Sayfa 254 / 447 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
7,591 ile 7,620 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Massimiliano Allegri (AC Milan), Carlo Ancelotti (Paris Saint-Germain FC), Frank de Boer (AFC Ajax), John van den Brom (RSC Anderlecht), Unai Emery (FC Spartak Moskva), René Girard (Montpellier Hérault SC), Kasper Hjulmand (FC Nordsjælland), Leonardo Jardim (Olympiacos FC), Jorge Jesus (SL Benfica), Ivan Jovanović (APOEL FC), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund), Ronald Koeman (Feyenoord), Mircea Lucescu (FC Shakhtar Donetsk), Roberto Di Matteo (Chelsea FC), José Mourinho (Real Madrid CF), Vítor Pereira (FC Porto), Thomas Schaaf (SV Werder Bremen), Diego Simeone (Club Atlético de Madrid), Luciano Spalletti (FC Zenit St Petersburg), Fatih Terim (Galatasaray AŞ), Tito Vilanova (FC Barcelona), and Arsène Wenger (Arsenal FC).

alin size liste, amma buyuttunuz. size cevabim GS SLye katilmamis olsaydi Terim de cagrilmazdi, uefayi aldi diye elit olmaz ki bir adam hemen. bakin bakalim SLye katilmak disinda ismini bilmediginiz isimlerin bir cagrilma sebebi olabilir mi acaba. bunlardan bazilari

John van den Brom (RSC Anderlecht)Unai Emery (FC Spartak Moskva)René Girard (Montpellier Hérault SC)C)Jorge Jesus (SL Benfica)Vítor Pereira (FC Porto).

sikinti mikinti yok, hersey ortada. mesela GS SLde olmasa ve terim cagrilsa tamam derim. ben gene soyluyorum FB olsaydi aykut kocaman da olurdu NOKTA.

herseyi gormek istediginiz gibi goruyorsunuz. konu basligi bile UEFAda elit kluplerin koclari seklinde, SLye katilan takim da elit oluyor haliyle. bateden falan bahsetmeyin, GS ile bate bir olabilir mi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Milli takım kampında sakatlanan Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow 3 hafta sahalardan uzak kalacak

Ayrıntılar geliyor...

Habertürk
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Milli takım kampında sakatlanan Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow 3 hafta sahalardan uzak kalacak

Ayrıntılar geliyor...

Habertürk
    talihsiz bir durum, umarim dogru degildir. neyse ki bu sene kadro genis, kuyt bienvenu semih siradalar. hepsi oynar o bolgede.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bienvenu oynasın madem.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

John van den Brom; Ado Den Haag gibi bir takımı Hollanda liginde 3. yapıp Uefa'ya taşımış bir isim.

René Girard; Montpellier takımını Fransa Liginde şampiyon yapmış bir isim.

Kasper Hjulmand; Nordsjaelland gibi ismini FM oynayanların bile duymadığı bir takımı şampiyon yapmış bir isim.

Leonard Jardim; Braga takımını Avrupa Liginde final oynatmış bir isim.

Ivan Jovanovic; Apoel takımını ŞL'de çeyrek final oynatmış bir isim.

Bunun dışında takımı Şampiyonlar Liginde olmayan, Avrupa Liginde bile olmayan hocaların bulunduğu ortamda Aykut Kocaman nerde ? Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi temsilcisi Şenol Güneş neden çağırılmadı ? Thomas Schaaf kimin torpillisi de Avrupa maçına çıkamayacak takımına rağmen Elit teknik direktörler toplantısında ? Bu sorular babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiye kadar gider...

Fatih Terim; 1991 akdeniz oyunlarında u-21 takımıyla gümüş, 1993 yılında altın madalya kazanmıştır. 2008 Avupa Şampiyonasında milli takımda yarı final başarısı bulunmaktadır. Uefa kupası, 5 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı kupası, 1 Türkiye Süper kupası başarısı bulunmaktadır.

Aykut Kocaman'la kıyas dahi yapmam, bu Fatih Terim'e hakarettir benim gözümde. Ben de iddia ediyorum, bu sene değil belki 1-2 seneye kanıtlanabilir bu durum, Fenerbahçe Aykut Kocaman yönetiminde Şampiyonlar Ligine kalsa dahi asla ve asla bu tarz organizasyonlarda kendisine yer bulamaz. Çünkü Türkiye Liginde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak bir başarı değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    John van den Brom; Ado Den Haag gibi bir takımı Hollanda liginde 3. yapıp Uefa'ya taşımış bir isim.

René Girard; Montpellier takımını Fransa Liginde şampiyon yapmış bir isim.

Kasper Hjulmand; Nordsjaelland gibi ismini FM oynayanların bile duymadığı bir takımı şampiyon yapmış bir isim.

Leonard Jardim; Braga takımını Avrupa Liginde final oynatmış bir isim.

Ivan Jovanovic; Apoel takımını ŞL'de çeyrek final oynatmış bir isim.

