daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İlk yorum benden olsun. Eksiklerimiz olacak gibi özellikle sağ kulvarda sıkıntı olacak gibi duruyor. Aydın'ı deneyebilir belki hocamız. Herşeye rağmen şampiyonluga doğru gidiyoruz her maç final, bu maçıda inşallah kazanıp bu haftayıda kayıpsız geçeriz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Real gazisi olarak gidiyoruz, Terim macera aramazsa maçı alır doneriz.
Hamit takımla antrenmanlara çıktı sağ bekte oynayabilir,Karabüğün iç saha performansını düşünürsek zorlanmadan geçeriz diye düşünüyorum..
farklı galip geleceğimizden eminim.
Ne yapıp edip kazanacağımızı düşünüyorum.Skorun hiç bir önemi yok galip gelelim yeter.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gs bu kez puan kaybeder diyorum Karabük için önemli bir maç saglam bir takım bence en kötü berabere biter flaş bir Karabük galibiyeti de olabilir.
Çok çok zorlu bir maç olacak eksiklerimiz hayli fazla Fatih hoca da sezonu kapattı belki oyunculara bu durum ekstra motivasyon olmuştur diye düşünüyorum.Sabri 1 maç cezalı Eboue ve Hamit toparlayamazsa sağ bekte Balta oynayacak heralde.Skorun önemi yok 1-0 olsun bizim olsun alacağımızı düşünüyorum.
Tahminim golsüz beraberlik. Galatasaray'ın Fenerbahçe maçına kadar olan en zorlu maçı Antep maçı ile birlikte. Bu iki maçı kazansın Kadıköy'de kaybetsin sezonu yine şampiyon tamamlar Galatasaray. Ama Karabük ve Antep deplasmanları çok zor geçecek Galatasaray açısından. Bu maçta puan kaybı muhtemel görünüyor. Galatasaray savunmasına ters gelecek kontra atak oyuncular var Karabük'te.
Karabük formda ve iyi kontra oyuncuları var, Lua Lua oynamayabilirmiş bakalım ne olacak. Fatih Terim'in cezasına kadar GS bu maçı kazanırsa kesin şampiyon olur diyordum ama ceza farklı bir etki oluşturabilir. Çok kritik bir mücadele oyuncular eğer sahadaki rakiplerinden başkalarıyla da mücadele ettiklerine inanırlarsa ters tepebilir. Umarım puan kaybı yaşar GS, ama yine de maçın mutlak favorisi.
Tek farklı Galatasaray galibiyeti olur. Takımın elinde bi tek lig kaldı, Drogba ve Sneijder epey uyum sağladı, ligin sonuna da az kaldı, Galatasaray kaybetmez bu maçı.
Screw you guys, I'm goin' home
puan kaybi bekliyorum, galatasaray macina kadar liderligi alirsak kimse sasirmasin. bu mac o acidan cok onemli, olasi puan kaybinda gerisi gelir diye dusunuyorum. CS-1&0 / 2.06
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 12.Nisan.2013 at 17:44
Fatih Terim'in kenarda olmayacak olması ve Dany'nin cezası nedeniyle oynamayacak olması büyük handikap. GS için çok ama çok zor bir deplasman olacak. Karabükspor kontra atak futbolunu gerçekten çok iyi beceriyor. GS'da arkada derin boşluklar bırakıyor. Puan kaybı olabilir. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ; GS eğer bu maçı kazanırsa 4 puan fark ile Kadıköy'e gider, orada da şampiyonluğunu ilan eder.
Canım FEDA olsun sana !
Önemli olan bu handikapları avantaja çevirebilmek. Takım ruhu devreye girecek ve 3 puanı almakta zorlanmayacağız. Drogba yine sorumluluğu eline alır ve takımı kurtarır gibi geliyor bana. Belki de bu adamın en sevdiğim özelliklerinden biridir bu.
Drogba' nın banko golü var
Football is simple,but Football Manager is not
Sonunda furkan ozçal ilk 18"de umarim oynar bu cocuk. maça gelirsek kazaniriz skor tahminim 1-2 yada 1-3.
Yalnız Karabük'e 19 kişi götürülmüş.Büyük ihtimal Furkan 18 dışında kalırBelki bir ihtimal Aydın kalabilir 18 dışında.
elmander yada umut kalicak![]()
Bu maçta favorim karabükspor,galibiyet bekliyorum
Evet geldik gsnin puan kaybedeceği maça![]()
![]()
Berabere biter.
