Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 55.00%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Manchester Utd kazanır

10 25.00%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 188 sonuç

Konu: Galatasaray - Manchester Utd | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bu arada hamit ve eboue bilerek yada bilmeyerek birbirlerine pas atmıyorlar, belki çok çocukca bi yaklasım ama bu böle gibi.
    Hamit genelde hep bindirme yapmasını bekledi Eboue'nin sanmıyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://www.dailymotion.com/video/xv8...runtuler_sport

Star tv'nin reklam vermekten izleyemediğimiz maç öncesi görüntüler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yedek kadro diye küçümsemek gerek ilk maçta da neler yaptığımızı gördük.Şans yanımızda değildi o zaman.Gerektiği şekilde oynadık güzel bir galibiyet aldık, farklı da kazanabilirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gruptan çıkarsak yine kura olacak değil mi ? Yoksa eşleşmeler belli mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gruptan çıkarsak yine kura olacak değil mi ? Yoksa eşleşmeler belli mi ?
    yine kura olucak yanlış hatırlamıyosam 1. ler ayrı bi torba 2.ler ayrı bi torba olucak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    yine kura olucak yanlış hatırlamıyosam 1. ler ayrı bi torba 2.ler ayrı bi torba olucak
    Eyvallah.

Melo'nun kafa vuruşu, kaleci ve korner. Melo'nun tribünleri coşturması, tribünleri gaza gelişi, Selçuk'tan güzel orta, Burak'tan güzel bir kafa vuruşu ve gol. 1 dakikadan az süre içinde oldu bunlar ve biz 3 puandan fazlasını kazandık. Böyle galibiyetlerden sonra uyumak güzel, herkese iyi geceler.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Benim kulaklarım mı yanlış duyuyor yoksa resepsiyon bağladıktan sonra telefon açıldığında Ashley Young efendim mi diyor : ) Belki Türkçe öğrenmiş olabilir tabi.
    Hızlı bir hello"w" diyor. Normal o.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray, ManU'nun yedek kadroyla maça çıkmasını iyi değerlendirdi ve istediğini aldı. Son maça çok avantajlı çıkacak artık, güven de had safhada olacak. Portekiz'de 1 puan yeter bence, zira Cluj'un Man.United'i yeneceğini sanmıyorum ve puan eşitliğinde de G.Saray önde olacak 2'li averajdan ötürü.

- İlk kez topun arkasına geçerek bir şamp ligi takımı gibi oynadık
    - Genç takım yedek takım bilmemne ama bu Manu takımı bizim ligde puan farkıyla şampiyon olur.
    - Biz Dany 'yi hızlı diye bilirdik Welbeck tur bindirdi.
    - Semih farkını gösterdi.
    - Melo biraz oynadımı biraz mucadele etti mi oyunun cehresi değişiyor.
    - Artık bir sol bekimiz var
    - Hamit Selcuk Melo Burak ve Elmander çok ağırlar.Ağır düşünüyorlar,ağır hareket ediyorlar. Şamp ligi 1.torba takımlarına karşı bu tempoda oynayabilen oyuncularla kazanmak cok zor.
    - Gözle görülür Hamit-Eboue uyumsuzlugu var.
    - Amrabat= next Hasan Sas
    - Bir süre daha Avrupa'da olmak güzel. Özlemişiz.
    Last edited by davidvilla : 21.Kasım.2012 at 11:15

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Güzelmiş : )

Galatasaray, Manchester United'ı sahasında 1-0 ile geçerken maç sonunda basın toplantısı düzenleyen Alex Ferguson kendisine gelen sorulardan bir tanesine ilginç bir yanıt verdi.

1993 yılında Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında 3-3 biten ilk karşılaşmanın rövanşında Galatasaray-Manchester United ile 0-0 berabere kalmış ve deplasmanda daha çok gol atan taraf olduğu için tur atlamıştı. Bu maçı hatırlatan bir soruyla karşılaşan Sir Alex Ferguson'ın yanıtı ise unutulmazlar arasına girdi diyebiliriz...

