Öğle saatlerinde Taksim'de olupta konuştuğum arkadaşlarımdan duyduğum ortak söz "Gördüklerin hiçbir şey". Ayıptır, yazıktır, günahtır.
Öğle saatlerinde Taksim'de olupta konuştuğum arkadaşlarımdan duyduğum ortak söz "Gördüklerin hiçbir şey". Ayıptır, yazıktır, günahtır.
Screw you guys, I'm goin' home
izmir'de akp binasını yakıyorlar-mış.
(/s)
Yalnız bu isyan iyice her şehre yayılırsa iş kötü boyutlara ulaşabilir...
Kurtuluş'ta herkes camlara çıkmış tencere tava birbirine vurup protesto ediyor.
Osmanbeyden hiltona gelemeden bomba yağmuruna tutulduk taksime bu yönden geçiş yok dikkatli olun!
![]()
Bakın istediğinizi söyleyebilirsiniz heralde karışacak halim yok.Zaten durum vs ortada ama bugün farklı bir şey var emin ol.Tanıdığım bir değil çok polis var ama ben her olayda polisin bu kadar düşman olarak hedef alındığına kızıyorum(bugün hariç görüntülere yeni bakabiliyorum yapılanlar kabul edilemez)polis emir almadan adım atamaz atarsa adamı oyarlar öyle söyleyeyim.Bunların üstleri var yukarısı emir vermezse hiç bir şey yapamaz polis eli kolu bağlı.Ha bugün gördüğüm bazı görüntüler var gerçekten üzüldüm ve utandım.Ama sana şöyle söyleyeyim başka bir pislik var bu işte polisi bu kadar saldırtan polisin kendi değil yukarının emirleri.Ekleyeyim gerçekten tartışma çıkarma gibi bir amacım yok eğer kırdıysam özür dilerim ama kabahati olmayan kısmada dokunuyor laflarınız dikkat ederseniz çok mutlu olurum.İyi geceler dilerim![]()
İzmir'de AKP binasının yakıldığı iddiaları var.
İzmir, Turkey !
AKP binası
Polis İstiklalı Almış diyorlar
ARKADAŞLAR DEMİROREN KARŞISINDAN SAKIN ÇIKMAYIN! UÇAN EV'İN ÖNÜNE POLİS GELMİŞ PUSUDALAR!
![]()
Estağfirullah da dediğim gibi daha önce de bu şekilde tartıştık ondan beni hedef alıyorsunuz falan sandım, kusuruma bakmayın siz de. Evet polis de emir kulu ancak videolardan gördüğünüz üzere yaralanan insana yardım edenlere bile su sıkabilecek seviyeye gelmişler benim takıldığım nokta buydu. Yoksa attığım ilk post'u incelerseniz bu durumda polisin olduğu kadar eylemcilerin de suçu olduğunu söylemiştim. Güzel şekilde slogan atıp, pankartları göstermek yerine taş vb bulduğu herşeyi polise ve araçlarına atmaya çalışmakla dayandığın anayasadaki protesto hakkını kötüye kullanmış oluyorsun. Velhasıl benim burada ana düşüncem olayları yatıştırmada polisin biraz daha dikkatli yaklaşmasıydı. Yoksa sadece polisler suçlu gibi bi ithamım yok yani böyle anlaşılmasın. İyi geceler size de![]()
ESKİŞEHİR !
Cevik Kuvvet esparka dogru gidiyor. Sivil polislerin ellerinde tahta / demir sopalar var
edit konuyu hallettikSilinirse sevinirim
biber gazi stoklarini bir gecede eritti polis, yeni ihale acilir simdi. resimlerden bir tanesinde istiklal caddesi zemini gaz kovanlariyla ortulmus vaziyetteydi. ordaki halk gercekten iyi dayanmis o eziyete. internet ortaminda son dakika olarak haberler geciliyor olsa da televizyondan canli yayin yapan yok, misirda tahrirde olsa bunlar 24 saat canli verirlerdi ama.
Son durum : Eskişehir ayaklandı espark önü yıkılıyor .. Yollara barikat kuruluyor
Taksim , İstanbul, Turkey !
![]()
http://www.guardian.co.uk/commentisf...rt-of-comments
Yabancı basında aç kurt gibi hemen basmış sıfatı; Türk Baharı!
ANKARA 1 HAZİRAN SAAT 16:00 GÜVENPARK'TA BULUŞUYORUZ. Yayalım lütfen
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Harbiye Orduevi 8 tane gaz bombası isabet alıyor!Komutan:Tek bir gaz bombası daha atılırsa askerlerime VUR emri
@petrol
kardeşim bu haber doğru mu ?
Ekşisözlük sizdede gidik mi ?
Ne kadar doğru bilemiyorum böyle şeyleri gördükçe paylaşıyorum..
''Eskisehir de de polis ates acti biber gazi ve mermilerle yarali var''
@Addolorato
Esrarengiz bir biçimde internetimiz gidip geliyor ne oluyor?
Devletin Polisi
Ekşide sorun yok girilebiliyor. Her duyduğunuza da inanmayın arkadaşlar vur emri falan. Daha neler yani.
Çarşı ve diğer taraftar grupları gezi parkındaymış.Kaynak çarşı twitter.
Haberin doğru olup olmadığı belli değil ancak bir kaç yer geçiyor...
Fakat söylediğim gibi askeriyenin poliste olsa kimseye karşı bir hoş görüsü olamaz. Çünkü orası askeri bir bölge. Oranın güvenliğini polis değil askerler sağlar. O sebeple askeriyenin mıntıkasına saldırdığınız takdirde askerin komutanın emrine bağlı olarak vurma yetkisi olur. Bu tamemiyle komutanın insiyatifinde. Polis oraya bomba atamaz. O karışıklıktan yararlanıp polis gibi askerede saldırabilir terörist... Bu gibi şeylerin yaşanmaması için kendi önlemini almak zorundadır.
Yarın Allah nasip ederse bende gezi parkındayım. 10 yılın acısını çıkaracağız inşallah.
Yarın bende oradayım
FM Gazetesi
ANKARA 1 HAZİRAN SAAT 16:00 GÜVENPARK'TA BULUŞUYORUZ. Yayalım lütfen