Bizim kendi Bursaspor forumlarındaki görüşlere bakıyorum. Maçlarını izleyenler varmış. Yılan gibi bir oyuncu diyorlar. Kıvrak.Originally Posted by kaltuntas
Ayrıca 1 gol bize yetmez.Daha fazla, daha fazla
![]()
Bizim kendi Bursaspor forumlarındaki görüşlere bakıyorum. Maçlarını izleyenler varmış. Yılan gibi bir oyuncu diyorlar. Kıvrak.Originally Posted by kaltuntas
Ayrıca 1 gol bize yetmez.Daha fazla, daha fazla
![]()
beleş adam işte,maaşınıda fener Verir herhaldeOriginally Posted by teamsah
![]()
ama adamın kim olduğu belli değil.
Bizde bol Yabancı Kontenjan açığı var daha 3 tane yabancı alabiliriz. Var mı daha başka kiralayan![]()
Kısaca Bursaposrda pişecek Fenerde olgunlaşacak.![]()
Yaw bunun pişmişi veya olgunlaşmışı yok mu?Originally Posted by batuhan1907
Vere Vere ham bir adam verdiniz. Yok abi biz pişirmeyiz bunu.
Seneye Çiğ çiğ yersiniz.
![]()
bende bir gazetede okumuştum adı şu an aklıma gelmiyor
Fenerbahçe 14 yaşındaki bir abdli çocuğu altyapısına katmış
Bu haberi ben birkaç sayfa önce paylaşmıştım ordan bakabilirsin.Originally Posted by sherryy
Roberto Carlos Fenerbahçe'ye mi geliyor?
Başta Eurosport olmak üzere İspanya ve Avrupa Basını Carlos'un pazartesi günü İstanbul'a gideceğini ve önümüzdeki hafta yeni sözleşmeyi imzalıyacağını yazıyor. Bence haberlerin çıkmasından sonra FB yönetiminden de herhangi bir yalanlama gelmemesi transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor. İnşallah Carlos Türkiye'ye gelecektir....
"YÜCE ATATÜRK"
Originally Posted by sekopej
Aynı haber fenerin b36 takımıyla oynayacağı günün ertesi günü carlosun geleceğini söylemişti ama ortada ne roberto var ne de carlos yani bu haberde fiyasko.Hem adam kulübünde kalmak istiyormuş capello'da kalması yönünde onay vermiş.
Bir yandan Real'de kaldığı yönde, bir yandan da FB'ye gittiği yönde haber görüyorum, duyuyorum..
Umarım FB'ye gelir ve bu yıldızı ülkemizde izlemiş oluruz..
"R. Carlos Fenerbahçe'de"
İspanyol Marca Gazetesi, Fenerbahçe'nin Roberto Carlos transferini bitirdiğini ve Brezilyalı yıldızın pazartesi İstanbul'a geleceğini yazdı
İspanya'da yayın yapan Marca Gazetesi, Fenerbahçe'nin, uzun süredir transfer etmek istediği, Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'la anlaştığını duyurdu. Marca Gazetesi'nde yer alan haberde, Fenerbahçe'yle, Roberto Carlos'un her konuda anlaşmaya vardığı ve Brezilyalı yıldızın pazartesi günü İstanbul'a gelerek 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Marca, 33 yaşındaki Brezilyalı yıldız için Fenerbahçe'nin 5 milyon euro ödeyeceğini de belirtti.
Gazete, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz Şubat ayından beri, bu transferi sonuçlandırmak için çaba harcadığını da vurgularken, Real Madrid'in Roberto Carlos'un yerine, Olimpik Lyon'un Fransız yıldız Eric Abidal'i transfer edeceğini de savundu.
ROBERTO CARLOS, HABERLERİ YALANLADI
Roberto Carlos, bugün İspanya'da yayınlanan Marca gazetesinin Fenerbahçe'ye transfer olduğu yönünde çıkan haberini, "Birileri beni, benden habersiz Fenerbahçe'ye transfer etmiş" şeklinde yorum getirdi. Marca gazetesinin, "Roberto Carlos Fenerbahçe'de" başlıklı haberi, Real Madrid'in Avusturya'nın Irdining kentinde yaptığı hazırlık kampında en çok konuşulan konu oldu. İspanyol gazetecilerin, "Önümüzdeki hafta Fenerbahçe'ye mi gidiyorsun" şeklindeki soruları üzerine Roberto Carlos, "Benim böyle bir konudan haberim yok.
Kimse bana birşey demedi. Demek ki Fenerbahçe ile sözleşme imzalamamışım" dedi. Brezilyalı yıldız Carlos, geleceği konusunda henüz bir karar vermediğini de belirterek, İtalyan hoca Capello ile görüşmeden bu yöndeki sorulara kesin cevap veremeyeceğeni söyledi. İspanyol basını ise, Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir'in, Real Madrid ile geçtiğimiz günlerde masaya oturarak, Roberto Carlos'un bonservisi için 5 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığını, bu paranın İspanyol kulübüne peşin olarak ödendiğini iddia etti.
Kaynak: İHA-DHA
Abi kim gelirse gelsin bir an önce gelsin lig başlıyor.![]()
bu gidişle fenerbahce yabancı kontenjanını dolduramayacak.2 kontenjan hakkından 1 i luganoyla doldu farzedelim diğerine kim gelecek (?) bizimkilerde para çok ama transfer yok.
Neyse canım bu kadar karamsar olmayalım yapmıştır yine bi şeyler.
Aziz yıldırım Lig boyunca Yabancı Konterjanı Kalksın diye bas bas bağırdı ülkeyi karıştırdı... Şimdi Elinde yabancı Konterjanı var hala daha dolduramadı. acaba yabancı Sınırlaması kalksa ne yapacakdı bu adam merak ediyorum...
Yabancı hakkı serbest olsaydı mesala şu anda transfer edilen brezilyalı Bursaspor'a verilmezdi.(Ama iyi ki verildi şu anda FB de oynayamaz). Ayrıca takıma alınabilecek 2 yabancı hakkı olduğu için bunu sen gel sen gel şeklinde yapamıyorlar. En iyisini ve en faydalısını bulmaya çalışıyorlar. Eğer serbest olsaydı şimdiye kadar bir sürü oyuncu transfer edilirdi ve sadece alınacak yıldız transferi kalırdı....
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçede 10 gün kaldı 3. ön eleme maçını gelecek oyuncu hem takıma uyum sağlayacak hem imza atacak buların hiçbiri 10 gün içinde tamamlanmaz daha ortada doğru düzgün bir isim yok ama Fenerbahçeye yıldız yerine yararlı olabilecek bir futbolcu alınırsa daha iyi olur.
imza atması 10 gün içinde olurda takıma uyum sağlaması bence de biraz zaman alabilr.Originally Posted by batuhan1907
Gündemdeki isimlerden R.Carlos ve Lugano gelirse, uyum sorunu yaşamazlar. R.Carlos'u bağlayıcı bir neden yok, her an gelebilir. Lugano'nun Libertores Kupası bağlayıcı nedeniAnelka durumu hala belirsiz, gidecek mi kalacak mı.. Durumumuz kötüye gidiyor.
F. Tekke Fener'e hülle yoluyla gelecek diye bir iddia var. Söylememiş olmayayım..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Evet, OsmanOzc kardeşim de bana söyledi, hülle yoluyla gelecek diye. Gelebilirdir, tabidirAma UEFA'nın hülle yasaları var galiba, baya sıkı.
2 yabancı kontenjanımız var
lugano gelirse 1 kalacak
bence bu hakkı ya sağ kanada ya da defansın soluna kullanmalıyız
R.Carlos yarın imzalıyormuş...(Fotomaç yalancısıyım, ama onlarda yalancı olabilir karışık bir durum yani) Lugano'da 16 Ağustostan sonra büyük olasılıkla Türkiye'de olacaktır.Originally Posted by eGowiCh
bende trabzon özel madde koyduracak diye duydum,fenere gitmesini engellemek için.Originally Posted by meddah
Çok vahim bir durum..Originally Posted by dnz498
Türkçe bu cümleyle yepyeni bir boyut kazanacak.
Dilbilimciler ve Felsefeciler bu konu üzerine derhal düşünmeli ve fikir üretmeliler..
......
(Olası yanlış anlamaların önüne geçmek için, bunun espri olduğunu, Fotomaç gazetesinin yalan haber konusunda duayen olması durumuna gönderme olduğunu belirteyim)
Marca gazetesi de Adios (Güle Güle) yazdılar Carlos için ve yarın geleceğini söylediler. Bakalım, bekliyoruz.
bakalım bende bekliyorum büyük olasılıkla şu anda kampta bavulunu topluyodurOriginally Posted by eGowiCh
![]()
ne bitmez bavulmus 6 aydır toplayamadıOriginally Posted by dnz498
![]()
"Carlos Fener'e gidecek"
Real Madrid'den ayrılıp ayrılmayacağı kesinlik kazanmayan Roberto Carlos İspanyolları da bezdirdi. 10 yıldan beri Real Madrid formasını giyen Roberto Carlos'u İspanyollar taraftarlar gözden çıkardılar.
İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca'nın internet sitesinde "Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'u alabileceğine inanıyor musunuz" konulu ankete katılan saat 18:00 itibariyle yaklaşık 72.000 kişinin yüzde 67.83'ü 'Evet' cevabını vererek Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transfer olacağına inandıklarını belirttiler.
Kaynak: superspor.com
Bu haber;
Son 10 günde, bu topicin 80 - 92. sayfaları arasında yazılan, 15 inci copy paste "Carlos Fener'de" haberi..
Sıkıldım, 80. sayfadan öcesine bakmadım, en az 30-40 da orada vardır..
Gelecekse gelsin de kurtulalım..
başka türlü bu topic dolmaz gelmesin bizde yazacak bişeyler bulalım dimi amaOriginally Posted by meddah
![]()