1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Keşke birde aynı anda yayınlanan trt3'de ki basın tribününü izleseydin
    Ah ah güzel Türkiyem.Neyse hayırlısı olsun biz de Denizli'de şike yapmışız,avrupa da şike yapmışız başkanınız her çıktığı yerde bunu söylüyo bende yerinde duramayan diğerleri gibi gülüyorum, Biz şike yaptıysak GS'de yaptı diyoya bitiyorum.
    Gül dostum gülme diyen yok . Kendi başkanından çok Aziz Başkan'ı izlemen de beni güldürüyor mesela. Ona da sen bişey demezsin heralde.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Gül dostum gülme diyen yok . Kendi başkanından çok Aziz Başkan'ı izlemen de beni güldürüyor mesela. Ona da sen bişey demezsin heralde.
    Yok ben kendi başkanımıda izledim, sayın başkanın 1 sene şikeden ötürü ceza evine girdiğinde benim başkanım canı istediği gibi geziyordu, arada çıkıyodu falan, dolayısıyla başkanımı daha çok izledim, başakanın o 1 senenin acısını çıkarıyor, tabi birde yakında yeniden gircekya onunda

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Yok ben kendi başkanımıda izledim, sayın başkanın 1 sene şikeden ötürü ceza evine girdiğinde benim başkanım canı istediği gibi geziyordu, arada çıkıyodu falan, dolayısıyla başkanımı daha çok izledim, başakanın o 1 senenin acısını çıkarıyor, tabi birde yakında yeniden gircekya onunda
    Başkanın kafasına göre geziyordu da ne oldu ? Her başkanınız gibi bir başarısızlıkta gidecek. İşin kötüsü, arkasında durmayacaksınız. Biz yıllardır arkasındayız, başarıda ve başarısızlıkta, 3 Temmuz'da ve sonrasında.Öyle gülmekle olmuyor o işler.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şike konusu olmasa izlenmeyeceğini biliyorsunuz değil mi ? Ben de başta bakmadım, twitterda mevzu şikeye geldi yazıldığını görünce açtım, dinledim. Bu ülkeyi ilgilendiren bir mesele. Belki konuşur dedim, yine titretemedi ortalığı, konuşursam şöyle olur falan fıstık.
    Yargı süreci malumundur ki bitmedi, konuşamaz istese de şu an o konuda. He eğer yargı süreci biter de konuşmazsa, o zaman söylersin bu söylediklerini. Tabi sadece o olmaz ya konuşacam deyip konuşmayan, neyse.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri