Onuru alın sürekli oynatın canavar gibi gelişiyor penaltılarda da geçit vermez (:Bu arada şu jemi bi ben alamadım millet ucuza kapatmıs bende herifin bonservis 9.5m £ vay kedi canını ya
Onuru alın sürekli oynatın canavar gibi gelişiyor penaltılarda da geçit vermez (:Bu arada şu jemi bi ben alamadım millet ucuza kapatmıs bende herifin bonservis 9.5m £ vay kedi canını ya
Onur mu benim kalede bu oyunun en iyi kalecisi varJem 'e gelince çok basit ama biraz sabır isteyen bir iş , ilgilendiğini almak istediğin tarihden 2 ay önce açıkla bir müddet sonra kulübünde mutsuz oluyor ve kendini transfer listesine koyuyor bir önceki kariyerimde ilk sezonun ortasında aynı yöntemle Bursa'ya 3,5 Mn Euro 'ya almıştım , ama epey uğraştırmıştı , hatta maaşını bile karşılayamıyordum ilk teklif verdiğimde satış listesine kendini koydurunca maaş'danda feragat etti, bende mesala senin gibi takas olayını yapamıyorum , 10 numara takas olayı yapıyosun
Tenk yu (: Dedimya 48 ay taksidi kullanmayı sevmiyorum hal böyle olunca para işlerinde bankacı gibiyim. Takas işinde de bu yüzden uzaman oldumjem bana gelmek istemiyor ki mutsuz olup transfer listesine girsin reading küme düştü yinede gelmiyor herif
ha bide oyunun en iyi kalecisi bana göre newcastledaki Tim Krul herif insan değil
![]()