Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Karabükspor kazanır

8 25.81%
  • Berabere biter

4 12.90%
  • Galatasaray kazanır

19 61.29%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: KDÇ Karabükspor - Galatasaray | STSL 29. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default KDÇ Karabükspor - Galatasaray | STSL 29. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlk yorum benden olsun. Eksiklerimiz olacak gibi özellikle sağ kulvarda sıkıntı olacak gibi duruyor. Aydın'ı deneyebilir belki hocamız. Herşeye rağmen şampiyonluga doğru gidiyoruz her maç final, bu maçıda inşallah kazanıp bu haftayıda kayıpsız geçeriz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Real gazisi olarak gidiyoruz, Terim macera aramazsa maçı alır doneriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Hamit takımla antrenmanlara çıktı sağ bekte oynayabilir,Karabüğün iç saha performansını düşünürsek zorlanmadan geçeriz diye düşünüyorum..

5. Default

farklı galip geleceğimizden eminim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne yapıp edip kazanacağımızı düşünüyorum.Skorun hiç bir önemi yok galip gelelim yeter.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gs bu kez puan kaybeder diyorum Karabük için önemli bir maç saglam bir takım bence en kötü berabere biter flaş bir Karabük galibiyeti de olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok çok zorlu bir maç olacak eksiklerimiz hayli fazla Fatih hoca da sezonu kapattı belki oyunculara bu durum ekstra motivasyon olmuştur diye düşünüyorum.Sabri 1 maç cezalı Eboue ve Hamit toparlayamazsa sağ bekte Balta oynayacak heralde. Skorun önemi yok 1-0 olsun bizim olsun alacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Tahminim golsüz beraberlik. Galatasaray'ın Fenerbahçe maçına kadar olan en zorlu maçı Antep maçı ile birlikte. Bu iki maçı kazansın Kadıköy'de kaybetsin sezonu yine şampiyon tamamlar Galatasaray. Ama Karabük ve Antep deplasmanları çok zor geçecek Galatasaray açısından. Bu maçta puan kaybı muhtemel görünüyor. Galatasaray savunmasına ters gelecek kontra atak oyuncular var Karabük'te.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Karabük formda ve iyi kontra oyuncuları var, Lua Lua oynamayabilirmiş bakalım ne olacak. Fatih Terim'in cezasına kadar GS bu maçı kazanırsa kesin şampiyon olur diyordum ama ceza farklı bir etki oluşturabilir. Çok kritik bir mücadele oyuncular eğer sahadaki rakiplerinden başkalarıyla da mücadele ettiklerine inanırlarsa ters tepebilir. Umarım puan kaybı yaşar GS, ama yine de maçın mutlak favorisi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek farklı Galatasaray galibiyeti olur. Takımın elinde bi tek lig kaldı, Drogba ve Sneijder epey uyum sağladı, ligin sonuna da az kaldı, Galatasaray kaybetmez bu maçı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

puan kaybi bekliyorum, galatasaray macina kadar liderligi alirsak kimse sasirmasin. bu mac o acidan cok onemli, olasi puan kaybinda gerisi gelir diye dusunuyorum. CS-1&0 / 2.06
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 12.Nisan.2013 at 17:44

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in kenarda olmayacak olması ve Dany'nin cezası nedeniyle oynamayacak olması büyük handikap. GS için çok ama çok zor bir deplasman olacak. Karabükspor kontra atak futbolunu gerçekten çok iyi beceriyor. GS'da arkada derin boşluklar bırakıyor. Puan kaybı olabilir. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ; GS eğer bu maçı kazanırsa 4 puan fark ile Kadıköy'e gider, orada da şampiyonluğunu ilan eder.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Önemli olan bu handikapları avantaja çevirebilmek. Takım ruhu devreye girecek ve 3 puanı almakta zorlanmayacağız. Drogba yine sorumluluğu eline alır ve takımı kurtarır gibi geliyor bana. Belki de bu adamın en sevdiğim özelliklerinden biridir bu.

Drogba' nın banko golü var
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sonunda furkan ozçal ilk 18"de umarim oynar bu cocuk. maça gelirsek kazaniriz skor tahminim 1-2 yada 1-3.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yalnız Karabük'e 19 kişi götürülmüş.Büyük ihtimal Furkan 18 dışında kalır Belki bir ihtimal Aydın kalabilir 18 dışında.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

elmander yada umut kalicak

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu maçta favorim karabükspor,galibiyet bekliyorum

Evet geldik gsnin puan kaybedeceği maça

Berabere biter.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Karabükspor'un 20 Ocak 2013'te ki Trabzonspor galibiyetinden sonra oynadığı 10 maçta 5 mağlubiyeti 4 beraberliği 1 galibiyeti bulunuyor o da bizden 3 yiyip gelmiş morali bozuk Kayseri'ye karşı.

Gerçekten berbat durumdalar ancak ne olacağı belli olmaz,erkenden golü bulup direncini kırmalıyız Karabükspor'un ve ayrıca Selim Teber, İshak Doğan ve Shelton oynamayacak,Lua Lua'nın durumu da maç günü belli olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Karabükspor iç sahada sadece 4 maç kazanmış 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etmiş.Akhisar'dan sonra en kötü iç saha performansına sahip olan takım Karabükspor.Ne kadar çok eksiğimiz olsada kazanacağız gibi görünüyor.Ayrıca Karabükspor'la oynadığımız 5 maçta sadece 1 kez kazanmışız.O da geçen sezon 5-1 yendiğimiz maç.Deplasmanda 2 maçta da galibiyetimiz yok bu sefer yeneceğiz hayırlısıyla.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Türkiye kupası bitti, Avrupa bitti ve artık tüm konsantrasyon ligde. Real'e elendik ancak moralli elendik. Bu önemli bir avantaj, umarım bu maça yansıması bizim açımızdan olumlu olur.

Çok önde oynamazsak çok rahat bir galibiyet alırız. Ama baskı kuracağız diye savunmayı öne çıkarırsak Ahmet İlhan, Lua Lua (oynarsa) ve Shelton gibi hızlı silahlarıyla büyük sıkıntı yaşatırlar bize. Çok dikkatli ve kontrollü oynamak lazım. Bunu yaparsak başka bir numarası yok zaten Karabük'ün.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

shelton diz kirişinden sakat oynamayacak bu maçta..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yine ilk yarıda 3 tane atıp maçı bitiririz diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu arada Terim, üzerinde Fenerbahçe forması bulunan Hüsnü Özdemir'in, içinde Safranbolu evi, safran kolonyası ve lokumun olduğu hediye paketini kabul etmedi. Maç nedeniyle kente gelen GSStore'de bulunan sarı kırmızılı formaların çoğunun tükendiği öğrenildi.

Bana göre fatih terimin yaptığı çok yanlıştır

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Bu arada Terim, üzerinde Fenerbahçe forması bulunan Hüsnü Özdemir'in, içinde Safranbolu evi, safran kolonyası ve lokumun olduğu hediye paketini kabul etmedi. Maç nedeniyle kente gelen GSStore'de bulunan sarı kırmızılı formaların çoğunun tükendiği öğrenildi.

Bana göre fatih terimin yaptığı çok yanlıştır
    Ne guzel bir medyamiz var. Gecenlerde de Galatasaray formasi giymis birinin hediyesini kabul etmemisti. Onu neden yazmamislar acaba?

Maca gelecek olursak, son haftalara giriyoruz, olan bitenler belli oyuzden bu macta hic bir sonuca sasirmam. Olmayacagini biliyorum ama umarim hakem adaletli davranir.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Hiçbirşey yapamaz Karabük.. ilk 15 dakıkad agol atarsak fark bile yaparız.Bu saatten sonra da puan kaybetmeyiz.. en az 3gol atarız

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Maça stada çok yakınım ama gidemiyorum ne kadar kötü

Karabükspor tam deplasman takımı içeride iyi oynamaz.İlginç ama Mesut Bakkal gelene kadar tam tersi geçerliydi içeride aldığımız puanlarla durumu kurtarıyorduk şimdi tam tersi oldu.Sözün özü Karabükspor'un içeride puan alması hele tek hedefi lig kalan ve şampiyonluğu isteyen bir Galatasaray karşısında çok zor.Sneijder'in golü/golleri ile kazanırız yola devam ederiz.F.Terim yoksa Duygu Erdoğan-Claudio Taffarel var biz alıştık hocasız şampiyonluklara

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Maça stada çok yakınım ama gidemiyorum ne kadar kötü

Karabükspor tam deplasman takımı içeride iyi oynamaz.İlginç ama Mesut Bakkal gelene kadar tam tersi geçerliydi içeride aldığımız puanlarla durumu kurtarıyorduk şimdi tam tersi oldu.Sözün özü Karabükspor'un içeride puan alması hele tek hedefi lig kalan ve şampiyonluğu isteyen bir Galatasaray karşısında çok zor.Sneijder'in golü/golleri ile kazanırız yola devam ederiz.F.Terim yoksa Duygu Erdoğan-Claudio Taffarel var biz alıştık hocasız şampiyonluklara
    İçerde oynuyor diye baskılı oynamak zorunda değil. Galatasaraya karşı deplasmanda oynadığı gibi oynayacaktır. Rakibi akhisar değil sonuçta karabükün. Kontra atak futbolunu oynayacaklardir yine. Bu ilk yarıda cimboma çok ters gelmişti ve sürpriz bir sonuç çıkmıştı. Aynisi neden olmasın.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kenetlendik.. Eminim Real maçlarından daha güçlü bir Galatasaray doğdu inşallah meyvesini alırız.

skor tahminim 1-3, gollerimiz: Drogba x2 ve Sneijder

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri