Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Queens Park Rangers

14 53.85%
  • Southampton

12 46.15%
1 ile 30 arası toplam 1549 sonuç

Konu: Bir Devrin Başlangıcı Queens Park Rangers / Sonun Başlangıcı Chelsea /6.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Kesinlikle öyle lamelaiçin çok uğraştım , sol kanatta Griezman'dan çok memnun değilim genelde Belhanda oynuyor fena'da oynamıyor son maç milli takımdan çok düşük kondisyonla geldi , Griezmanda batırdı , devre arası takımın formu bu şekllde devam ederse iyi bir kanat oyuncusu getiricem sola
    şuan nasıllar bilmiyorum ama muniain , chamberlain (hatırladığım kadarıyla A.Madrid kariyerinde bu herif her maç gol atıyordu ) , Lucas Moura ve götze'ye bir bak hocam .

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    şuan nasıllar bilmiyorum ama muniain , chamberlain (hatırladığım kadarıyla A.Madrid kariyerinde bu herif her maç gol atıyordu ) , Lucas Moura ve götze'ye bir bak hocam .

Kardeşim Atl.Madrid kariyerimdeki taktiğim son güncellemede patladı sanırım şuan farklı iki taktikle oynuyorum , Chamberlain kesinlikle olabilir ama sola değil sağa düşünülür yani çok kaltie bir oyuncu eyv. ama ilk iim sol kanadı çözmek , şuan ŞL oynuyorum Belhanda fena değil

Mesaj Yetkileri