1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Harbiye Orduevi 8 tane gaz bombası isabet alıyor!Komutan:Tek bir gaz bombası daha atılırsa askerlerime VUR emri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Harbiye Orduevi 8 tane gaz bombası isabet alıyor!Komutan:Tek bir gaz bombası daha atılırsa askerlerime VUR emri
    Kimi vuruyor asker?

Arkadaşlar nolur şu her gördüğünüzü buraya yazıp da milleti galeyana getirmeyin. Yazılanların %60'ı yalan.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Kimi vuruyor asker?

Arkadaşlar nolur şu her gördüğünüzü buraya yazıp da milleti galeyana getirmeyin. Yazılanların %60'ı yalan.
    Kardşeim 6-7 kişi aynı mesajları yazmış ben paylaşıyorum yani öyle tek duuyum değil.Burda 6-7 kişinin birib irini aynı anda görmesi mümkün değil.

Taksim , İstanbul , Turkey !

Taksim "İLK YARDIM HASTANESİ"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kardşeim 6-7 kişi aynı mesajları yazmış ben paylaşıyorum yani öyle tek duuyum değil.Burda 6-7 kişinin birib irini aynı anda görmesi mümkün değil.
    Bu bi kısır döngü aslında. Her haber tek kaynaktan çıkar, çok kişinin söylemesi doğru olduğu anlamına gelmez.

Nacizane tavsiyem twitterda RT'leri kapatın. O zaman nispeten doğru haberleri alırsınız.

Nesil
    2007

Bir kişi yazıyor diğerleri kopyalıyor genelde. Geçen sayfada da AKP İzmir binası diye paylaştığın yer başka bir yermiş mesela. Başka bir forumda gördüm.

Mesaj Yetkileri