Sneijder çok istekliydi bu maç golünü de attı![]()
Sneijder çok istekliydi bu maç golünü de attı![]()
güzel gol attı sneijder
sneider 1-0
Sneijder aslanımsın yavrum benim
Edit:
Drogba'nın pası da müthişti yine![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Drogbam benim ya adam duvar oldu orda resmen![]()
Iste bu be. Aslanim Sneijder !!
Dünya yıldızımız attı yine işte böyle zamanlarda ortaya çıkıyorlar ya mutluluktan uçuyorum. : ))
Sneijder 2-3 maç öncesinde çok kötüydü ama şu son 2-3 maçta kendini çok iyi toparladı helal olsun artık kimse tutamaz new Hagi'yi.
Birol"a bak hem ayagina sert giriyo hemde melonun uzerine yuruyor birsey yapmadim tarzinda ne adamlar var ya.
Melo süper pas attı,ardından Birol faul yaptı ve sarı kart gördü.
1-0 tehlikeli bir skor böyle deplasmanlarda. Umarim 1 gol daha bulup rahatlariz.
melo yine harika oynuyor yalniz.
Yiğit biçer döver görevi görüyor sanırım.
Emre tam bir kaybedensin,Emre.Tam bir kaybeden.
Selçuk'un müdahalesi mükemmel bu arada.Helal olsun.
Emre Colak yine gol yedirecekti bize. Allah korudu.
zorlu haftada kazanmamiz iyi oldu diyecek baskada birsey yok
Tebrikler Galatasarayım !
Emre yüzünden yine bir gol daha yiyecektik Allah'tan beceremediler.
Kaldı 5 !
Çok çok kritik bir galibiyet oldu.Yarın akşam Fenerbahçe puan kaybederse süper sonik bir şey olur![]()
Tebrikler Aslanlara 1-0 olsun bizim olsun tahmin ettiğimiz gibi zorlu bi maç oldu Sneijder'in güzel golüyle galip gelmesini bildik.Bu arada Burak kendini toparlamalı bir an önce.Son 5 maçımız kaldı artık 2'si deplasman Antep maçı da bu maç gibi olacaktır hem de o maç daha bi zorlu olur diye düşünüyorum.
Sneijder ve Drogba işbirliği
Helal olsun size !
Last edited by Kaka Leite : 14.Nisan.2013 at 01:42 Reason: Kışkırtma
Football is simple,but Football Manager is not
Emre Çolak son dakikalarda ne yaptı öyleVursa belki gol olacak pozisyonda pası tercih etti. Pozisyonun dönüşü Galatasaray atak yedi. Gökhan Ünal dokunsa gol olacaktı. Adamda güven eksikliği var.
Yiğit kart görmedi mi ?
Emre geçen maçta fırsatı çok güzel tepti elinin tersiyle bu maçta da girdi aynı şekilde Mersin maçındaki gibiydi rakip takıma pas çıkarıp durdu.Kalan maçlarda biraz zor oynar Amrabat'ın da cezası bitti zaten kanat alacaksa hoca onu alır.
Hevesleri kursaklarda bırakan bir mac oldu.
Last edited by LaigLeNoiR : 14.Nisan.2013 at 00:36 Reason: bu seferlik dediğiniz olmadı.
Beraberlik bekliyordum ama olmadı neyse artık![]()
Drogba çok büyük topçu![]()
![]()
Takımınız kazanmış hala millete laf atıyorsunuz ayıp yaptığınız
Beyler Galatasaray'ın Twitter'dan paylaştığı ''Son 5 !'' mesajı ile hiç bir alakam yoktur,o imzam zaten 2 haftaya yakın süredir orada durmaktadır.Saygıler,sevgiler,bilginize
Sneijder&Drogba iş birliği ile şampiyonluk maçlarından birinin daha üstünü çizmiş oluyoruz.
Yürüyedur Galatasaray!
Edit:
19 dakika da 135 pas ?!')?%)!^?(^'!+?=!'^!?='^!
![]()
Atacağım tweeti çalmış resmi twitter hesabımız ayıp be önce ben düşündüm neyse haftaya son 4 diye önce ben atarım![]()