede erken bir golle umutlanmıştık.Soyunma odasında rakip takım şahlanmış olucak ki sağlı sollu geldiler 90. dkda da amaçlarına ulaştılar
Hakemin penaltı vermemesine laf edince bir maç sahalardan uzaklaştırıldım
Türkiye Kupası Çeyrek Final
Barış Özbek'in 2 gol attığı 3 kırmızının çıktığı bir maç hakkında yorum yapmak istemiyorum(Bu maçta asistanım maçı yönetiyordu)
25. Hafta
Takımın istiyor ve çaba gösteriyor ama olmuyor.Çok fazla darbe alıyoruz son haftalarda ve 7. Sıradan 13.ü sıralara kadar geriledik.13 te bizim için yeterli olsada elimizdekini kaybetmek bizi üzüyor
26. Hafta
Beklenen patlamayı yaşadığımız haftaydı.Yedek ortasahamız Alper'e bir şans verip vermemek konusunda kararsızdım ama yaptığı 2 asistle en doğru kararı verdiğimi gösterdi
27. Hafta
28. Hafta
29. Hafta
30. Hafta
Geriye Kalan Maçlar
Puan Tablosu
Oyuncu Verileri
Şampiyonu ve diğerlerini daha sonra tekrar paylaşıcam.