Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
himone, o tür durumlarla karşılaştığında oyuncunun temsilcisine bir bak. Seni sevmeyen bir adamsa eğer teklif yapamayabilirsin. Ben temsilciyi kafalıyorum önce Fernando Torres Bandırmaspor'a gelir mi?! Para olsa gelecekti
Hocam benim ne işim olur Belhanda'nın İsco'nun temsilcileriyle niye sevmesinler beni. 1 değil 2 değil hiçbir yıldız oyuncu yanaşmıyor, bu kadar mı itici bir adamım? . ligde 3 yıl üst üste şampiyon oldum 4. yılda da Şubat ayında 10 puan öndeyim, şampiyonlar liginde 2 çeyrek final 2 2. tur var. Takım başarısız olsa anlarım öyle bir durum da yok. O tarz oyuncuları alamayınca da Avrupa'da kupa hayal oluyor, bu sene taktik değiştirip devam edicem belki başarı gelir. Vallaha 4 yılda aldığım adam akıllı 3 oyuncu var. Biri ilk senemde Fierro, biri serbest kalan Kana-Biyik ve yine serbest kalan Muhammed Demir, kalanı tamamen regen. Topçu alamadığım için oyuncuları da göndermiyorum.

Neyse konu alakasız bir yere geldi, Pas Dağıtan Stoperden nerelere geldik. Bu arada 12'de pas dağıtan stoper sürüyleydi bu oyunda hint kumaşı oldu sebebi nedir? Geçen serilerde de pas dağıtan olan adamlar artık standart stoper.