1 ile 30 arası toplam 2085 sonuç

Konu: Uyuyan Devi Uyandırma Vakti Geldi !!!/ 2019-2020

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Lyon maçı kötü olmuş, Real Sociedadı görünce anılarım depreşti

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Lyon maçı kötü olmuş, Real Sociedadı görünce anılarım depreşti

Lyon'da 2 .golü yiynce takımı komple geri çektim ama 3. gole engel olamadık. Real Sociedad'da fena topçular var defanslarında ispayol bir oyuncu var onuda takıma kazandırmam lazım geleceği çok parlak.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Quote Originally Posted by romelon View Post

Lyon'da 2 .golü yiynce takımı komple geri çektim ama 3. gole engel olamadık. Real Sociedad'da fena topçular var defanslarında ispayol bir oyuncu var onuda takıma kazandırmam lazım geleceği çok parlak.
    aynı olayı kendi kariyerimde karabüğe karşı yaptım skor 3-1 di bi anda 3-2 oldu bi gol daha yemiyim diye geriye çektim takımı 3 ü de yedik realdeki kastettiğin oyuncu sanırım Inigo Martinez geçen sene pekte iyi değil gibiydi ama bu sene cidden iyi bi profili var ayrıca betisdeki Benatı da dahil etmelisin bence listene

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    aynı olayı kendi kariyerimde karabüğe karşı yaptım skor 3-1 di bi anda 3-2 oldu bi gol daha yemiyim diye geriye çektim takımı 3 ü de yedik realdeki kastettiğin oyuncu sanırım Inigo Martinez geçen sene pekte iyi değil gibiydi ama bu sene cidden iyi bi profili var ayrıca betisdeki Benatı da dahil etmelisin bence listene

Evet martinez geçen sezon deli para istediler ama tek bir stoper alabilirim miranda'dan memnunum , Benatı ilk sezon city kaptı

Mesaj Yetkileri