Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Queens Park Rangers

14 53.85%
  • Southampton

12 46.15%
Sayfa 21 / 52 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1549 sonuç

Konu: Bir Devrin Başlangıcı Queens Park Rangers / Sonun Başlangıcı Chelsea /6.Sezon

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Napoliyi fena dağıtmışız Grupta da rahat çıkarız 2. olarak .
    Napoli çok ballı takımdı biyere kadar toplamda attıkları 3 golün 2'si bizim malların geri pas hatasıydı , çok deli oynadık 1-0 geriye düşmemize rağmen , grupta'da alınacak bir intikamımız var

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hocam birde merak ettim manu , chelsea , city ve tottenhamın kısacası devlerin oynadığı kadroları paylaşır mısın

Hocam Newcastle küçüklüğümden beri sempati duyduğum bi takım, başarılı olumanı ümit ediyorum

Nesil
    2012

Hocam birde merak ettim manu , chelsea , city ve tottenhamın kısacası devlerin oynadığı kadroları paylaşır mısın
    Son iki yılın şampiyonu Tottenham kadrolarda aşağıdaki gibi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

3.Hafta

3.Hafta

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aatakannn View Post
    Hocam Newcastle küçüklüğümden beri sempati duyduğum bi takım, başarılı olumanı ümit ediyorum
    Direkleri dövüyoruz gol atamıyoruz.Artı takım uyumu ve taktik.İlk yarı 20 puan hedefim var,2.yarı 40 puan.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Son iki yılın şampiyonu Tottenham kadrolarda aşağıdaki gibi

Man.City'nin kadrosu yıldızlar geçidi gibi çok fena ya ,manu'da iyiymiş baya , yalnız tottenham bu kadrosuyla 2 yıl üst üste şampiyon oluyorsa Q.P.R'den de bu sene şampiyonluk beklemez çok sürpriz olmaz bence ( artık mesajı almışsındır hocam takımı şampiyon yap kadronun ondan aşağı kalır yanı yok hani )

Nesil
    2012

Man.City'nin kadrosu yıldızlar geçidi gibi çok fena ya ,manu'da iyiymiş baya , yalnız tottenham bu kadrosuyla 2 yıl üst üste şampiyon oluyorsa Q.P.R'den de bu sene şampiyonluk beklemez çok sürpriz olmaz bence ( artık mesajı almışsındır hocam takımı şampiyon yap kadronun ondan aşağı kalır yanı yok hani )
    Tottenham'ın çıkarttığı ilk 11 çok iyi yoksa derinlik olarak City , United ,

Nesil
    2012

Bizim kadromuzuda basite indirgemeyelim transferin son günü oyuncularıma önermediğim halde sürekli teklif geldi 7-8 oyuncudan bahsediyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Tottenham'ın çıkarttığı ilk 11 çok iyi yoksa derinlik olarak City , United ,
    Tottenham'ın ilk 11 çokta abartılı gelmedi bana bale ve fellaini var çok üst düzey olan oyuncuları ama demek ki adamlar takım olup inanmışlar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bence senin kadroda tek eksik hazard tarzı bir joker oyuncu .

Nesil
    2012

4.Hafta

Nesil
    2012

Bence senin kadroda tek eksik hazard tarzı bir joker oyuncu .
    Kesinlikle öyle lamelaiçin çok uğraştım , sol kanatta Griezman'dan çok memnun değilim genelde Belhanda oynuyor fena'da oynamıyor son maç milli takımdan çok düşük kondisyonla geldi , Griezmanda batırdı , devre arası takımın formu bu şekllde devam ederse iyi bir kanat oyuncusu getiricem sola

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Kesinlikle öyle lamelaiçin çok uğraştım , sol kanatta Griezman'dan çok memnun değilim genelde Belhanda oynuyor fena'da oynamıyor son maç milli takımdan çok düşük kondisyonla geldi , Griezmanda batırdı , devre arası takımın formu bu şekllde devam ederse iyi bir kanat oyuncusu getiricem sola
    şuan nasıllar bilmiyorum ama muniain , chamberlain (hatırladığım kadarıyla A.Madrid kariyerinde bu herif her maç gol atıyordu ) , Lucas Moura ve götze'ye bir bak hocam .

