Oyundan memnunsan sorun yok demektir. Elbet bu tür puan kayıpları yaşanacak. Ayew gene boş geçmemiş. Acısını Lyon'dan çıkarırız![]()
Oyundan memnunsan sorun yok demektir. Elbet bu tür puan kayıpları yaşanacak. Ayew gene boş geçmemiş. Acısını Lyon'dan çıkarırız![]()
Lyon maçı kötü olmuş, Real Sociedadı görünce anılarım depreşti![]()
Lyon maçı çok büyük şanssızlık olmuş. Geçen yıla göre daha çok gol yiyoruz gibime geldi. Çözüm bulmak lazım.
Dediğin doğru geçen seneye göre çok daha fazla gol yiyoruz ama fiikstür farkı var ilk 4 hafta'da valencia , barcelona ve lyon gibi güçlü takımlarla karşılaştık Ligdeki gol yiyen takımlarada baktım Ligin en az gol yiyen 2 .takmıyız 7 maç 6 gol yemişiz . Ligin en fazla gol atan 4. takımıyız 7 maç 14 gol son maç malesef 0-0 bitti .
aynı olayı kendi kariyerimde karabüğe karşı yaptım skor 3-1 di bi anda 3-2 oldu bi gol daha yemiyim diye geriye çektim takımı 3 ü de yedikrealdeki kastettiğin oyuncu sanırım Inigo Martinez geçen sene pekte iyi değil gibiydi ama bu sene cidden iyi bi profili var ayrıca betisdeki Benatı da dahil etmelisin bence listene
![]()
Güzel gidiyorsun ligde 3-4 üst üste galibiyet ile rahatlarsın..
şu aralar takım biraz sıkıntılı gibi ?
Son maçlarda gol yollarındaki sıkıntı giderilmiş gibi gözüküyor. Ancak gol yeme sorununa bir çözüm bulmak gerek. Rakibe pek pozisyon vermesek de bulduklarını genelde atmışlar. Kalede mi acaba sorun ?