Sayfa 343 / 578 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
10,261 ile 10,290 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten Fatih Hoca öyle bir dizilişi bu maç olmasa da mutlaka deneyecektir.Hatta biz düşünmeden bile aklına o gelmiştir sonuçta adamın işi bu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Antalya maçında Engin'in hareketini hiç bi kamera çekmedi de mi ? Maç sonu biz takımı tribüne çağırdık. Sabri tek tek herkesi topladı. Engin'se kolunu "Eeeh" şeklinde sallayarak soyunma odasına gitti.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Engin'in sezon sonu gönderilmesi lazım. Takıma katkısı sıfır. Sene başındaki olayın ardından toparlayamıyor kendini bir türlü, taraftara tepki koyması kadar mantıksız bir şey yok. Yaptığı saçmalıklara rağmen kendisine şans verildi, geçen sezon ki şampiyonlukta katkısı var, mükafatını da aldı. Tadında bırakmak lazım, hırsını pozitif olarak yansıtabilen isimlere ihtiyacımız var. Hakemle ya da rakiple dalaşan oyuncular takıma zarar veriyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Birde şey oldu maçta Maçtayken "Çocukluk aşkımsın" tezahuratı hiç söylenmiyor mu" diye sormuştum abimin arkadaşlarına. Onlarda "Yok ya, keşke söylense" felan dediler. Maçın 80. dakikasına doğru O tezahuratın "Laylaylay laylaylay" kısmını duymamla son ses eşlik etmem bir oldu. Bütün tribün döndü bana baktı Çok fena içimde kalmıştı o tezahuratı bağıra bağıra söylemek. Öyle bi bağırdım ki tezahurat bittiğinde kafamdaki bütün damarların atışını hissettim

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amk"de yazdi terim 4-3-1-2 denicek diye.

Burak-drogba ikilisi basliyabilir ilerde.

Hamit-selcuk-emre

Sneijder

Drogba-Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Antalya maçında Engin'in hareketini hiç bi kamera çekmedi de mi ? Maç sonu biz takımı tribüne çağırdık. Sabri tek tek herkesi topladı. Engin'se kolunu "Eeeh" şeklinde sallayarak soyunma odasına gitti.
    Kendisi bilir vallaha Engin'in karekterinde var bu.Taraftar her zaman arkasında oldu bundan sonra tepkiyi koyar umarım taraftar.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bakın sadece taraftarın açısından bakıyorsunuz olaya engin nasıl hatalar yaptığını biliyor bu senede önceki seneye kıyasla çok kötü durumda o da görüyor bunları ve hak etmediğini düşündüğü için de gelmemiş olabilir engin sezon sonuna kadar çalışarak şampiyonluk yolunda katkı yapacağını ve kupayla beraber hak ettiği için eğleneceğini biliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ne açıdan bakalım başka ? taraftarız biz engin geçen seneki gibi olsa yine engin'in yanında olurduk.o kadar yuhalanan oyuncular oldu bu takımda hangisi böyle " eeh " diyip çekip gitti ? taraftara küsmek oyuncunun hiç bir zaman lehine olmaz.umarım eskisi gibi olur ve bir daha böyle bir şey yapmaz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben Engin'i zaten sevmiyordum, artık tamamen bitti gözümde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İşini düzgün yapsın da taraftara kendini sevdirmese de olur.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Drogba'nın bir iki açıklamasını okumuştum bir iki maç statta güzel oynamadıktan taraftarın desteğini hak etmeden gitmem diye milliyet haberi olabilir onla bunun farkı ne bakın herkes sorunlar yaşar kendi hatası sinirine hakim olamadı sonra çok düştü kafasını toplayamadı 11 maç ceza ile bir sezonu gitti adamın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taraftar çağırıyorsa gideceksin, el kol yapmayacaksın. Olay hakedip, haketmeme meselesi değil. Cihan'ın yazdığına benzer onlarca tepki var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan başkanı Oğuz Altay istifa etti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yılmaz Başkan'ın etkileri mi bunlar acaba diye aklıma gelmedi değil
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tribün lideri hep sabit zaten. Bir değişiklik olmaz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yılmaz Başkan başa geçsin diye bırakmış olabilir.

SPK yaklasık 400 bin tl ceza vermiş galatasaraya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adnan Polat yönetiminde ki hususlar için verildi ceza.Şu an ki yönetimle bir alakası yok.

800 binmis ceza

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Adnan Polat yönetiminde ki hususlar için verildi ceza.Şu an ki yönetimle bir alakası yok.
    1. sermaye arttırımı ve sonrasında eksik/hatalı bilgilerden dolayı SPK ceza vermiş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yöneticisiniz şu işi düzgün yapın arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    1. sermaye arttırımı ve sonrasında eksik/hatalı bilgilerden dolayı SPK ceza vermiş.
    Sermaye Piyasası Kurul, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ hakkında toplam 713 bin 226 lira tutarında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

SPK bültenine göre, futbolcu sözleşmelerine ilişkin fesih bedellerinin UMS/UFRS hükümlerine aykırı olarak hazırlanıp kamuya açıklanması ve finansal tablolara hatalı olarak yansıtılan değer artış fonunun aktif toplamının önemli bir kısmını oluşturması (yüzde 42-44) nedeniyle şirkete 369 bin 834 lira tutarında idari para cezası tesis edilmesine karar verildi.

Kurul ayrıca, Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar tebliğlerinde yer alan düzenlemelere aykırı olarak, zamanında veya hiç açıklanmayan veya eksik olarak açıklanan toplam dokuz farklı özel duruma ilişkin olarak da şirkete 343 bin 392 lira tutarında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Kurul, GS Sportif AŞ'ye toplamda 713 bin 226 lira idari para cezası tesis edilmesini kararlaştırdı.

Dönemin yöneticilerine de ceza
    Bültende GS Sportif AŞ'nin, GS Futbol AŞ ile birleşmesine ilişkin 28.07.2010 tarih ve 2010/164 sayılı yönetim kurulu kararında imzaları bulunan yönetim kurulu üyeleri Adnan Polat, Mehmet Yiğit Şardan, Mahir Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Mümtaz Tahincioğlu ve Selim Sayılgan hakkında, aykırılığın gerçekleştiği 2010 yılı için belirlenen azami idari para cezası tutarı esas alınarak ayrı ayrı 114 bin 464'er lira tutarında idari para cezası uygulanmasının da karara bağlandığı duyuruldu.
    Buradan 1. arttırım ile bir alaka kuramadım ? Sonunda -miş yazdığınıza göre yazınızın kaynağı başka, kim diyor arttırım ile alakalı olduğunu ?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

http://tr.eurosport.com/futbol/super...91/story.shtml

Bu sene olan olay değil 2010'da olanlar ile ilgili ceza.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nereden edindiniz bilgiyi bilemeyeceğim ancak onla alakalı bir şey yok alakası olsa zaten Adnan Polat yönetimine ceza verilmezdi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Buradan 1. arttırım ile bir alaka kuramadım ? Sonunda -miş yazdığınıza göre yazınızın kaynağı başka, kim diyor arttırım ile alakalı olduğunu ?
    31.05.2011 ve 31.08.2011 tarihli finansal tablolar Ünal Aysal döneminde hazırlanmış oluyor.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sermaye arttırımına verilen bir ceza yok. Kararlarda geçmemekte. Ayrıca, sermaye arttırımının yolsuzluğa yol açtığına yönelik bir karar olsa sadece para cezası verilmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

31.05.2011 ve 31.08.2011 tarihli finansal tablolar Ünal Aysal döneminde hazırlanmış oluyor.
    Anlamadım ne yazık ki, hala kuramıyorum bağlantıyı. SPK'nın haftalık bültenini tamamen okumak lazım herhalde, ona da bugün vaktim yok.

Ömer abi (perpetua) buralardaysan duy bu sesi, sen pek yazmıyorsun ama bu konularda yazdıkların zihin açıyordu, son gelişmeleri nasıl yorumluyorsun merak ediyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sermaye arttırımına verilen bir ceza yok. Kararlarda geçmemekte. Ayrıca, sermaye arttırımının yolsuzluğa yol açtığına yönelik bir karar olsa sadece para cezası verilmezdi.
    Bu incelemelerin ana sebebinin sermaye arttımı olduğunu düşündüğümü söyledim sadece. Ona dair şikayetler vardı. Öncesinde yazacaktım, sonrası yazmışım. Sonrasının zaten önemi yok.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu incelemelerin ana sebebinin sermaye arttımı olduğunu düşündüğümü söyledim sadece. Ona dair şikayetler vardı.
    Kendi düşünceniz ise saygı duyarım. O şekilde yorumlamış olabilirsiniz. Ancak;

1. sermaye arttırımıve sonrasında eksik/hatalı bilgilerden dolayı SPK ceza vermiş.
    Eğer kendi düşüncenizi yazıyorsanız bunu belirtin. Üstteki cümle kendi yorumunuz değil de kesin bir bilgiymiş gibi görünüyor ve bu da karışıklığa yol açıyor.

Mesaj Yetkileri