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Klasik Oğuz abi işte kovulmuş yine

Nesil
    2012

şuan nasıllar bilmiyorum ama muniain , chamberlain (hatırladığım kadarıyla A.Madrid kariyerinde bu herif her maç gol atıyordu ) , Lucas Moura ve götze'ye bir bak hocam .

Kardeşim Atl.Madrid kariyerimdeki taktiğim son güncellemede patladı sanırım şuan farklı iki taktikle oynuyorum , Chamberlain kesinlikle olabilir ama sola değil sağa düşünülür yani çok kaltie bir oyuncu eyv. ama ilk iim sol kanadı çözmek , şuan ŞL oynuyorum Belhanda fena değil

Nesil
    2012

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Rahat çıkarsın o gruptan Halil hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Klasik Oğuz abi işte kovulmuş yine
    Nerde gördün kovulduğumu keko

5.Hafta

5.Hafta

Nesil
    2012

Griezman 'la yolları ayrıma vakti geldi

Nesil
    2012

6.Hafta

URL=http://imgur.com/IAZMVOy][/URL]

Birkaç gün yoktum ve takip edememiştim. Newcastle arkadaşa hayırlı olsun. Transfer dönemi pek hareketli geçmemiş iki takım için de.

Bu arada Griezzman kadar nefret ettiğim bir oyuncu yok Fm 13'te. Liverpool'dan onun yüzünden kovulacaktım az kalsın, ne yapsam fayda etmiyor. Adam oynamamaya yemin etmiş bir an önce kurtul ondan

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Rahat çıkarsın o gruptan Halil hocam.
    Öyle gözüküyor

Quote Originally Posted by torres10ur View Post
    Birkaç gün yoktum ve takip edememiştim. Newcastle arkadaşa hayırlı olsun. Transfer dönemi pek hareketli geçmemiş iki takım için de.

Bu arada Griezzman kadar nefret ettiğim bir oyuncu yok Fm 13'te. Liverpool'dan onun yüzünden kovulacaktım az kalsın, ne yapsam fayda etmiyor. Adam oynamamaya yemin etmiş bir an önce kurtul ondan

Aynen Griezmen bu seride maalesef çok tırt profil iyi ama bire birde genelde geçemiyor , ortalarıda çok kötü sattık gitti zaten 25 'e , transfer dönemi o kadar da harektsiz değildi ya biz 3 oyuncu aldık toplamda 60-65 civarı bir para çıktı kasamızdan euro bazında , Newcastle 6-7 oyuncu ile anlaştı ,

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

bir bak istersen hocam

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ya bence iki takım da beklediği gibi başlayamamış hadi Newcastle takım uyumu zorlamış da QPR en azından ilk 4ü zorlamalıydı ama tabi daha çok erken

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Ya bence iki takım da beklediği gibi başlayamamış hadi Newcastle takım uyumu zorlamış da QPR en azından ilk 4ü zorlamalıydı ama tabi daha çok erken

Bizim puan kaybettiğimiz Arsenal ve Everton maçlarını bi incele kardeşim , Arsenal'e 2. yarı full baskı kurduk , kontra'dan yedik , Everton toplamda 2 şut çekti biri kaleyi buldu ve gol oldu , şunu söyleyim takımın oynadığı futboldan çok memnunum ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağını düşünüyorum .

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ne kadar takım uyumu yüksek o kadar iyi oluyor isterse en iyi takım gelsin yenme şansın artıyor buna bizzat dortmundda şahit oldum barcelonaya 5 gol attım takım uyumu %90lardaydı

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Ne kadar takım uyumu yüksek o kadar iyi oluyor isterse en iyi takım gelsin yenme şansın artıyor buna bizzat dortmundda şahit oldum barcelonaya 5 gol attım takım uyumu %90lardaydı

Kesinlikle öyle içeride 5-1 yendiğimiz Napoli maçında 86'ydı takım uyumu , sonraki maçlarda biraz rotasyon ve mağlubiyetler , falan derken şuan 75 - 77 Arsenal ve Manu ile deplasmanda karşılaştık ikiside aman aman üstünlük kuramadı .

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post

Sayfa 21 / 52 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri