1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sermaye arttırımına verilen bir ceza yok. Kararlarda geçmemekte. Ayrıca, sermaye arttırımının yolsuzluğa yol açtığına yönelik bir karar olsa sadece para cezası verilmezdi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sermaye arttırımına verilen bir ceza yok. Kararlarda geçmemekte. Ayrıca, sermaye arttırımının yolsuzluğa yol açtığına yönelik bir karar olsa sadece para cezası verilmezdi.
    Bu incelemelerin ana sebebinin sermaye arttımı olduğunu düşündüğümü söyledim sadece. Ona dair şikayetler vardı. Öncesinde yazacaktım, sonrası yazmışım. Sonrasının zaten önemi yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu incelemelerin ana sebebinin sermaye arttımı olduğunu düşündüğümü söyledim sadece. Ona dair şikayetler vardı.
    Kendi düşünceniz ise saygı duyarım. O şekilde yorumlamış olabilirsiniz. Ancak;

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    1. sermaye arttırımıve sonrasında eksik/hatalı bilgilerden dolayı SPK ceza vermiş.
    Eğer kendi düşüncenizi yazıyorsanız bunu belirtin. Üstteki cümle kendi yorumunuz değil de kesin bir bilgiymiş gibi görünüyor ve bu da karışıklığa yol açıyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kendi düşünceniz ise saygı duyarım. O şekilde yorumlamış olabilirsiniz. Ancak;

Eğer kendi düşüncenizi yazıyorsanız bunu belirtin. Üstteki cümle kendi yorumunuz değil de kesin bir bilgiymiş gibi görünüyor ve bu da karışıklığa yol açıyor.
    Cepten yazdığım için kısa cümle yazdım. Afedersin, haklısın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li yıldızı Lindsay Whalen'in Türkiye'yi izinsiz şekilde terk etmesiyle ilgili olarak çarpıcı bir iddia geldi. Konuyla ilgili Skorer.com'a konuşan sarı-kırmızılı bir yönetici bugünkü yönetim kurulunda, sorunu ayrıntılı şekilde ele aldıklarını ve çarpıcı bilgilere ulaştıklarını açıkladı. Parasının ödenmediği için Galatasaray'dan ayrılan ve sözleşmesinin feshi için işlemleri başlatan ABD'li oyuncunun farklı cinsel eğilimlerde olduğu ve bu yüzden İstanbul'dan ayrıldığı belirtildi. Sarı-kırmızılı yönetici, sporcunun kendi cinsinden birisine ilgi duyduğunu ve bunun için apar topar Fransa'ya gittiğini söyledi. Aynı zamanda evli olan ABD'li oyun kurucunun eşiyle birlikte Fransa'ya gitmesi kafaları karıştırmış, annesinin İstanbul'da olması ise Galatasaray defterini kapatmadığı şeklinde yorumlanmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp, oyuncunun üzerini çizerken, iki yeni transfer için kolları sıvadı. Maya Moore ve Tamika Catching'in transferi için girişimlerin başladığı açıklandı.
    http://skorer.milliyet.com.tr/g-sara...46/default.htm

Yorumsuz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri