Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 154 sonuç

Konu: Borussia Mönchengladbach / Geçmişin Gölgesinde

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    harbiden ortak kariyerlerde çok şansızsın transferde nerelere takviye planlıyosun

İlk olarak takımda kiralık olarak forma giyen oyuncularla anlaşma yapmaya çalışıcam eğer onlarla anlaşma sağlanmazsa , yerlerine takviye yapıcam ama genel olarak rotasyon oyuncuları alıcam genç olacak

Quote Originally Posted by CaptainKusto View Post
    Kubayı yoktan var etmişsin zaten 15 maç 14 gol nedir öyle

O kadar formunun zirvesine ulaştı ki satın alma opsiyonunu kullandık gelmek istemedi

2. Default

başka takımda o performansı yakalayamaz bana kalırsa ama yerine oyuncu düşünüyosan ocampos var bir bak istersen o mevkide baya verimli oluyor.

Nesil
    2012

başka takımda o performansı yakalayamaz bana kalırsa ama yerine oyuncu düşünüyosan ocampos var bir bak istersen o mevkide baya verimli oluyor.

Ocampos direk forvet ve pivot forvet , aslında yerini fazlasıyla doldurduk biraz paraya kıydık , Eden Hazard potansiyeline yakın bir oyuncuyu aldım

4. Default

Merakla bekliyoruz transferleri

Nesil
    2012

Merakla bekliyoruz transferleri

ilk etapda kiralıkları bitirdik

Nesil
    2012

7. Default

Ribery müthiş olur hocam (:

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 1234arda1234 View Post
    Ribery müthiş olur hocam (:
    Kesinlikle müthiş olur

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

offf lamela müthiş transfer dağıtcaz ligi desene

12. Default

O transferler nedir öyle kanatlar otoban ortasaha berlin duvarı olmuş resmen

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bu kadroyla Barcelona ile hazırlık maçı yapsana Barçalayalım onları

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Transferler müthiş

Transferler harika gerçekten.

Nesil
    2012

Teşekkürler Arkadaşlar ama bazı transferler basının abartması benimle alakalı değil , Ribery ile hiç ilgim olmadı , bitirdiğimiz transferler aşağıdaki gibi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Transferler süper
    Yani diyorsun ki Fotomaç Almanya'da

18. Default

Hocam senin taktiği monacoda denedim güzel sonuçlarda aldım ama gol sıkıntısı çekiyorum fierro gibi bir forvetim olmasına rağmen sebebi ne olabilir ?

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Transferler süper
    Yani diyorsun ki Fotomaç Almanya'da
    Yanlız Ribery ve Di Maria haberini çıkaran Türk basını

Hocam senin taktiği monacoda denedim güzel sonuçlarda aldım ama gol sıkıntısı çekiyorum fierro gibi bir forvetim olmasına rağmen sebebi ne olabilir ?
    Gol sıkıntısı çekersin çünki iki golcün Ocampos ve Fierro ikiside çok genç ve ikiside en az 3 sezon sonra tam performanslarına çıkıyorlar , ama ilk sezon gözün kapalı o ligden çıkarsın

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Teşekkürler Arkadaşlar ama bazı transferler basının abartması benimle alakalı değil , Ribery ile hiç ilgim olmadı , bitirdiğimiz transferler aşağıdaki gibi

yine yaptı aynısını ya

Nesil
    2012

yine yaptı aynısını ya
    Ya takım zaten şu haliyle şampiyon olmuş zaten elimde Patrick Hermes gibi bir Asist Kralı var , diğer kanat'a da Lamela , orta saha ve defans zaten 10 numara , takım çok kalite oldu .

22. Default

Peki bana önerebileceğin ortasaha ve forvet oyuncusu var mı bu mevkilerde sıkıntı yaşıyorumda 5 milyon euro transfer bütçesi var.

Nesil
    2012

Peki bana önerebileceğin ortasaha ve forvet oyuncusu var mı bu mevkilerde sıkıntı yaşıyorumda 5 milyon euro transfer bütçesi var.