Bir Türk basın mensubunun kinayeli ve zeki bir şekilde "1993'te de İstanbul'da hayal kırıklığı yaşadınız, şimdi de aynısı oldu. 19 yılda bir şey değişti mi?" sorusuna İskoç teknik adam aynı zekilikte cevap verirken "Evet, iki kere kupayı kazandık." yanıtını verdi.
    Daha İnce
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu basın toplantılarında sorulan soruları kimler hazırlıyor yahu. Eziklik örnekleri hepsi ,özellikle yabancı hocalara sorulanlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray uzun zaman sonra akıllı oynadı bence topun arkasına geçerek. Manchester'ın da Galatasaray'ın üstüne gelecek de pek gücü yoktu zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Şu basın toplantılarında sorulan soruları kimler hazırlıyor yahu. Eziklik örnekleri hepsi ,özellikle yabancı hocalara sorulanlar
    Aynen katılıyorum.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    - İlk kez topun arkasına geçerek bir şamp ligi takımı gibi oynadık (katılıyorum)
    - Genç takım yedek takım bilmemne ama bu Manu takımı bizim ligde puan farkıyla şampiyon olur. (katılıyorum, sadece daha fazla birarada oynamaya ihtiyaçları var)
    - Biz Dany 'yi hızlı diye bilirdik Welbeck tur bindirdi. (katılıyor gibiyim)
    - Semih farkını gösterdi. (katılıyorum)
    - Melo biraz oynadımı biraz mucadele etti mi oyunun cehresi değişiyor. (katılıyorum)
    - Artık bir sol bekimiz var (katılıyorum)
    - Hamit Selcuk Melo Burak ve Elmander çok ağırlar.Ağır düşünüyorlar,ağır hareket ediyorlar. Şamp ligi 1.torba takımlarına karşı bu tempoda oynayabilen oyuncularla kazanmak cok zor. (Burak konusunda katılmıyorum, 3-4 sezondur attığı gollerin çoğu koşuları ve hızı sayesinde)
    - Gözle görülür Hamit-Eboue uyumsuzlugu var. (katılmıyorum. 1-2 maçla bu kanıya varılması doğru değil bence)
    - Amrabat= next Hasan Sas (katılmıyorum. bu kanıya varmak için erken daha. takım savunmasına yardım yönünü de geliştirmesi lazım öncelikle)
    - Bir süre daha Avrupa'da olmak güzel. Özlemişiz. (kesinlikle)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bu arada Man Utd son 20 şampiyonlar ligi maçının hepsinde gol atmıştı sanırım? Doğruysa o seriyi de bitirdik o zaman.
    Bu yazdığım doğruymuş.

Fenerbahçe kendi sahalarındaki 40 yıllık yenilmezliklerine son vermişti (Boliç'in golüyle). Beşiktaş 23 maçlık yenilmezlik serilerine son vermişti (Tello'nun golüyle). Şimdi de biz Şampiyonlar Liginde üstüste 20 maçta gol atma serilerine son vermiş olduk. Hepsinin Türk takımlarına nasip olması enteresan ve güzel gerçekten

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    3.10.2012

saçlar yavaş yavaş gidiyor gibi
    Fotoğraf istiyoruz

Bir yerde okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum

Ferguson: "Riera'yı Liverpool'dan tanıyorum. Sol bek'de oynadığını ilk defa gördüm. Fakat şahane oynadı. Hatta o bölgede en iyilerden olacaktır."

@Walter Sakana

Öncelikle okuyup yorumladıgın için teşekkür ederim.
    Tabi ki fikir ayrılıkları olacak.
    Yalnız Burak konusunda. Topu koşu yoluna aldıgı zaman maksimum hıza cıktıgı zaman evet hızlı bir oyuncu ama bu maksimum hıza ulaşması cok zaman alıyor.Yani evet uzun mesafede hızlı koşabilen bir oyuncu fakat kısa mesafede çabuk hareket edebilen bir adam değil. Bu da temponun düşmesine neden olan oyuncular arasına girmesine neden oluyor.

Aynı şey Selçuk için de geçerli. Oyunu geriden iyi gözlemliyor. Boştaki oyuncuları uzun ve isabetli paslarla topla bulusturuyor fakat dar alanda kaldıgı zaman çabuk hareket edemiyor.Ayakları çabuk değil. Top taşıma özelliği yok. Yani genel kanının aksine Selcuk yarısahanın bize bakan diliminde ortasaha baskısının daha az oldugu noktada (pirlo gibi) geriden oyun kurma adına daha etkili olabilir. Diğer ortasaha olarak, daha dinamik top taşıma becerisi olan topu kaptırdıgında ani şok pres uygulayabilecek olan yekta/melo/engin gibi oyuncuların yarısahanın rakibe bakan diliminde daha etkili olabileceğini tempoyu yukseltmemizi saglayabileceğini düşünüyorum.

Aynı şekilde Burak Elmander ikilisinden birinin yerine umut un en ileri uçta değil ama forvet ile ortasaha arasında baglantı şeklinde kullanılması da hem şok presimizi dolayısıyla tempomuzu da yukseltecektir.

Kısacası bence tempoyu yukseltmemiz şart. Modern futbolda top kapıldıktan sonra gol olan pozisyondaki pas ortalaması 1,3 imiş. (2010 ve 2012 uluslarası turnuvalarında yapılan ölçüm)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umut geçen sezon Necati'nin yaptığı işi yapacak adam değil bence, top tekniği çok yetersiz. Pres yapıyor evet ama, o bağlantıyı sağlaması çok güç. Bize Necati'nin genç versiyonu lazım devre arasında.

Dün çıkan takım neredeyse ideal mevcut kadroda, Engin, Emre, Yekta, Umut da sonradan girecek isimler olurlar. 3. olursak grupta bence hiç takviyeye bile gerek yok, idare edebiliriz, ama gruptan çıkarsak 1-2 üst düzey oyuncu gerekir. Tabii Şampiyonlar Liginde oynayabilecek isimler olmalı, devre arası pek kolay olmaz o tarz oyuncuyu bulmak, transfer etmek.