Bunun dışında takımı Şampiyonlar Liginde olmayan, Avrupa Liginde bile olmayan hocaların bulunduğu ortamda Aykut Kocaman nerde ? Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi temsilcisi Şenol Güneş neden çağırılmadı ? Thomas Schaaf kimin torpillisi de Avrupa maçına çıkamayacak takımına rağmen Elit teknik direktörler toplantısında ? Bu sorular babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiye kadar gider...

Fatih Terim; 1991 akdeniz oyunlarında u-21 takımıyla gümüş, 1993 yılında altın madalya kazanmıştır. 2008 Avupa Şampiyonasında milli takımda yarı final başarısı bulunmaktadır. Uefa kupası, 5 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı kupası, 1 Türkiye Süper kupası başarısı bulunmaktadır.

Aykut Kocaman'la kıyas dahi yapmam, bu Fatih Terim'e hakarettir benim gözümde. Ben de iddia ediyorum, bu sene değil belki 1-2 seneye kanıtlanabilir bu durum, Fenerbahçe Aykut Kocaman yönetiminde Şampiyonlar Ligine kalsa dahi asla ve asla bu tarz organizasyonlarda kendisine yer bulamaz. Çünkü Türkiye Liginde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak bir başarı değildir.
    ben toplantiyla alakali fikrimi soyledim, terimin elit olmadigini ve onceki basarilarini inkar edemem zaten. ordaki kastim sadece UEFAyi aldi diye cagirsalardi 2000den bu yana bir cok teknik adam var, hepsini cagirirlardi. ya da avrupa sampiyonasinda yari final oynayan. yanlis anlasilmak istemem. GSlilerin oldugu kadar bir turk olarak beni de gururlandiriyor terim, niye onu kucumseyim ki.

buna ilave superligde sampiyon olan sayili turk teknik adamlardan biri olan aykut kocamanin da basarisinin kucumsenmesini hos karsilayamam. kendisi Fenerbahcedeki kisa kariyeri boyunca 1 lig sampiyonlugu 1 turkiye kupasi kazandirmistir. kusura bakmayin ama ne bir fenerbahcelinin ne de rakip taraftardan herhangi birinin aykut kocamani degersizlestirmesini kabul edemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Küçümseme yok, Fenerbahçe gibi büyük bir takıma 1 şampiyonluk ve 1 kupa kazandırmak yeterli bir başarı değildir bence. Avrupa maçlarında elemelerde yapılan maçlarda 1 maç kazanabilmiş olduğu gerçeği var ortada. Montpellier veya Nordsjaelland takımlarını şampiyon yapmakla Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak aynı şey değil bence, Fenerbahçe zaten her sene favori, formasını koysa ilk 3'e oynuyor ve bu değişecek bir şey değil.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Küçümseme yok, Fenerbahçe gibi büyük bir takıma 1 şampiyonluk ve 1 kupa kazandırmak yeterli bir başarı değildir bence. Avrupa maçlarında elemelerde yapılan maçlarda 1 maç kazanabilmiş olduğu gerçeği var ortada. Montpellier veya Nordsjaelland takımlarını şampiyon yapmakla Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak aynı şey değil bence, Fenerbahçe zaten her sene favori, formasını koysa ilk 3'e oynuyor ve bu değişecek bir şey değil.
    bence formasini koysa tabiri cok amiyane, yok oyle birsey. kac tane turk teknik adam sampiyonluk kazanmis, bunu konusmak lazim. cok kolay harcamayalim bence bu isimleri. benim belirtmek istedigim nokta ozellikle turk olan bir hoca ile sampiyon olunmasi. mustafa denizli-fatih terim-ertugrul saglam-aykut kocaman. keske daha cok isim sayabilsek. bana sorarsan burdaki en degerli isim ertugrul saglamdir. bursa ile sampiyonluk kazanmasi cok buyuk bir basaridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bence formasini koysa tabiri cok amiyane, yok oyle birsey. kac tane turk teknik adam sampiyonluk kazanmis, bunu konusmak lazim. cok kolay harcamayalim bence bu isimleri. benim belirtmek istedigim nokta ozellikle turk olan bir hoca ile sampiyon olunmasi. mustafa denizli-fatih terim-ertugrul saglam-aykut kocaman. keske daha cok isim sayabilsek. bana sorarsan burdaki en degerli isim ertugrul saglamdir. bursa ile sampiyonluk kazanmasi cok buyuk bir basaridir.
    Gündüz Kılıç, Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer ve son 6 maç takımın başında olsa da Cevat Güler var. Evet Türk hoca çok yok şampiyonluk yaşamış olan. Ama şartları da incelemek lazım, elinde bu kadar imkan olan, kendisine sabredilen süre verilen kaç tane Türk hoca oldu bunu da düşünmek lazım bence. Neyse konu çok dallanıp budaklanıyor, Aykut Kocaman'ı Fenerbahçelilerin değerlendirmesi daha doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Gündüz Kılıç, Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer ve son 6 maç takımın başında olsa da Cevat Güler var. Evet Türk hoca çok yok şampiyonluk yaşamış olan. Ama şartları da incelemek lazım, elinde bu kadar imkan olan, kendisine sabredilen süre verilen kaç tane Türk hoca oldu bunu da düşünmek lazım bence. Neyse konu çok dallanıp budaklanıyor, Aykut Kocaman'ı Fenerbahçelilerin değerlendirmesi daha doğru.
    bence de oyle ama aykut kocamanin konusulmasinda sakinca yok, hatta iyi bile oluyor. kucuk hatirlatmalar yapmis oluyoruz unutanlar icin. gecen sene son macta giden sampiyonluk ve kazanilan turkiye kupasi, onceki sezon da kazandigi sampiyonluk. ben basarisiz oldugunu ve sabredilmesi gereken biri oldugunu da dusunmuyorum. kisisel algilama, boyle dusunen herkese yazdiklarim.

Madem elit o zaman titonun ne işi var orda nerde guardiola nerde rafa benitez nerde bu devlet

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Şahsi görüşüm; Fenerbahçe' nin şuanki kadrosuyla adam akıllı bir teknik direktör çok çok çok rahat şampiyon olur. Bu sene Fenerbahçe' nin ligi kazanması bana göre başarı değildir. Avrupa' da yarı-final ve üstünü oynarsa evet o başarıdır. Eğer bunlar olmazsa bence başarısızlıktır. Fenerbahçe' nin kadrosu bunları çok rahat yapabilecek bir potansiyele sahip.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Madem elit o zaman titonun ne işi var orda nerde guardiola nerde rafa benitez nerde bu devlet
    Tito takımından ekmek yiyor, onun takımı Elit. Nerde diye sorulması gereken ilk isim Sir Alex Ferguson, davet edilmiş ve katılmamış olabilir bu isimler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sow'un sakatlanmasıyla Stoch'a gün doğdu bir anlamda.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Sow'un çok ciddi bir durumu olmadığı söylenmişti ve spor sitelerinde bir sakatlık haberi görmedim ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Sow'un çok ciddi bir durumu olmadığı söylenmişti ve spor sitelerinde bir sakatlık haberi görmedim ben
    Kardeşi de ciddi bir şeyi yok sadece dinlendiriliyor demiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Sow MIY maçına yetişecek deniliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sow'dan kötü haber
    Senegal Milli Takımı'nda sakatlanan Moussa Sow'un adalesinde kısmi yırtık tespit edildi.

İstanbul'a dönen Sow'un çekilen MR'ında sağ arka üst adalesinde kısmi yırtık ve kanama tespit edildiği açıklandı.

Tedavisine başlanan Sow'un Mersin İdmanyurdu maçında riske edilmeyebileceği bildirildi.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Krasic ve Serdar Kesimal'in tedavilerine devam edildiği ifade edildi.

Lig Tv

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

inşallah yetişir Mersin maçına

Sow Mersin maçında oynamazsa, muhtemelen şöyle bir orta saha ve forvet düzeni olur:
    M.Topuz-M.Topal-R.Meireles-Stoch
    Alex-Kuyt

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sow Mersin maçında oynamazsa, muhtemelen şöyle bir orta saha ve forvet düzeni olur:
    M.Topuz-M.Topal-R.Meireles-Stoch
    Alex-Kuyt
    böyle olur kesin. zaten en ufak bir risk varsa bile oynamasın gerek yok riske etmeye.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ben yine aykut hocadan selçuk şahin hamlesi bekliyorum biliyorsunuz türkiyede genel bir anlayış var transfer sezon öncesi hazırlık kampına katılmış olsa bile takıma alışması için yedek beklemesi gerekirmiş(!)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sow'un olmaması belki Alex'i geri kazanmak için bir şans olabilir bizim adımıza.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu maç Alex adına dönüm maçı olabilir. Zira formayı alacaktır tekrar. Şu maçta 2-3 gol atarsa o zaman tabuları yıkar. Uzun süre sonra bu başlıklarda; "vay be Alex ile ilgili neler tartışmışız" dedirtir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bu maçta Meireles 11 başlamaz.Alex oynar Sow oynamazsa.Maçtan sonra da skordan çok Alex-Aykut Kocaman konuşulur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Meireles'i oynatır keza hata kotası bir süre doldu. Biraz başarılı sonuçlar alıp nefes alsın sonra tekrar selçuk'lu caner'li uçuk kadrolar deneyebilir

Ayrıca Alex-Kuyt olur muhtemelen. Yedek forvetimiz ise Semih değil Henri olmalı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aykut hoca ligtvde suan enteresan seyler soyluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Koşu mesafesi muhabbetleri ciddiymiş galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Futbolcu Aykut Kocaman benim takımımda oynayamaz. Aykut Kocaman
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alex devre arası gider diyorum, var mı katılan ? Ben açıklamalardan bunu çıkardım.

Mesaj Yetkileri