Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 55.00%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Manchester Utd kazanır

10 25.00%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 188 sonuç

Konu: Galatasaray - Manchester Utd | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şu anda en büyük ManU tezahüratları yapılıyor, bunda amaç Cluj ve Braga'yı yenmiş olmalarına teşekkür etmek.

Gece de sürekli odaları aranacak, bir ihtiyacınız var mı diye sorulacak. Türk misafirperverliğini gösteriyoruz.
    adamlar nerden bilicek en büyük ün ne anlama geldiğini gaza gelmesinler şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    adamlar nerden bilicek en büyük ün ne anlama geldiğini gaza gelmesinler şimdi
    Dalga geçiyorum yahu, no way out diye bağırıyorlardır muhtemelen, izlemiyorum ben görüntüleri.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Dalga geçiyorum yahu, no way out diye bağırıyorlardır muhtemelen, izlemiyorum ben görüntüleri.
    valla demek istediğim orda ne derlerse desinler adamlar bişey anlamıcak(ingilizce dışında tabi ) full ıslıklasınlar bence tırssınlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arka kapıdan kaçmışlar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet polisimiz yine çok güzel bir iş başardı. Taraftarın amacı orada taşkınlık çıkarmak değildi sadece Manchester United ile olan maçlarımızda yaptığımız psikolojik baskıyı , gürültüyü tekrar yaşatmaktı amaçları. Oraya giden insanların emeklerine yazık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçta çıkar acısı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Maçta çıkar acısı
    Hayal edilmeye çalışınca yarın akşam kafalarda oluşan şey şu

Error 404 !!!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Manu'nun kadrosu çok küçümseniyor. Fatih Terim'de basın toplantısında belirtmiş kupadaki Chelsea maçında genç oyuncular Chelsea'nin aslarını resmen ellerinden kaçırdılar. Diğer taraftan Braga'da kadro seçiminden dolayı ortalığı bulandıracak açıklamalarda bulunmuş. Manu'yu gaza getirip hırslandırmak istemiş olsalar gerek. Galatasaray'ın ilk 15 dakikada bir gol bulması çok önemli bu maçta umarım istediği sonucu alır temsilcimiz. Ama kolay olmayacaktır asla çantada keklik değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Böyle olması hiç iyi olmuyor.Şimdi yensek adamları paf takımını yendiniz muhabetti,yenilsek paf takımına yenildiniz(chicarito,welbeck falan nasıl paf sa bizim lige büyüklere koy deli gibi oynar).Neyse Fatih Terim'in dediği gibi biz 3 puanımızı alalım da sonra kim ne diyorsa desin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O gençler Manchester alt yapısına girdiyse bir şey vardır aralarından Şampiyonlar Ligi kadrosuna seçildiyse gençlerinde iyileridir. Ve kendilerini göstermek için oynayacaklar bence daha tehlikeli.

ısterse manu z takımı olsun tarih skorları yazar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Manchester'in yedek takımı gelmiş olabilir bunun bu kadar büyük mesele yapılması hoş değil, kimse skora göre 'bu takımı yenersiniz anca' veya 'bu takımı mı yenemediniz' diyemez. Alex Ferguson, Fenerbahçe'ye 3-0 yenildikleri maçtan sonra bu gençleri iyi izleyin, ileride büyük oyuncular olacaklar demişti o gün getirdiği kadro için. Nitekim o kadroda, C.Ronaldo, Pique, Wes Brown, Fletcher, O'Shea gibi oyuncular vardı. O zamanlar bana o kadro gerçekten zayıf geliyordu, ancak şimdi düşünüyorum da o kadroya rağmen bile başarıydı maçın 3-0 kazanılması. Galatasaray'ın karşısına gelecek olan kadroda da benzer durum söz konusu, hatta bence o zamanki yedek Manu'ya göre daha güçlüler. Yine iki çok önemli kanat oyuncusu ve bir önemli forvet var. Bazı kesimin laf ettiği yedek Manu'nun hücum hattı ; Valencia, Young, Chicharito olur sanırım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe de zamanında 3-0 yendi, yedek takım o muhabbeti pek dönmüyor, tarih 3-0 diye yazıyor, ha hala yedek takım diyenler varsa o maç için, elbet bu maç için de diyenler olacaktır ama bu o maçın sonucunu değiştirmiyor, Galatasaray yenerse bu da tarihe galibiyet olacak geçecek, as ya da yedek takım değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Alex Ferguson: ''Futbolcularımız dünyanın çeşitli yerlerinde oynadılar, tecrübeliler, yarın için de en güzelini ortaya koyacaklarına inanıyorum. Oyunun içindeyiz ve kazanmak için sahaya çıkacağız''