Medem genç bir kadron var , genç oyuncuları topla komple takıma 1-2 sezon sabret sonra tüm kupalara ambargo koyarsın oyuncular potansiyeline erişince

Orta Saha Merkez - Lucas Romero , Forvet - Vossen , bu iki oyuncuyu kadrona kata bilirsen harika iş yapmış olursun ama şu var Monaco'nun en zayıf yönü Kalesi oraya Onur veya Tolga'yı öneririm

24. Default

kaleye boucher diye bir kaleci var le havre'dan baya iyide kalede fakat vosseni celtic kapmış.

Nesil
    2012

kaleye boucher diye bir kaleci var le havre'dan baya iyide kalede fakat vosseni celtic kapmış.
    Benim bu kariyerde Vossen Celtik'i Şampiyonlar ligi finaline taşıdı , ama zaten sende iki tane genç ayak var , kalecine gelince bence sen genede Onur 'u al kaleye , o kaleci en fazla bu yılı kurtarır eğer benim baktığım kaleciyse 21-22 yaşında

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Onuru alın sürekli oynatın canavar gibi gelişiyor penaltılarda da geçit vermez (:Bu arada şu jemi bi ben alamadım millet ucuza kapatmıs bende herifin bonservis 9.5m £ vay kedi canını ya

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Onuru alın sürekli oynatın canavar gibi gelişiyor penaltılarda da geçit vermez (:Bu arada şu jemi bi ben alamadım millet ucuza kapatmıs bende herifin bonservis 9.5m £ vay kedi canını ya

Onur mu benim kalede bu oyunun en iyi kalecisi var Jem 'e gelince çok basit ama biraz sabır isteyen bir iş , ilgilendiğini almak istediğin tarihden 2 ay önce açıkla bir müddet sonra kulübünde mutsuz oluyor ve kendini transfer listesine koyuyor bir önceki kariyerimde ilk sezonun ortasında aynı yöntemle Bursa'ya 3,5 Mn Euro 'ya almıştım , ama epey uğraştırmıştı , hatta maaşını bile karşılayamıyordum ilk teklif verdiğimde satış listesine kendini koydurunca maaş'danda feragat etti, bende mesala senin gibi takas olayını yapamıyorum , 10 numara takas olayı yapıyosun

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Onur mu benim kalede bu oyunun en iyi kalecisi var Jem 'e gelince çok basit ama biraz sabır isteyen bir iş , ilgilendiğini almak istediğin tarihden 2 ay önce açıkla bir müddet sonra kulübünde mutsuz oluyor ve kendini transfer listesine koyuyor bir önceki kariyerimde ilk sezonun ortasında aynı yöntemle Bursa'ya 3,5 Mn Euro 'ya almıştım , ama epey uğraştırmıştı , hatta maaşını bile karşılayamıyordum ilk teklif verdiğimde satış listesine kendini koydurunca maaş'danda feragat etti, bende mesala senin gibi takas olayını yapamıyorum , 10 numara takas olayı yapıyosun
    aynen takasta juan diaz dan iyisini görmedim ben

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

aynen takasta juan diaz dan iyisini görmedim ben
    Tenk yu (: Dedimya 48 ay taksidi kullanmayı sevmiyorum hal böyle olunca para işlerinde bankacı gibiyim. Takas işinde de bu yüzden uzaman oldum jem bana gelmek istemiyor ki mutsuz olup transfer listesine girsin reading küme düştü yinede gelmiyor herif ha bide oyunun en iyi kalecisi bana göre newcastledaki Tim Krul herif insan değil

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Tenk yu (: Dedimya 48 ay taksidi kullanmayı sevmiyorum hal böyle olunca para işlerinde bankacı gibiyim. Takas işinde de bu yüzden uzaman oldum jem bana gelmek istemiyor ki mutsuz olup transfer listesine girsin reading küme düştü yinede gelmiyor herif ha bide oyunun en iyi kalecisi bana göre newcastledaki Tim Krul herif insan değil
    İkisiylede oynadım Tim Krul bir tık daha iyi

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri