Alex Fenerbahçe ile özdeşleşmiş,efsane olmuş bir oyuncu artık.Şahısların görüşleri pek önem arz etmiyor.Alex benim için de Türk Futbol tarihinin efsanelerindendir.Birçoklarına göre futbolculukta ''Adam'' tabirini hak eden sayılı oyunculardandır.
Alex Fenerbahçe ile özdeşleşmiş,efsane olmuş bir oyuncu artık.Şahısların görüşleri pek önem arz etmiyor.Alex benim için de Türk Futbol tarihinin efsanelerindendir.Birçoklarına göre futbolculukta ''Adam'' tabirini hak eden sayılı oyunculardandır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sizlere göre Habertürk Fenerbahçe düşmanı ve aleyhine haber yapmıyor mu ? Bu haberden ne gibi bir fayda sağlayacaklar ? Gazetede yazdı diye Galatasaray farkına varıp transfer edecek değil, oyuncunun morali bozulmaz bu haberle, takım içinde karışıklığa sebebiyet vermez, olsa olsa Recep veya babası ile ortaklaşa hareket edip fazla para kazanma peşindeler denebilir ki bu da uzak ihtimal.
Bence bu haberin yapılması Fenerbahçe'nin lehine, çünkü haber doğruysa uyarı manasına gelir bu.
recep niyaz transfer olduğu zaman galatasarayda istiyordu zaten ama o fenerbahçeyi seçti o zaman seçimini yaptı zaten
Evet Mehmet en çok ben atmışım haklısın
Manşetle alakası yok.Yayını canlı izledim.Dediklerinin çoğu saçma sapan şeylerdi.Şike konusunda kendini savunması ise ayrı bir komediydi.Kendisine doğru düzgün bir soru soracak ekip de yoktu zaten karşısında verdiği komik cevaplara karşı bi şeyler diyebilsinler.Fenerbahçe'ye faydası ortada.105 yıllık kulübün şikeci diye anılmasını sağladı kendisi.
Konunun başlığı bile yeterli, "Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Büyük Çalım" şeklinde. Habertürk'e dün gece yine salladı Aziz Yıldırım, o nedenle bu haberleri görmek şaşırtmıyor.
Ki Habertürk deyince aklıma hep, "Kandırmayın Fenerbahçelileri" geliyor ve tebessüm oluşuyor suratımda.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Dil dökmeye değmez, bunlar aylarca tarla sürme al sana şikenin ispatı dediler, bunu derlerken savcının 3 maçla ilgili bu ifade geçerken 1 maça sadece yer vermesinden bahsettik dinlemediler, sonra hakimleri o 1 maçta da suç unsuru olarak görmedi ama onlara sorsan hala tarla sürme demiş, al sana şike derler.
Maksat yorum yapmak, analiz etmek, değerlendirmek değil ki, konuşmuş olmak için konuşmak ki bunu çok net görebiliyoruz. Keyif almak için konuşmak şeklinde de değiştirebiliriz bunu, ki keyif aldıkları ortada, vazgeçemiyorlar yazmaktan.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Karşılık anlamında değil, Habertürk bu şekilde kasıtlı haberleri sürekli yapıyor, nasıl ki sizde yer edinmiş bir Hürriyet gerçeği varsa, Habertürk'ü de öyle algılayabilirsin. Hürriyet'te normal bir haberi gördüğünde bile art niyet arayabiliyorsan, Habertürk için de Fenerbahçeliler arıyor.
Maksat kafa karıştırmak olsun, bak Recep'i de kaptıracaklar, oynatmazsan adamlar oynatırdan başlayıp Aykut Kocaman'ın kişiliğine kadar bu olay ki çoğu benzer haberlerde sonunun bu olduğunu gördük.
Hiç alakası olmayan bir haberin ardından kamuoyunda yapılan yorumlarla işin nereye geldiği belli, bu da bu anlamda bir kıvılcım çıkartmak için yapılan haberdir, ya tutarsa, tutmazsa sıkıntı yok, 2 gün sonra yenisi yapılır nasılsa.
"YÜCE ATATÜRK"
3 maç deniyor, ibrahim akın, vederson, mehmet yıldız, korcan, ümit karan ceza alanlar emenike davası devam eden.
Last edited by mpaker66 : 14.Eylül.2012 at 14:08 Reason: Ümit karan'da varmış.
Başkan nasıl konuştuysa artık bir iki kişi yerinde duramamış.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Keşke birde aynı anda yayınlanan trt3'de ki basın tribününü izleseydin
Ah ah güzel Türkiyem.Neyse hayırlısı olsun biz de Denizli'de şike yapmışız,avrupa da şike yapmışız başkanınız her çıktığı yerde bunu söylüyo bende yerinde duramayan diğerleri gibi gülüyorum, Biz şike yaptıysak GS'de yaptı diyoya bitiyorum.![]()
suç yoksa 2 temmuz günü aziz yıldırım'a peki o ceza neden verildiğini biri açıklayabilir mi?
ve aziz yıldırımın yayın gelirleri hakkında lafları çok saçma geldi bana eğer ayrılırsan bu ülkeden 200 milyon para kazanamazsın kendi kanalında yayınlasan bile maçları bunları ayarlamak için dünya devi bir takım olmak gerekir ne yazık ki böyle bir takımımız da yok.
sonra aziz yıldırım avrupada en başarılı takım fenerbahçe dedi son 4 yılda bu ülkeye puan kazandıran tek takım beşiktaştır çıktılar oynadılar ülke puanını korudular ondan öncede galatasaray dönemiydi fenerbahçenin tek başarısı chelsea elenmesidir ondan başka fenerbahçenin başarılı olduğu bir sezon hatırlamıyorum hatırlayan varsa söylesin yani
aziz yıldırım hagi'ye bitik gelmiş dedi ama hagi bu ülkeye gelmiş en iyi yabancıdır ben fifa 100ler listesinde olup ta bu ülkeye gelmiş yabancı uyruklu adam tanımıyorum ve şöyle bir gerçek hagi 50 tane gol attıp 51 tane attırmıştı ve fenerbahçenin aziz yıldırımla geçen sürede 14 yılda yani 5 lig şampiyonluğu var 1 türkiye kupası 2 süper kupası haginin 5 senede 4 lig şampiyonluğu 1 uefa kupası 1 süper kupası 2 türkiye kupası 2 cumhurbaşkanlığı kupası 3 tsyd kupası vardır şunu da söyleyeyim hagi jübile maçından sonra bile madridten ve interden teklif aldı.
sonra roberto carlos vs yıldızlar sadece bu ülkeye 30undan sonra geleceği gerçeği var
aziz yıldırımın atletizm ve diğer branşlar hakkında dediklerine tamamen katılıyorum fenerbahçe amatör branşlarda voleybolda basketbolda çok iyi başarılar sağlamıştır bu konuda tebrik ediyorum aziz yıldırımı
bir de bilen varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim fenerbahçenin son 14 yılda aldığı/sattığı oyuncular bakımından kar/zarar durumu nedir?(aslında bunu tüm türk takımları kendilerine sormalı ne kadar kazandık ne kadar zarar ettik diye ama hepsi sonuç zarar yönünde olduğundan bunlarla ilgilenmiyor)
son olarak alex de zamanında böyle bir konuşması olmuştur ben yıllardır fenerbahçede oynuyorum ama altyapıdan çıkıp as takımda oynayan futbolcu hatırlamıyorum demişti.Aranızda hatırlayan var mı(mert ve genç semih hariç)
Yok ben kendi başkanımıda izledim, sayın başkanın 1 sene şikeden ötürü ceza evine girdiğinde benim başkanım canı istediği gibi geziyordu, arada çıkıyodu falan, dolayısıyla başkanımı daha çok izledim, başakanın o 1 senenin acısını çıkarıyor, tabi birde yakında yeniden gircekya onunda![]()
Şike konusu olmasa izlenmeyeceğini biliyorsunuz değil mi ? Ben de başta bakmadım, twitterda mevzu şikeye geldi yazıldığını görünce açtım, dinledim. Bu ülkeyi ilgilendiren bir mesele. Belki konuşur dedim, yine titretemedi ortalığı, konuşursam şöyle olur falan fıstık.
Başka bir takımın başkanı da 1 sene içerde kalsaydı, böyle bir konu olsaydı, emin olun izlerdiniz. Bunun Aziz Yıldırım kompleksi, Fenerbahçe büyüklüğü falan olarak değerlendirilmesi de beni güldürüyor. Adını koyamadınız şu büyüklüğün bir türlü, zor iş.
Keşke o zatı yönetiminiz gibi muhattap almasanız da böyle komik şeylere biz de tanık olmasak.
Başkanın kafasına göre geziyordu da ne oldu ? Her başkanınız gibi bir başarısızlıkta gidecek. İşin kötüsü, arkasında durmayacaksınız. Biz yıllardır arkasındayız, başarıda ve başarısızlıkta, 3 Temmuz'da ve sonrasında.Öyle gülmekle olmuyor o işler.
Yargı süreci malumundur ki bitmedi, konuşamaz istese de şu an o konuda. He eğer yargı süreci biter de konuşmazsa, o zaman söylersin bu söylediklerini. Tabi sadece o olmaz ya konuşacam deyip konuşmayan, neyse.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Galatasaray başkanı içeri atılsa, asla ve asla Galatasaray başkanı sıfatıyla TV'lere çıkıp, ben metristeyken, ben hapisteyken diyemez. Çünkü bizde aslolan hakikaten Galatasaray'dır. Galatasaray'lılar tükürüğüyle boğar onu.
Hedef başarıysa, başarısız olan gider. İstifa edip, sonrasında geri dönmekten daha erdemli bir harekettir bu.
Konuşamayacaksa, bunu biliyorsa, konuşursam diye başlayan cümleleri kurmasındaki maksat ne ? Mahkemede de aynı şeyleri söylemiş, gerçekten inanıyor musunuz kendini bir kalemde aklayacak şeyler varken susmasına ? Cas davası dediler, dut yemiş bülbüle döndü. Türkiye menfaati, Fenerbahçe menfaatiymiş, bir Allah kulu çıkmadı şu menfaati söyleyecek.
Bu bana bir yerden tanıdık geliyor ama.![]()