Sayfa 31 / 163 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Abi bak hepiniz okumuş, okuyan veya en azından gündemi takip eden insanlarsınız. Polisin kendi vatandaşını bilerek vurması diye bişey olabileceğini aklınız alıyor mu yahu? Biraz sağduyulu olun hemen her duyduğumuza inanmayalım artık. İnanın bunu söylemekten ben de sıkıldım ama yeter artık yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben utanıyorum arkadaşlar bu adamları desteklediğim günlere , özür diliyorum sizden , zamanında da bir özel mesaj tartışmasında da walter sakana'ya yazmıştım şike sürecinde hiç unutmam , desteklediğimi , cemaatle ayrılması gerektiğini , farklı olduklarını.sanmayın ki orda , sokakta daha önce destekleyip , karar değiştirmemiş insanlar yok , orada akpye,bdpye,mhpye,chpye oy vermiş insanlar , hayatında hiç oy kullanmamış insanlar var , bu halk direnecek , bu halk kazanacak , Allah yardımcımız olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Başbakanlık ofisinde görevli polislere saldırıldı 1 polis ağır yaralı

Sevinin
    Sana diyecek tek bir söz dahil bulamıyorum. Sözün bittiği yeri söyledin. Benim sınırlarım dışıma çıktın. Helal olsun hayretle okudum yazdığını.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Abi bak hepiniz okumuş, okuyan veya en azından gündemi takip eden insanlarsınız. Polisin kendi vatandaşını bilerek vurması diye bişey olabileceğini aklınız alıyor mu yahu? Biraz sağduyulu olun hemen her duyduğumuza inanmayalım artık. İnanın bunu söylemekten ben de sıkıldım ama yeter artık yani.
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=sbYQ_dzFniY

bunu bana açıkla söz birşey demiyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sevinin
    Polislik var mı sende ?

İnşallah düşündüğüm zihniyette değilsindir yoksa çok yazık.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu saatten sonra da bana Polis konusunda haklı falan demesin kimse.Sanki bizler insan değilmişiz gibi davranılıyor..

Last edited by Kaka Leite : 02.Haziran.2013 at 02:58

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neye dayanarak söylüyorsun peki? Eylemde miydin? Gördün mü? Gözlemledin mi? Yoksa sadece öyle oturduğun yerden yaptığın gözlem mi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Yolcu birader neyin peşindesin?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şu 48 saat muhabbeti heryerde dönüyor ancak fazla mantıksız geldi bana yanılıyormuyum ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Okuduklarınızı bir mantık süzgecinden geçirin öyle paylaşın arkadaşlar. sadece burası değil tüm sosyla medya için diyorum. İnsanlar yanlış yönlendiriliyor.

Mesela ; gerçek mermi olayı. olamaz böyle bir şey. ya da şu yöne gitmeyin polis var yazıyorlar ama 2 saat önce orada polis vardı , artık orası güvenli bölge vs.

Yazarken dikkat edin , insanları yanlış yönlendirmeyin. dikkatli olalım.

Mecidiyeköy metrobüs durağına uğramak bile gazdan gözünüzün yanmasına sebep oluyor. Allah yardımcısı olsun herkesin.

edit:

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Şu 48 saat muhabbeti heryerde dönüyor ancak fazla mantıksız geldi bana yanılıyormuyum ?
    Yalan yok böyle bir şey.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Sevinin
    Arkadaşım senin kafa nasıl bir kafadır? Sence bu kadar insan, orada yapılan zulümden bahsederken yazdığın bu kaynağı, dayanağı olmayan habere mi sevinecek?

"Bir taraf olmayan, bertaraf olur" kafasındaki kişilerden olduğunu belli ettiğin için yazdığını garipsemiyorum. Sizin için her şey bu değil mi? Ya yandaşızdır ya da değiliz?

Ne diyeyim. Biz hala polisin "halk" için olduğuna, onların emir kulu olduğuna inanlardanız. Sen çok yanlış yerdesin, çok yanlış yere, çok yanlış gözlükle bakıyorsun. O gözlüğü çıkartırsın umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sevinin
    ayran gözlerini karartmış bu arkadaşın başka açıklaması yok yoksa bunun insan bi açıp bakar 3-4 sayfadır şurda bayıldığın hükumetinin paralı askerlerinin zulümlerinin videolarını paylaşıyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    En iyi ihtimalle görmemiş bile desem o hızla insanların olduğu tarafa sürmesi kabul edilemez zaten. Siz burada bu aracın insanları kasıtlı olarak öldürmek için mi geldiğini söylüyorsunuz? Benim anlatmaya çalıştığım polise emir verenler ne kadar kötü niyetli olursa olsun kasıtlı olarak vatandaşı öldürün demez, diyemez. Bu veya bu gibi olaylara imza atan polislerin akli dengesinden şüphe etmek gerekiyor.

Olay artık ağaç felan değil

Polis parktan çıkmadı mı hala neden devam ediyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Olay iki gündür ağaç falan değil. Ayrıca millet ayrılsa parktan anında dozerler gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Arkadaşım senin kafa nasıl bir kafadır? Sence bu kadar insan, orada yapılan zulümden bahsederken yazdığın bu kaynağı, dayanağı olmayan habere mi sevinecek?

"Bir taraf olmayan, bertaraf olur" kafasındaki kişilerden olduğunu belli ettiğin için yazdığını garipsemiyorum. Sizin için her şey bu değil mi? Ya yandaşızdır ya da değiliz?

Ne diyeyim. Biz hala polisin "halk" için olduğuna, onların emir kulu olduğuna inanlardanız. Sen çok yanlış yerdesin, çok yanlış yere, çok yanlış gözlükle bakıyorsun. O gözlüğü çıkartırsın umarım.
    Abi ben halk için olduğuna inanmıyorum açıkçası. Hükümet için var. Polis devleti olduk biz (olmuşuz). Yanlış anlaşılmasın, bunu "ölürlerse sevinirim" anlamında söylemiyorum. Sadece sana o konuda katılmıyorum.

Dün görmüştüm bu yazıyı "Artık polis imdat değil, İmdat polis var"
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olay ağaçtan çıkalı çok oldu , çıkması da iyi oldu , artık zulme direniş oldu.

haksızlık karşısında susan , dilsiz şeytandır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sen baştan beri olayı "AĞAÇ" mı sandın ...Halkı kölesi durumuna getirdi.Aç televizyonu ne var şimdi bak..

Gece haberleri vardır.Mutlu gülen insanlar vardır.

Ilk gun halk haklı polis haksızdı ama şimdi tam tersi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Abi ben halk için olduğuna inanmıyorum açıkçası. Hükümet için var. Polis devleti olduk biz (olmuşuz). Yanlış anlaşılmasın, bunu "ölürlerse sevinirim" anlamında söylemiyorum. Sadece sana o konuda katılmıyorum.

Dün görmüştüm bu yazıyı "Artık polis imdat değil, İmdat polis var"
    Orası öyle. Polis, kendisine verilen yetkiyi aşırı kullanıyor. Ama memleketin her kurumunu çürüten bir iktidar var başımızda. Ama başkalarına sorsak tabii her şey yolunda. Yollar falan yapılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2002'den beri yüklenen Loading... ibaresi doldu ve taştı. İnsanlar yeter artık diyor. Bu park olayı değil sadece.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Neye dayanarak söylüyorsun peki? Eylemde miydin? Gördün mü? Gözlemledin mi? Yoksa sadece öyle oturduğun yerden yaptığın gözlem mi?
    Ya kusura bakmayın ama sizin sürekli oturduğun yerden yakıştırması yapıp insanları küçümsemenizden bıktım artık. Benim nerede oturup, neler yaptığımı bilip bilmeden böyle konuşmanız çok saçma. Eylemde miydin sorusu şu şekilde dün ankara'da bir grup arkadaşlar ve diğer insanlarla caddelerde yürüdük sabaha karşı. Bugün de öğlende çıkıp 1 saat kadar ana caddeleri dolaşıp geldim. İstanbul'da olmadığımdan orda ortamın nasıl olduğunu bilemiyorum ancak polisin ne bana ne de çevremdeki insanlara silah doğrulttuğu olmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

İnsanların sadece bir gün direnmeye hakkı var yani. Turksportal'da bu kadar ilginç kafalar olduğunu bilmiyordum vallahi. Yemin ederim turnasol görevi gördü bu konu. Teşekkür etmek lazım açana ve konuyu kapamayan yöneticilere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Orası öyle. Polis, kendisine verilen yetkiyi aşırı kullanıyor. Ama memleketin her kurumunu çürüten bir iktidar var başımızda. Ama başkalarına sorsak tabii her şey yolunda. Yollar falan yapılıyor
    Allah'tan o yolları yaptılar zaten. Her olay ona çıkıyor
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

En iyi ihtimalle görmemiş bile desem o hızla insanların olduğu tarafa sürmesi kabul edilemez zaten. Siz burada bu aracın insanları kasıtlı olarak öldürmek için mi geldiğini söylüyorsunuz? Benim anlatmaya çalıştığım polise emir verenler ne kadar kötü niyetli olursa olsun kasıtlı olarak vatandaşı öldürün demez, diyemez. Bu veya bu gibi olaylara imza atan polislerin akli dengesinden şüphe etmek gerekiyor.
    Diğer taraftan da o adama yönelik su sıkıldığı için diğer polislerin o adamın orada olduğunu bildiklerini düşünüyorum. 5 polis 10 polis bu şekilde davransa tamam ama binlerce polis bu kafayla davranıyorsa olay baştadır emir alanlarda değil.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Neye dayanarak söylüyorsun bunu ? Her yere biber , portakal gazı sallayan. İnsanların üzerine toma sürenlere dayanıyorsan sende haklısın tabii.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sevinin

Sevinebilirisin..

Hatta cık sokağa Zafer şarkıları söyle !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya kusura bakmayın ama sizin sürekli oturduğun yerden yakıştırması yapıp insanları küçümsemenizden bıktım artık. Benim nerede oturup, neler yaptığımı bilip bilmeden böyle konuşmanız çok saçma. Eylemde miydin sorusu şu şekilde dün ankara'da bir grup arkadaşlar ve diğer insanlarla caddelerde yürüdük sabaha karşı. Bugün de öğlende çıkıp 1 saat kadar ana caddeleri dolaşıp geldim. İstanbul'da olmadığımdan orda ortamın nasıl olduğunu bilemiyorum ancak polisin ne bana ne de çevremdeki insanlara silah doğrulttuğu olmadı.
    Ben yakıştırma yapmıyorum. Sadece yazdığın şeye çok normal olarak bir soru sordum. Merak ettiğimden sordum, yargılamak için de değil üstelik. Ve şu an istediğim cevabı da alamadım açıkçası. Bilerek vurması mümkün değil diye söylersen sen, ben de sana bu soruyu sorarım. Çünkü ben bugün neler olduğunu direk kendi gözlerimle gördüm. Ben sana, senin yaşadıklarınla ilgili bir yargıya varacak şeyler söylüyor muyum? Çünkü bilmiyorum değil mi? Buna karşılık sen de böyle bir yargıya oturduğun yerden varamazsın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Önce şunu anlamak gerek bence. Polis kendi halkına niye saldırsın meselesini. Saldırıyor işte. bir görsen nasıl saldırdığını , oluyor işte. gözlerimle görmesem ben de belki senin gibi düşüneceğim ama genç , yaşlı , çocuk , hamile , gazi demeden saldırıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Diğer taraftan da o adama yönelik su sıkıldığı için diğer polislerin o adamın orada olduğunu bildiklerini düşünüyorum. 5 polis 10 polis bu şekilde davransa tamam ama binlerce polis bu kafayla davranıyorsa olay baştadır emir alanlarda değil.
    Öyle olduğuna inanmak istiyorsun, çünkü özellikle iki gündür bilinç altına yerleşti polisin aşırı güç kullanımı.

Mesaj Yetkileri