Alex Ferguson: ''Onların da pişmesi, alışması gerekiyor. Bu kadar büyük kalabalığın önüne çıkmanın, genç oyuncular için çok büyük tecrübe olacağına inanıyorum. Genç oyuncularımıza şans tanımayı amaçlıyoruz. Toplum ve medya tarafından tanınmaları açısından onlar için bir şans olduğunu düşünüyorum''

Alex Ferguson: ''Türk seyircisinin fanatizmine, 1993 yılından bu yana çeşitli gelişlerimizde alıştık zaten. Bizim için aslında Türk seyircisinin içtenliği, coşku ve fanatizmi ayrıca güzel''

Darren Fletcher: ''Çok zorlu bir maç olacağına inanıyorum. Galatasaray'a karşı daha önce hiç maça çıkmadım. Daha önce Bursaspor ile karşılaşmıştık. Türk seyircisinin gerçekten müthiş atmosfer yarattığına inanıyorum. Yarın elimden gelen en iyi performansı göstereceğime inanıyorum''

Nesil
    2006

Galatasaray önce bir çıksın kazansın, yedekdi veya değildi sonra konuşulur. Önemli olan kazanmasıdır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Erman Toroğlu'nun Havalimanındaki taraftarlara ağır hakaret ettiği söyleniyor.

Doğru mu ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ettiyse her zamanki gibi de karşılığını alır küfür yemeyi çok seven bir yorumcu zaten Erman Toroğlu o yüzden burada konuşmaya bile gerek duymuyorum ben onu
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Manu sitesinde Samiyenden bir kesit

http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...aray-1993.aspx
    Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Taraftar akın etmiş havaalanına.Taşkınlık yapılmaz inşallah.

At Old Trafford a fortnight earlier we’d drawn 3-3 in the first leg after leading 2-0. That result gave everybody connected with Galatasaray the belief that they could finish the job in Turkey and I remember their manager, Reiner Hollmann, warned us that their fans would be “waiting for you” at the airport.

He wasn’t wrong! When we landed there were hundreds of fans at the airport, singing and chanting, some of them right in our faces. There was a sign that said “Welcome to Hell”. Others said “This is the end” and “You shall die”. It wasn’t the nicest welcome we’d ever had.

Adamlar dejavu yaşıyorlardır sanırım paste ettiğim 2 paragraftaki 93 anısı çok hoş
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=1E-JapzsqGc&feature=share"]Lewis Young[/YOUTUBE]

Ashley Young tamam
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

İyi de yenince gerçekten de yedekleriyle oynayan,Ferguson kendisi söylüyor, Manchester'ı yenicektir Galatasaray yenilince de yedeklerine yenilmiş olacak.Aynı şey Fenerbahçe içinde geçerli,biz de yedeklerini yenmiştik.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Büyük bi şanssızlık veya kötü oyun olmazsas galatasaray galip gelicektir. ManU as 6-7 oyuncusundan yoksun gelmiş. Kura şansı burda devreye giriyor 3 ve 4. maçlar ManU ile olsa şansı kalmazdı ama şimdi bi ümit var.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bu Maçı Biz Kazanacağız Ancak Yapacağımız Tek Şey Takım Savunmamızı Yapmaktan Geçiyor Dany Ve Semih ikilisi stoper mevkisinde oynayacak olursa javier fernandez ve welbeck e göz açtırmamaları lazım bek oyuncularımız kim olursa olsun İster Riera-Eboue Çıkalım İster Hakan-Eboue Çıkalım Valencia Ve Ashley Young u Durdurmamız Gerekiyor 1. Maçta Hakan Balta Valencia Karşısında Döküldü Gene İlk Maçta Melo Selçuk İnan Orta Sahası Hiç İşlememişti Nedeni o Maçta Melonun Sürekli Topdan Bir Adım Geride Kalmasından Kaynaklı Ancak Bu Maçta Yekta'ya Ve Selçuğa Çok Çok İş Düşecek Kanatlarımız İse Amrabat ve Hamite Vermemiz Gerekiyor Emre Çolak Bu Maçların Adamı Olamaz Forvet Hattımız İse Bana Göre Burak Yılmaz Ve Umut Buluttan Oluşmalı Çünkü Selçuğun Forvet Oyuncularına Vereceği Servislerinde Savunmanın Arasından Kaleci İle Karşı Karşıya Kalarak Pozisyon Bulabilirler

Diyeceğim Son Söz Şudur Aynı Cluj Maçı Gibi Sakin Oynayalım Golü Attık mı Heyecan Yapmayalım Çünkü Manu Rakip Golü Attıktan Sonra Şahlanan Bir Takım Golü de Yedikmi Oyun Disiplininden Asla Ve Asla Taviz Vermeyelim YEDEK ŞEYTANDAN 3 PUANI ALAIM.....

BAŞARILAR ASLAN PARÇALARI

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Manu'nun 21 kişilik maç kadrosu muhteşem yalnız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçın sonucunu Manchester'ın maça ne kadar asılıp asılmayacağı belirleyecek. İstanbul'a getirdikleri mevcut kadro bile Braga ve Cluj kadrolarından kaliteli. Yani kadro yedek diye bu maç çantada keklik olmayacaktır. Tek temenni rakibin maça asılmaması çünkü Galatasaray'ın mevcut form durumu iyi değil, bugün iyi ve diri bir Galatasaray olsaydı beklenti daha farklı olabilidi, ayrıca Galatasaray'lı oyuncuların az hatayla oynanması gerekiyor, Avrupa'da en ufak hatanın bile cezası anında kesiliyor. Çok zor bir maç olacak.

Başarılar Dilerim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Alex Ferguson'un LigTv söyleşisi (video): http://www.ligtv.com.tr/haber/fergus...lig-tvyi-secti

Fatih Terim'le ilgili görüşleri: "Çok iyi bir kariyeri var Milli takımda ve Galatasaray’da. Daha önce de onunla karşılamıştık. Teknik direktörlük kariyerinde önemli işlere imza attı. İyi bir teknik direktör futboldaki değişikliklere ayak uydurabilmeli. Modern dünyada bunu sağlamak zor tabiiki. Fatih Terim’i bu yüzden başarılı buluyorum."

Taraftarlar hakkındaki görüşleri: "Sabırsızlıkla maçı bekliyorum. Türk taraftarlar takımlarını ateşlice destekliyorlar. Daha önceki deneyimlerimden anladığım kadarıyla, maçın heyecanını çok önceden yaşamaya başlıyorlar. 10 saat öncesinden öğlen 12’de.Bu harika bir olay. Bence onlar hayatlarını tuttukları takım üzerine kuruyorlar."

İlk maç hakkındaki görüşleri: "İlk maçın ilk yarısı Galatasaray çok iyi oynadı. Kontrataklarla şanslar yakaladılar. İlk yarıyı 1-0 önde bitirdiğimiz için şanslıydık. Ancak ikinci yarı iyi oynadık. Daha fazla gol atmalıydık. Penaltı kaçırdık. Bence hakettiğimiz bir sonuçtu."

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=1E-JapzsqGc&feature=share"]Lewis Young[/YOUTUBE]

Ashley Young tamam
    Çok iyi ya

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ashley Young'a güzel sürpriz yapmışlar ya çok iyi cidden

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benim kulaklarım mı yanlış duyuyor yoksa resepsiyon bağladıktan sonra telefon açıldığında Ashley Young efendim mi diyor : ) Belki Türkçe öğrenmiş olabilir tabi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Benim kulaklarım mı yanlış duyuyor yoksa resepsiyon bağladıktan sonra telefon açıldığında Ashley Young efendim mi diyor : ) Belki Türkçe öğrenmiş olabilir tabi.
    Hakketten he şimdi sen diyince dikkat ettim efendim diyor sanırsam Keklendik

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ashley Young Turkceyide ogrenmisya la

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri