Hamit kaleyi yıkacaktı az kalsın, fena vurdu olmadı.
Hamit kaleyi yıkacaktı az kalsın, fena vurdu olmadı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Hamit'in şu direğe çarptı TV bile sallandı be.
Burak
son maça kaldı . Tebrıkler
Tebrikler. Cluj bu Manu'yu da yenemez bence. Galatasaray 2. tura çok yakın.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Totemlerden totem beğendik, çıldırdık, yırtındık, sonu güzel oldu. Hamit de gol atsa kaymaklı ekmek kadafıyı olacaktı ama buna da şükür. Son maç bir gözümüz İngiltere'de olacak, ManU yensin, yolumuza bakalım.
Bu maç için Melo'nun dönüşü desek haksız olmayız herhalde.![]()
Kaldı bir maç. Galatasaray iddiasız bir Braga ile oynayacak. Cluj bile 2 defa devirdiyse bu takımı, Galatasaray'da devirir düşüncesindeyim.
braga yenersede gs cıkıyor dogrumudur
Oh beCluj'un da yenmesi çok iyi oldu.Son maça stres altında çıkmıycaz en azından.Saçma sapan işler yapmazsak Braga'yı da yeneriz.Cluj bu ManU'dan 1 puan alır gibi.İşi o maça bırakmamak gerek.Braga'yı yenelim turumuzu atlayalım.Tebrikler Aslanlarımıza.
Neden şeytanlarda cehennemle cezalandırılmamış mı ? Bence birkaç kitap okusan iyi olur bu konu hakkında tabiki bunu şaka amaçlı dediğini biliyorum ama kurduğun mantık yanlış başta.
Tebrikler ASLANLAR.Amrabat ve Eboue bu maç harikaydı gerçekten.2.tura çok yakınız.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=1TlLJxcClCo"]haha[/YOUTUBE]
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Oh be cok iyi oldu bu galibiyet. Helal olsun tüm ekibe
Burak Yılmaz bizde öyle !![]()
Sonunda ya !!! Gelecek maçı da kazanıp gruptan rahat rahat çıkarız İnşallah.Hakeme rağmen kazandık demeyeceğim ama hakem de beni kanser etti arkadaş.Neyse Avrupa'ya devam![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arkadaş herşeyi de ciddiye alıyosunuz maşAllahınız var yemin ediyorum.
Her neyse o golü Burak değil Terim attı, adam bildiğin kafaya çıktı![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ManU maçı alsın, bizim maçın önemi kalmıyor ikili averajdan ötürü, her türlü çıkıyoruz.
Emre Çolak sırf zarar, 10 dakikada kanser etti beni. Amrabat en iyi maçını oynarken çıkmamalıydı. Riera giderek daha iyi oluyor, böyle oynayacaksa sol beke gerek yok, adam ters kademeye giriyor.
Fake atmıs Fatih Terim.![]()
Riera'ya da helal olsun.Adam yedek kaldı yılmadı çalıştı hiç oynamadığı mevkide oynamaya başladı.Ve bu maçta da çok iyiydi.Her geçen gün daha iyiye gidiyor.
Tebrikler Galatasaray büyük ihtimalle gruptan çıkar.Gruptan çıkınca tekrar kura mı çekiliyor?
Burak ne yazık ki kendini yere atma alışkanlığından vazgeçmeyecek gibi duruyor,Macheda'nın da ondan eksik kalır bi yanı yoktu düşme konusunda.Sinir bozucu.
89. dakikada bir pozisyonda felc olucaktı Fatih Terim.Allahtan gol olmadı.
![]()
Orada Hasan Şaş süperdi![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tebrikler Galatasaray Avrupa'da her türlü devam etmeyi (ŞL & UAL) başardı.
...
Aklımı okuduğunu düşünmeye başladım
Hamit'e kızanlar olmuş, sezon başında ben de çok kızıyordum ama bence artık takıma en çok katkı yapan oyunculardan birisi. Tamam hücumda son bölgede yanlış tercihleri veya ağır kaldığı oluyor ama çok önemli işler yapıyor onun dışında. Son dönemde tecrübesini sahaya yansıtıyor bence. Vücudunu en iyi kullanan, en çok top kazanan (tahminimce) oyuncumuz.
Melo riskli başladı, her topa çift dalıyordu ilk yarıda, bir zamanlama hatasıyla kart görecek diye diken üstünde izledim maçı. Ama ikinci yarıda iyiydi. Dany de ilk kez hatasız diyebileceğimiz bir oyun oynadı sanırım.
Ben genel olarak oyunu beğendim, akıllı, sabırlı ve temkinli oynadık.
Hakem takdir haklarını biraz rakipten yana kullandı gibi, Burak sarı kartı haketti aldatmadan dolayı ama aynısını Young'a göstermedi hakem. Kart olması için illa ceza alanı içerisinde mi olması lazım?
Eğer direkte patlayan şut gol olsaydı, gelecek nesil Hamit'in Manchester'a attığı golü arayacaktı![]()
Maçla ilgili tek söyleyeceğim bu!
Riera için yaptığımız onca eleştiriden sonra, adamın reyiz mertebesine yükselmesi efsane.
Hamit bugün pek iyi değildi abi, yavaşlığı ve tercihlerinden ziyade Eboue'yi hiç görmedi, aynı şekilde Eboue de Hamit'e pas vermedi, aralarında ne var anlamadım.
Albayrak şikenin belgesini paylaşmış, Portekiz basını göreve.
https://twitter.com/_AAlbayrak/statu...669376/photo/1
Bu arada Man Utd son 20 şampiyonlar ligi maçının hepsinde gol atmıştı sanırım? Doğruysa o seriyi de bitirdik o zaman.
Tekmeye kafa atanların galibiyeti...
Tebrikler çocuklar bizi mutlu ettiniz...![]()
Maçın adamı Hamit diyorlar.
"UYUTUCU FUTBOL,İYİ GALİBİYET"
Aslında ne oynadığı belli olmayan bir galatasaray vardı sahada..Herhalde bu sefer kontra-ataklara tedbir almışlar.Uzun şut denendi sık sık.Maçta konuşulucak bir kaç poziyon hamit uzaktan şutu ve burak kafa gölü var.Genel anlamda oynanan futbol cok kötüydü.Her iki takım adına.
Braga macında galibiyet dönmek dileğiyle !
Maçın adamı "DANNY YADA MELO" Cok top kestiler bugün..
Bu arada hamit ve eboue bilerek yada bilmeyerek birbirlerine pas atmıyorlar, belki çok çocukca bi yaklasım ama bu böle gibi.
yalnız semih - dany bu gün 20 m € luk(ki kendisini çok beğenirim normalde sakatlık çok etkilemiş) phil jonestan kat be kat iyi oynadı helal olsun