Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 84.62%
  • Berabere biter

1 3.85%
  • Mersin İdman Yurdu kazanır

3 11.54%
1 ile 30 arası toplam 407 sonuç

Konu: Galatasaray - Mersin İdman Yurdu | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

cevap ver ya da verme umrumda değil açıkçası.

Ne sebeple atılırsa atılsın sahaya öyle girmeyecek , yoksa bunu çocuklarımıza nasıl açıklarız ? tabii bunu sizin normal görmeniz asıl sıkıntı olan.

Hakeme küfür etmiş bu adam , savunulacak neresi var. bu ülkede sızmayan ne var ki bu sızmasın ? Şekip Mosturoğlu demişsin de ben de çıkıp Arıboğan'ın bizi nasıl men ettirdiğini mi anlatayım ? Tribüne yollandıktan sonra sahaya dalmak ile önce dalmanın farkı ne ? onu haklı mı yapıyor ?

Nerden baksan elde kalıyor Terim.bu sezonu kapatmış olmalı ama en fazla 3 maç alır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    cevap ver ya da verme umrumda değil açıkçası.

Ne sebeple atılırsa atılsın sahaya öyle girmeyecek , yoksa bunu çocuklarımıza nasıl açıklarız ? tabii bunu sizin normal görmeniz asıl sıkıntı olan.

Hakeme küfür etmiş bu adam , savunulacak neresi var. bu ülkede sızmayan ne var ki bu sızmasın ? Şekip Mosturoğlu demişsin de ben de çıkıp Arıboğan'ın bizi nasıl men ettirdiğini mi anlatayım ? Tribüne yollandıktan sonra sahaya dalmak ile önce dalmanın farkı ne ? onu haklı mı yapıyor ?

Nerden baksan elde kalıyor Terim.bu sezonu kapatmış olmalı ama en fazla 3 maç alır.
    Ha ha.

O zaman senin teknik sorumlun da girmeyecek, oyuncu haksız yere atılmış olsa da alanını geçmeyecek, geçiyorsa da cezasını alacak. Aldı mı ? Hayır. Bu konuda yorum yapabiliyor musun? Hayır. Dinime küfreden müslüman olsa lafı herşeyi özetliyor.

Hakeme küfürü savunan mı var ? Lütfi Arıboğan için kanıt var mı ? Sizin tapeler var çarşaf çarşaf biz oradan okuduk, varsayım ya da atmasyon yok. Ortada zaten hoca haksız yere atıldığı için ceza almasın diyen falan da yok neyin derdindesiniz bir türlü çözemiyorum.

Fatih Terim hep böyle demek en kolayıdır, kendinize olunca hep neden sonuç ilişkisi bize gelince varsayımlar.

Ne sebeple atılırsan atıl hakeme de tükürmeyeceksin. O zaman neler diyordunuz ama yok haksız atıldı sinirlendi konuşurken tükürmük saçıldı bilmemne 10 milyon bahane bulup cezasını indirttiniz. Önce bunu çocuklarınıza açıklayın sonra Fatih Terim'e gelin. Kendi kapınızın önünü temizleyin önce.

He ayrıca o Fatih Terim de Kadıköyde o klübede olur. Bu ülkede bu işler böyledir. Bir kulübe taviz verirsen herkes taviz ister ve alır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ne sebeple atılırsan atıl hakeme de tükürmeyeceksin. O zaman neler diyordunuz ama yok haksız atıldı sinirlendi konuşurken tükürmük saçıldı bilmemne 10 milyon bahane bulup cezasını indirttiniz. Önce bunu çocuklarınıza açıklayın sonra Fatih Terim'e gelin. Kendi kapınızın önünü temizleyin önce.

He ayrıca o Fatih Terim de Kadıköyde o klübede olur. Bu ülkede bu işler böyledir. Bir kulübe taviz verirsen herkes taviz ister ve alır.
    Ben mi demişim haksız yere atıldı onun için tükürdü ?? Tükürmüş olsa zaten çeksin cezasını. Ben en baştan beri tükürme yok dedim. Yapmadığı şeyden niye ceza alsın? Tabi sana göre hakemlerin otoritesi bozulmasın diye yapmadıkları şeyin cezasını da çekmeleri gerek. Bu yüzden seninle böyle bir konuyu tartışmaya niyetim yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Ben mi demişim haksız yere atıldı onun için tükürdü ?? Tükürmüş olsa zaten çeksin cezasını. Ben en baştan beri tükürme yok dedim. Yapmadığı şeyden niye ceza alsın? Tabi sana göre hakemlerin otoritesi bozulmasın diye yapmadıkları şeyin cezasını da çekmeleri gerek. Bu yüzden seninle böyle bir konuyu tartışmaya niyetim yok.
    Valla Fatih Terim'in sahaya girmesi ne kadar netse tükürük de o kadar netti. Bencesi sencesi yok.
    Adam raporunda da yazdı hem de iki kez. Hakem yalancı, Fatih Terim küfürbaz ama Meireles saf masum köylü. Konuları ve görüntüleri işinize geldiği gibi yorumlamada üstünüze yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post

Merak ediyorum bu mesajı "tükürme" kelimesi geçtikten sonrasını okuyabilen var mı?

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Merak ediyorum bu mesajı "tükürme" kelimesi geçtikten sonrasını okuyabilen var mı?
    Sen ve senin gibiler var. Çünkü işinize gelen bölümü okursunuz siz. O tükürük konusu da "çocuklarımıza nasıl açıklayacagız"dan açıldı, kendi kendine açılmadı rahat tut sen içini.

Mesaj Yetkileri