Karabükspor'un 20 Ocak 2013'te ki Trabzonspor galibiyetinden sonra oynadığı 10 maçta 5 mağlubiyeti 4 beraberliği 1 galibiyeti bulunuyor o da bizden 3 yiyip gelmiş morali bozuk Kayseri'ye karşı.
Gerçekten berbat durumdalar ancak ne olacağı belli olmaz,erkenden golü bulup direncini kırmalıyız Karabükspor'un ve ayrıca Selim Teber, İshak Doğan ve Shelton oynamayacak,Lua Lua'nın durumu da maç günü belli olacak.
Bu arada Karabükspor iç sahada sadece 4 maç kazanmış 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etmiş.Akhisar'dan sonra en kötü iç saha performansına sahip olan takım Karabükspor.Ne kadar çok eksiğimiz olsada kazanacağız gibi görünüyor.Ayrıca Karabükspor'la oynadığımız 5 maçta sadece 1 kez kazanmışız.O da geçen sezon 5-1 yendiğimiz maç.Deplasmanda 2 maçta da galibiyetimiz yok bu sefer yeneceğiz hayırlısıyla.
Türkiye kupası bitti, Avrupa bitti ve artık tüm konsantrasyon ligde. Real'e elendik ancak moralli elendik. Bu önemli bir avantaj, umarım bu maça yansıması bizim açımızdan olumlu olur.
Çok önde oynamazsak çok rahat bir galibiyet alırız. Ama baskı kuracağız diye savunmayı öne çıkarırsak Ahmet İlhan, Lua Lua (oynarsa) ve Shelton gibi hızlı silahlarıyla büyük sıkıntı yaşatırlar bize. Çok dikkatli ve kontrollü oynamak lazım. Bunu yaparsak başka bir numarası yok zaten Karabük'ün.
shelton diz kirişinden sakat oynamayacak bu maçta..
Yine ilk yarıda 3 tane atıp maçı bitiririz diyorum.
Bu arada Terim, üzerinde Fenerbahçe forması bulunan Hüsnü Özdemir'in, içinde Safranbolu evi, safran kolonyası ve lokumun olduğu hediye paketini kabul etmedi. Maç nedeniyle kente gelen GSStore'de bulunan sarı kırmızılı formaların çoğunun tükendiği öğrenildi.
Bana göre fatih terimin yaptığı çok yanlıştır
Ne guzel bir medyamiz var. Gecenlerde de Galatasaray formasi giymis birinin hediyesini kabul etmemisti. Onu neden yazmamislar acaba?
Maca gelecek olursak, son haftalara giriyoruz, olan bitenler belli oyuzden bu macta hic bir sonuca sasirmam. Olmayacagini biliyorum ama umarim hakem adaletli davranir.
Hiçbirşey yapamaz Karabük.. ilk 15 dakıkad agol atarsak fark bile yaparız.Bu saatten sonra da puan kaybetmeyiz.. en az 3gol atarız
Maça stada çok yakınım ama gidemiyorum ne kadar kötü
Karabükspor tam deplasman takımı içeride iyi oynamaz.İlginç ama Mesut Bakkal gelene kadar tam tersi geçerliydi içeride aldığımız puanlarla durumu kurtarıyorduk şimdi tam tersi oldu.Sözün özü Karabükspor'un içeride puan alması hele tek hedefi lig kalan ve şampiyonluğu isteyen bir Galatasaray karşısında çok zor.Sneijder'in golü/golleri ile kazanırız yola devam ederiz.F.Terim yoksa Duygu Erdoğan-Claudio Taffarel var biz alıştık hocasız şampiyonluklara![]()
İçerde oynuyor diye baskılı oynamak zorunda değil. Galatasaraya karşı deplasmanda oynadığı gibi oynayacaktır. Rakibi akhisar değil sonuçta karabükün. Kontra atak futbolunu oynayacaklardir yine. Bu ilk yarıda cimboma çok ters gelmişti ve sürpriz bir sonuç çıkmıştı. Aynisi neden olmasın.
Kenetlendik.. Eminim Real maçlarından daha güçlü bir Galatasaray doğdu inşallah meyvesini alırız.
skor tahminim 1-3, gollerimiz: Drogba x2 ve Sneijder