Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 84.62%
  • Berabere biter

1 3.85%
  • Mersin İdman Yurdu kazanır

3 11.54%
Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
331 ile 360 arası toplam 407 sonuç

Konu: Galatasaray - Mersin İdman Yurdu | STSL 28. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nasıl futbolumuz iyi şekilde değişir size söyleyeyim
    Halı=Tff Yönetimi merkez hakem kurulu pfdk
    Halının altındaki pislikler=Biliyorsunuz yukarıdaki halının neyi örtmek için kullanıldığı

Öncelikle bu halı kaldırılır sonra halının altı iyice temizlenir sonra yeni KALİTELİ halı alınır sonra oraya serilir bundan sonra da halıdaki tozlar düzenli olarak edebiyle silinir her toza eşitlik yapılırsa düzelir bir şeyler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

cevap ver ya da verme umrumda değil açıkçası.

Ne sebeple atılırsa atılsın sahaya öyle girmeyecek , yoksa bunu çocuklarımıza nasıl açıklarız ? tabii bunu sizin normal görmeniz asıl sıkıntı olan.

Hakeme küfür etmiş bu adam , savunulacak neresi var. bu ülkede sızmayan ne var ki bu sızmasın ? Şekip Mosturoğlu demişsin de ben de çıkıp Arıboğan'ın bizi nasıl men ettirdiğini mi anlatayım ? Tribüne yollandıktan sonra sahaya dalmak ile önce dalmanın farkı ne ? onu haklı mı yapıyor ?

Nerden baksan elde kalıyor Terim.bu sezonu kapatmış olmalı ama en fazla 3 maç alır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gelip burada tartışma çıkarıp sonra umurumda değil demen de ayrı bir ironi.

diyor ki;

Niye atıldı bu adam ? Atılacak ne yaptı ?

sen diyorsun ki;

Daha önceden de atıldı,Caner'de haksız yere atıldı,Aykut hoca niye böyle yapmadı ?

Önce sorulara cevap ver sonra başka şeylerle karşılaştır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    cevap ver ya da verme umrumda değil açıkçası.

Ne sebeple atılırsa atılsın sahaya öyle girmeyecek , yoksa bunu çocuklarımıza nasıl açıklarız ? tabii bunu sizin normal görmeniz asıl sıkıntı olan.

Hakeme küfür etmiş bu adam , savunulacak neresi var. bu ülkede sızmayan ne var ki bu sızmasın ? Şekip Mosturoğlu demişsin de ben de çıkıp Arıboğan'ın bizi nasıl men ettirdiğini mi anlatayım ? Tribüne yollandıktan sonra sahaya dalmak ile önce dalmanın farkı ne ? onu haklı mı yapıyor ?

Nerden baksan elde kalıyor Terim.bu sezonu kapatmış olmalı ama en fazla 3 maç alır.
    Ha ha.

O zaman senin teknik sorumlun da girmeyecek, oyuncu haksız yere atılmış olsa da alanını geçmeyecek, geçiyorsa da cezasını alacak. Aldı mı ? Hayır. Bu konuda yorum yapabiliyor musun? Hayır. Dinime küfreden müslüman olsa lafı herşeyi özetliyor.

Hakeme küfürü savunan mı var ? Lütfi Arıboğan için kanıt var mı ? Sizin tapeler var çarşaf çarşaf biz oradan okuduk, varsayım ya da atmasyon yok. Ortada zaten hoca haksız yere atıldığı için ceza almasın diyen falan da yok neyin derdindesiniz bir türlü çözemiyorum.

Fatih Terim hep böyle demek en kolayıdır, kendinize olunca hep neden sonuç ilişkisi bize gelince varsayımlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

gelip buraya eleştiri yapmak da mı suç ? cevap vermeyeceğim dedi arkadaş , ben de verip vermemen umrumda değil dedim. o bana cevap versin diye yazmıyorum buraya.

ben gelip buraya neyi eleştirdim ? sahaya dalmasını. siz ise haksız yere atıldı diyorsunuz. yani haksız yere atıldığı için onları yapmasını normal buluyorsunuz , bense artniyet arıyorum kendisinde. Caner olayı falan başka yerden geldi , bence dikkatli oku.

edit: cevap vereceğini biliyordum

Cezasını aldı ama iptal ettiler. nedeni ise ; Caner olayındaki kırmızı kartı böyle saçma bir şeyle telafi etmeye çalıştılar. Valla ne yazdıysanız cevap verdim hala yorum yapabiliyor musun diyorsunuz , tamam yapamıyorum ne diyim artık

az bile yaptı diyorsunuz , bu savunmak değil mi Şimdi burada Arıboğan'ı mı konuşalım. evet kanıtım var. MAA: Birand'ın programıydı yanlış hatırlamıyorsam çalışma arkadaşlarım kandırdı beni dedi , daha ne ?

Neyse size Terimle mutluluklar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007

Fenerbahçeli arkadaşların bu konularda yorum yapması beni çok güldürüyor ne yalan söyleyeyim İlk önce kendi kapınızın önüne bakın bir zahmet.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ayrımı yapabiliyormuşsun gibi geldi ama işine gelmiyor. Bende oluşan algı bu o yüzden cevap verdim.

Yorumdan kastım, hoca yanlış yaptı sahaya girmemeliydi diyebileni ben görmedim o gün, kastettiğim şey oydu.

Ben küfür ederken görmedim, duymadım, hoca hakemin üzerine yürüdü belki beni nasıl atıyorsun niye atıyorsun dedi, tepki verecek tabii ki. Bana göre az bile yaptı ben olsam daha fazlasını yapardım diyorum. Benim de her yaptığım doğru diye kural olmadığına göre..

Fenerbahçe'li Aydınlar kanıt olmuş, vay anasını. Çok geçerli cidden. Gün gelecek Fatih Terim başkan, Mourinho hoca olacak o zaman nasıl sinir olacak rakipler çok merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@benbenim

Olay o değil,tartışmaların hepsinde bi karşılaştırma var.Bu olmasın istiyorum,hakem eyyamcı diyoruz ama en büyük eyyamı bizler yapıyoruz.Tek bir pozisyonu değil onlarca şeyi tartışıyoruz.Çünkü karşılaştırma yapınca işte öyle sorduğumuz sorulara istediğimiz cevaplar gelmiyor.

Fatih Hoca'nın hareketlerini normal bulmuyorum,bulmuyoruz,bulmamalıyız ancak burada Fatih Hoca'yı eleştirirken çıkıp haksız yere atıldığını da belirtmemiz gerek,bunu yapmazsak taraf olmuş oluruz.Taraf olmuşuz derken pozisyonun yorumlamasında taraf olmuş oluruz demek istiyorum.

Aslında daha çok tartışmanın anlamı da yok,olan oldu,söylenenler söylendi ve 2012/2013 sezonu Fatih Hoca için sona erdi.Sonuç bu.

Edit:

Her şey bir yana ikinci yarı da ki coşku ve istek harikaydı,tribünler ise inanılmazdı.

Maçtan fotoğraflar;

Last edited by europeanconquer : 07.Nisan.2013 at 15:00

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Kulübede hakemin düdüğünden sonra su şişesini,topu vb cisimleri fırlatmak yasak ve cezası tribüne gönderilmektir Mustafa Çulcu eski MHK başkanı böyle dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yalnız buraya gelip ben haklı yere atıldı vs demedim ki. ben maçın ilk yarısını izledim niye tribüne yollandığını bilmiyorum , gelip niye haksız yere atıldı diyeyim. neyse bakalım cezası ne olacak ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Takipçisi olan çok olur, sağlam ceza çıkar. Müsterih olun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aslanim be.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Rahat olun çok büyük bir ceza alır Hoca sezonu kapar.
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Hakettiğini alsın yeter.

Ahh be hocam keske kendini tutsaydin. Biliyorum bunlara karsi kendini tutmak zor olsa gerek ama takimin sensiz Kadiköy'e gitme ihtimali yuksek. Ah...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Hakettiğini alsın yeter.
    herkes hak ettigini alsaydi.... en fazla 4 maç gelir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Keşke herkes alsaydı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bence 5 gelir üstüne de geçen seneden kalma 2 maçı eklerler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dün maçtaydım ilk yarı felaketti. Tribünde bazı kişiler bazılarını sakinleştirmese ilk yarıdan taraftarların sahaya girme ihtimali bile vardı. Hakem berbat bir maç yönetiyordu ve Fatih Terim'i atması olayları ateşledi. Fatih Terim boş yere atıldı çok net topu arkasına doğru vurdu diye bir hocayı atamazsın en fazla uyarırsın. Dün Fatih Terim hakemi orta sahaya getirip kafa atsaydı tribünde herkes desteğine devam ederdi ki keşke yapsaydı en fazla 1 yıl ceza yerdi. 1 yıllıkta yardımcı hoca bulurduk. Bu da yetmedi Hasan Şaş'ı da attılar sen o baskıda Hasan Şaş'ı atarsan tribün çıldırır. Hele hakemlerin ilk yarı bittiğinde taraftarı proveke etmek için orta sahada beklemeleri ayrı bir rezillik. Kırmızı kartta bir hataydı onu yazmayı unutmuşum.

Ümit Davala neden atıldı bilen var mı ? Ben anlamadım o yüzden yorum yapamayacağım.

Didier Drogba içinde söylenecek bir şey yok 35'lik Drogba şu an ligin en iyi forveti ve en katkılı forveti. Defansları resmen darma duman ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Kulübede hakemin düdüğünden sonra su şişesini,topu vb cisimleri fırlatmak yasak ve cezası tribüne gönderilmektir Mustafa Çulcu eski MHK başkanı böyle dedi.
    Saçma olan da bu zaten. Kuralların değişmesi gerekiyor. Yoktan sebeplerle sen bu insanları tribüne yollayamazsın. Açın Avrupa maçı izleyin biraz da görün yani bizde ki kuralların ne kadar saçma oldugunu . Ayrıca bulabilenler Lig TV'de Fatih Terim'in konusmalarını izlesin. Cok güzel konustu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Saçma olan da bu zaten. Kuralların değişmesi gerekiyor. Yoktan sebeplerle sen bu insanları tribüne yollayamazsın. Açın Avrupa maçı izleyin biraz da görün yani bizde ki kuralların ne kadar saçma oldugunu . Ayrıca bulabilenler Lig TV'de Fatih Terim'in konusmalarını izlesin. Cok güzel konustu
    Bence kural doğru.

Nasıl hakemin kararını alkışla protesto edemiyorsan, cezası kart görmek ise, kart istemenin cezası kart görmek ise hakemin kararına saygı duymamanın teknik ekibe de bir cezası olmalı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ümit davalayı anlamadım ama, genel olarak çok bir problem yok. ama fatih terimin hasanın yaptığında da benim için sıkıntı yok, bu ülkede ne kadar susarsan ne kadar geri çekilirsen o kadar üzerine çıkarlar, kuralına göre oynayacaksın. skibbe falan olsaydı atıyorum(iyi taktisyendir o ayrı) takım o kadar hırslanır mıydı sizce? taraftar o kadar hırslanır mıydı maçı çevirebilir miydik? yok. aynı şekilde hakemler de aynı şeyi bir daha yaparken daha cesur davranırdı kimse bana tepki vermiyor diye işin sonu haksızca ceza vermelere giderdi. şimdi öyle mi? hakem terim'e bir daha ceza verirken iki kere düşünecek bu kadar gözönüne gelirmiyim eleştirilirmiyim diye. bu haksızca birşey ama aynısını yapan başka klüpler bu şekilde avantaj sağlarken ben bizim de yapmamızda bir sakınca görmüyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ümit davalayı anlamadım ama, genel olarak çok bir problem yok. ama fatih terimin hasanın yaptığında da benim için sıkıntı yok, bu ülkede ne kadar susarsan ne kadar geri çekilirsen o kadar üzerine çıkarlar, kuralına göre oynayacaksın. skibbe falan olsaydı atıyorum(iyi taktisyendir o ayrı) takım o kadar hırslanır mıydı sizce? taraftar o kadar hırslanır mıydı maçı çevirebilir miydik? yok. aynı şekilde hakemler de aynı şeyi bir daha yaparken daha cesur davranırdı kimse bana tepki vermiyor diye işin sonu haksızca ceza vermelere giderdi. şimdi öyle mi? hakem terim'e bir daha ceza verirken iki kere düşünecek bu kadar gözönüne gelirmiyim eleştirilirmiyim diye. bu haksızca birşey ama aynısını yapan başka klüpler bu şekilde avantaj sağlarken ben bizim de yapmamızda bir sakınca görmüyorum
    Hırsından saldıran, Lig TV kamerasına vuran Fatih Terim'in yaptığının kabul edilebilir hiçbir tarafı yok. Sınırı çoktan aşmıştı zaten.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim Türk futbol dünyasının Polat Alemdar'ı olma yolunda ilerliyor. Hatta oldu diyebiliriz belki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bence kural doğru.

Nasıl hakemin kararını alkışla protesto edemiyorsan, cezası kart görmek ise, kart istemenin cezası kart görmek ise hakemin kararına saygı duymamanın teknik ekibe de bir cezası olmalı.
    Onların cezası sarı kart. Teknik ekibinde direk yollanmaması lazım. Fatih Terim doğru söylüyor bizde 4.hakemler kulübe bekçisi gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Siz Fatih Hoca'yı tartışmaya devam edin.Hep orada kalın hatta.Başka gündeminiz olmasın.Bize daha çok yarar sağlar.

Yürüyedur Galatasaray !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah biz böyle maç kazanmayız hiç , utancımdan yerin dibine girerim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    inşallah biz böyle maç kazanmayız hiç , utancımdan yerin dibine girerim.
    Ney varmış maçta ?

Bütün tribün aynı anda kafa vuruyor

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hırsından saldıran, Lig TV kamerasına vuran Fatih Terim'in yaptığının kabul edilebilir hiçbir tarafı yok. Sınırı çoktan aşmıştı zaten.

haklısın adamın otokontrol mekanizması biraz zayıf. ama ben şahsen herşeye susan bir yöneticimiz olması yerine abartı da olsa tepki koyan birinin olmasını isterim bu ülkenin şartlarında

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ney varmış maçta ?

Bütün tribün aynı anda kafa vuruyor

hahahahahahahah

gerçek olamaz arkadaş bu nedir ya yerlerdeyim

Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon

Mesaj Yetkileri