Arkadaşlar Bucaspor'u yönetiyorum. Taktiğim gereği Pas Dağıtan Stoperler ile oynuyorum. Ucuza alabileceğim futbolcu önerebilir misiniz? (2014-2015 sezonuna başlayacağım.)
Arkadaşlar Bucaspor'u yönetiyorum. Taktiğim gereği Pas Dağıtan Stoperler ile oynuyorum. Ucuza alabileceğim futbolcu önerebilir misiniz? (2014-2015 sezonuna başlayacağım.)
Ben ucuza pas dağıtan stoper bulamadım. FB ile oynuyorum, benim takıma alacağım stoperlerden en dandiği 15 milyon civarı oluyor. Ama çok ta önemli değil, 2 stoperin önüne oyun kurucu orta saha koyarsan ve stoperlerine kısa pas verdirirsien normal defans ta işini görür. Ben aynen o şekilde oynuyorum.
Şuanda Granada'da Oynayan İnigo Lopez Var La liga Gibi Bir Ligde Döktürüyor Kendisi![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yine benim dediğim gibi bütçe sıkıntısı, oyuncular pahalı. Benim asıl sıkıntım kimseyi ikna edememem, gayet iyi bütçem de var aslında. Neredeyse hiçbir oyuncuyu ikna edemiyorum, gurbetçilerin hiçbiri zaten gelmiyor. Aynı şekilde büyük liglerde orta sıradaki adamları da getiremiyorum. Mesela bir arkadaş İsco'yu almış ilk senesinde. Ben, transfer listesinde ve kimse ilgilenmiyor olmasına rağmen teklif bile yapamıyorum, aynı şekilde Belhanda. Küme düşen takımların yıldız oyuncuları bile gelmiyor. O yüzden sadece regenlere yöneliyorum ama oyun bu şekilde çok sıkıcı oluyor, yıllardır Türkiye'de aynı oyun tarzı. O yüzden kariyeri kapatıp yeni kariyer açıcam ya da istifa edicem bunaldım artık aynı şeyleri yapmaktan.
himone, o tür durumlarla karşılaştığında oyuncunun temsilcisine bir bak. Seni sevmeyen bir adamsa eğer teklif yapamayabilirsin. Ben temsilciyi kafalıyorum önceFernando Torres Bandırmaspor'a gelir mi?! Para olsa gelecekti
![]()
stefan strandberg
Hocam benim ne işim olur Belhanda'nın İsco'nun temsilcileriyle niye sevmesinler beni. 1 değil 2 değil hiçbir yıldız oyuncu yanaşmıyor, bu kadar mı itici bir adamım?. ligde 3 yıl üst üste şampiyon oldum 4. yılda da Şubat ayında 10 puan öndeyim, şampiyonlar liginde 2 çeyrek final 2 2. tur var. Takım başarısız olsa anlarım öyle bir durum da yok. O tarz oyuncuları alamayınca da Avrupa'da kupa hayal oluyor, bu sene taktik değiştirip devam edicem belki başarı gelir. Vallaha 4 yılda aldığım adam akıllı 3 oyuncu var. Biri ilk senemde Fierro, biri serbest kalan Kana-Biyik ve yine serbest kalan Muhammed Demir, kalanı tamamen regen. Topçu alamadığım için oyuncuları da göndermiyorum.
Neyse konu alakasız bir yere geldi, Pas Dağıtan Stoperden nerelere geldik. Bu arada 12'de pas dağıtan stoper sürüyleydi bu oyunda hint kumaşı oldu sebebi nedir? Geçen serilerde de pas dağıtan olan adamlar artık standart stoper.
Verthongen ne alemde?
Jonny Magallon, Diego Angelo, Agger şuanlık aklıma gelenler. Hiç olmadı Zokora bile oynar yani.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Eee adamlar tek oyuncunun menajerliğini yapmıyorlar ki. Daha önce teklif yaptığın ama anlaşamadığın bir oyuncunun da temsilcisi olabilir, ya da kadronda bulunan bir oyuncunun da.Sudan sebepler buluyor onlar dislike person'a ekleyecek sen hiç merak etme
Murat yerli malı yurdun malı ustaAl yerli genç bir stoper, ona passing, tezhnique çalıştır tamamdır
Sezer Özmen'in sözleşmesini kovala, yoksa Ç.Rize kolay bırakmıyor. Mahmut Boz var fena oyuncu sayılmaz. Bursa'dan Ozan Tufan'ı alıp stoper yapabilirsin, fiziği falan stoper olmaya uygun. Eren Güngör, Barış Başdaş, Musa Nizam,.. Türk olsun çamurdan olsun
Ya da en güzeli Afrikalı regen kovalıcan. Ne azmanlar çıkıyor çerez parasınaKaizer Chiefs, ASEC, ES Tunis gibi takımlardan harika oyuncular çıkıyor.
Bak onu düşünmemiştim, olabilir ama pek ihtimal vermiyorum. Çünkü teklif yapıp ta anlaşamadığım oyuncu yok galiba. Belki benim gönderdiğim adamlardan birinin manajeridir, bakmam lazım. Kesin Baroni'yle bi alakaları vardır.
Abi benim şansıma Basel ve Young Boys'un altyapıdan bir sağ bek bir de stoper çıktı Türk. 2'sini toplam 1 milyon Euro'ya aldım ve harika oynuyorlar. Stoper çok iyi, pas dağıtan bile oynayabilir. Şu an takımda stoper bolluğunda adam 4 yıldız, sağ bek te Gökhan Gönül'ün profili yakalamış durumda. Ve 2'si de yeni 19 oldular.
Eğer pas dağıtan stoper bulamıyorsam dc'yi koyu yeşil oynayabilen dmc bakıyorum.İlk 2-3 ay biraz aksasa da sonrasında çok rahat götürüyor.
İrahim Toroman gibi oyunculara ihtiyacın var benzerini bul seçeneği ile arayabilirsin
glasgow rangers la başladım bakalım ne olacak![]()
Efe Halil Özarslan'ı oynattın mı hiç ne durumda ki gelişimi ?
hector morenoya bak satılık listesindemi 8 10 milyona düşüyor bazen en olmadı dmc den kır bitane