Hocam birde merak ettim manu , chelsea , city ve tottenhamın kısacası devlerin oynadığı kadroları paylaşır mısın![]()
Hocam Newcastle küçüklüğümden beri sempati duyduğum bi takım, başarılı olumanı ümit ediyorum![]()
Man.City'nin kadrosu yıldızlar geçidi gibi çok fena ya ,manu'da iyiymiş baya , yalnız tottenham bu kadrosuyla 2 yıl üst üste şampiyon oluyorsa Q.P.R'den de bu sene şampiyonluk beklemez çok sürpriz olmaz bence( artık mesajı almışsındır hocam takımı şampiyon yap kadronun ondan aşağı kalır yanı yok hani )
Bence senin kadroda tek eksik hazard tarzı bir joker oyuncu .
Kesinlikle öyle lamelaiçin çok uğraştım , sol kanatta Griezman'dan çok memnun değilim genelde Belhanda oynuyor fena'da oynamıyor son maç milli takımdan çok düşük kondisyonla geldi , Griezmanda batırdı , devre arası takımın formu bu şekllde devam ederse iyi bir kanat oyuncusu getiricem sola
Klasik Oğuz abi işte kovulmuş yine![]()
![]()
![]()
![]()
Kardeşim Atl.Madrid kariyerimdeki taktiğim son güncellemede patladı sanırım şuan farklı iki taktikle oynuyorum , Chamberlain kesinlikle olabilir ama sola değil sağa düşünülür yani çok kaltie bir oyuncu eyv. ama ilk iim sol kanadı çözmek , şuan ŞL oynuyorum Belhanda fena değil
Rahat çıkarsın o gruptan Halil hocam.
Birkaç gün yoktum ve takip edememiştim. Newcastle arkadaşa hayırlı olsun. Transfer dönemi pek hareketli geçmemiş iki takım için de.
Bu arada Griezzman kadar nefret ettiğim bir oyuncu yok Fm 13'te. Liverpool'dan onun yüzünden kovulacaktım az kalsın, ne yapsam fayda etmiyor. Adam oynamamaya yemin etmiş bir an önce kurtul ondan![]()
Öyle gözüküyor
Aynen Griezmen bu seride maalesef çok tırt profil iyi ama bire birde genelde geçemiyor , ortalarıda çok kötü sattık gitti zaten 25 'e , transfer dönemi o kadar da harektsiz değildi ya biz 3 oyuncu aldık toplamda 60-65 civarı bir para çıktı kasamızdan euro bazında , Newcastle 6-7 oyuncu ile anlaştı ,
bir bak istersen hocam
Ya bence iki takım da beklediği gibi başlayamamış hadi Newcastle takım uyumu zorlamış da QPR en azından ilk 4ü zorlamalıydı ama tabi daha çok erken![]()
Bizim puan kaybettiğimiz Arsenal ve Everton maçlarını bi incele kardeşim , Arsenal'e 2. yarı full baskı kurduk , kontra'dan yedik , Everton toplamda 2 şut çekti biri kaleyi buldu ve gol oldu , şunu söyleyim takımın oynadığı futboldan çok memnunum ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağını düşünüyorum .
Ne kadar takım uyumu yüksek o kadar iyi oluyor isterse en iyi takım gelsin yenme şansın artıyor buna bizzat dortmundda şahit oldum barcelonaya 5 gol attım takım uyumu %90lardaydı