Devre arasına kadar, Semih - Dany ikilisinde ısrar etmek lazım, aynı şekilde Riera da oynamalı, Melo umarım dün akşamki performansının üstüne koyarak devam eder, formda olduğu zaman savunmada ve hücumda ne kadar işe yaradığını görmüş olduk. Hem Avrupada hem ligde zor bir fikstür var ne yazık ki, Emre Çolak'ık ilk 11 oynamadığı, bütün duran topları Selçuk'un kullandığı maçlar görmek istiyorum artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

3.maçlar sonunda yazdım Şampiy Şansıonlar Ligi lig gibi degil.Hemen şansı bitti olayları vs vs.. Juvebntusun 6 beraberlikle tur atladıgı Strum Grazın 8 puanla lider oldugu Romaların 11 puanla çıkamadıgı grupları bilirim..
    Hiçbirşey bitmedi bu takım çeyrek final oynar dedim arkasındayım hala..
    Bragayı yener ve çıkarız şüpheniz olmasın
    RİERA nın altını çiziyorum Sol beke iyi adapta oldu dün müthişti. İyi bir so lbek kazandık .Zekiligi ve hucumcu olması kontralarda iyi yerlere getiriyor
    Maçın adamıda hamit seçilmiş. Kim ne derse desin yoklugu hissediliyor fiizk olarka göbegi ayakta tutuyor..
    İyi yonadık Melo da iyi oynayınca göbekte neler yapabilecegimizi gördük.:Tebrikler Galatasaray
    O degilde ben en çok Kaya çilingir oglu,Erman toroglunun falan yüzünü merak ediyorum!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

E dedik Hamit iyiydi diye

Uzmanlar 7.5, taraftarlar 6.9 puan ortalama vermişler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

[YOUTUBE="wya71vDPSK0"]Gol ve öncesi tribün çekimi[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    [YOUTUBE="wya71vDPSK0"]Gol ve öncesi tribün çekimi[/YOUTUBE]
    Tv den izlerken bana taraftarın sesi hiç çıkmıyor gibi geliyordu ama Star sağ olsun sesi nerdeyse sonuna kadar kısmışlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aynen öyle gerçekten diğer maçlarda da aynı tarife uygular umarum Doğuş Yayın Grubu.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

StarTV'nin vermediği nedir ? Video kaldırılmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Başka videolarda taraftarın sesi acaip yüksek ama dünkü oynanan maçta çok az gibi geliyordu.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    StarTV'nin vermediği nedir ? Video kaldırılmış.
    Maç öncesi kareografiyi göstermedi kendileri.Taraftar kaç gün uğraşıp emek veriyor ve Türkiye'de yayıncı kuruluş bunu göstermiyor.Maçtan sonra bulunur netten falan problem o değil yapılan gerçekten hiç hoş değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

United'ın as oyuncuları olsa bu kadar koşmazdı, güzel mücadele ettiler. Galatasaray'da aynı şekilde karşılık verdi ve seyir zevki güzel bir maç oldu. Riera'yı çok beğendim dün, sol bek olarak harika oynadı. Galatasaray hak ettiğini aldı. Oynadı, kazandı. Tebrik ederim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Maç öncesi kareografiyi göstermedi kendileri.Taraftar kaç gün uğraşıp emek veriyor ve Türkiye'de yayıncı kuruluş bunu göstermiyor.Maçtan sonra bulunur netten falan problem o değil yapılan gerçekten hiç hoş değil.
    Bir kasıt var ne yazık ki, ama hiç şaşırtmıyorlar. Böyle devam etsinler, günü gelince kendileri kaybedecek.

Bu arada ek bilgi, esas yapılması planlanan koreografi başkaymış, Uefa delegesi izin vermemiş, 1 günlük çalışma ile bu çıkmış ortaya.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Maç öncesi ve sonrası yayınlarını Star değil NTVSpor yapıyor bildiğim kadarıyla.

Steam ID: fotosuki

Uefa'nın sitesinde Star diye gozuken macları D-smart eurofutboldan yayınlamaları zaten illegal bir durum oldugunu gösteriyor sanki. Bence bu işin üzerine gidilse bir şeyler çıkar. Sonuçta yayıncı kuruluş Star ve maçların 3.kişilere satışı yasak diye biliyorum ben. İyi bir uluslararası avukatla konuşulması lazım durumun ve Uefa mail bombardımanına tutulabilir hem biz hem gecen senelerde şamp liginde oynayan takımlarımızın taraftarları tarafından.

Edit: Geçen sezon bu anlattığım sekildeydi fakat bu sezon duzeltilmiş. Ntvspor ve Dsmart yazılmış. Yolunu bulmuşlar.
    Onceki senelerde bir itiraz gelseydi aslında olurdu bu iş.
    Gerçi bu sefer de star'dan yayınlanması illegal olmalı o zaman. Neyse...

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri