1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Abi bak hepiniz okumuş, okuyan veya en azından gündemi takip eden insanlarsınız. Polisin kendi vatandaşını bilerek vurması diye bişey olabileceğini aklınız alıyor mu yahu? Biraz sağduyulu olun hemen her duyduğumuza inanmayalım artık. İnanın bunu söylemekten ben de sıkıldım ama yeter artık yani.
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=sbYQ_dzFniY

bunu bana açıkla söz birşey demiyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    En iyi ihtimalle görmemiş bile desem o hızla insanların olduğu tarafa sürmesi kabul edilemez zaten. Siz burada bu aracın insanları kasıtlı olarak öldürmek için mi geldiğini söylüyorsunuz? Benim anlatmaya çalıştığım polise emir verenler ne kadar kötü niyetli olursa olsun kasıtlı olarak vatandaşı öldürün demez, diyemez. Bu veya bu gibi olaylara imza atan polislerin akli dengesinden şüphe etmek gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

En iyi ihtimalle görmemiş bile desem o hızla insanların olduğu tarafa sürmesi kabul edilemez zaten. Siz burada bu aracın insanları kasıtlı olarak öldürmek için mi geldiğini söylüyorsunuz? Benim anlatmaya çalıştığım polise emir verenler ne kadar kötü niyetli olursa olsun kasıtlı olarak vatandaşı öldürün demez, diyemez. Bu veya bu gibi olaylara imza atan polislerin akli dengesinden şüphe etmek gerekiyor.
    Diğer taraftan da o adama yönelik su sıkıldığı için diğer polislerin o adamın orada olduğunu bildiklerini düşünüyorum. 5 polis 10 polis bu şekilde davransa tamam ama binlerce polis bu kafayla davranıyorsa olay baştadır emir alanlarda değil.

Diğer taraftan da o adama yönelik su sıkıldığı için diğer polislerin o adamın orada olduğunu bildiklerini düşünüyorum. 5 polis 10 polis bu şekilde davransa tamam ama binlerce polis bu kafayla davranıyorsa olay baştadır emir alanlarda değil.
    Öyle olduğuna inanmak istiyorsun, çünkü özellikle iki gündür bilinç altına yerleşti polisin aşırı güç kullanımı.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Yani benim ümit ettiğim şu diyeyim öyleyse, polis amiri veya polisin kendisi kim olursa olsun vatandaşını bilinçi veya biliçsiz şekilde gerekli önlemleri almadan katledebileceğini düşünemiyorum, düşünmek bile istemiyorum. Halkı korumakla görevli olan polis halkı öldürüyorsa niye yaşıyoruz ki biz bu ülkede?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Öyle olduğuna inanmak istiyorsun, çünkü özellikle iki gündür bilinç altına yerleşti polisin aşırı güç kullanımı.
    Emin ol mantığım ile düşünüyorum. Bence siz inanmak istemiyorsunuz.

Yani benim ümit ettiğim şu diyeyim öyleyse, polis amiri veya polisin kendisi kim olursa olsun vatandaşını bilinçi veya biliçsiz şekilde gerekli önlemleri almadan katledebileceğini düşünemiyorum, düşünmek bile istemiyorum. Halkı korumakla görevli olan polis halkı öldürüyorsa niye yaşıyoruz ki biz bu ülkede?
    Benim de ümit ettiğim öyle fakat 2 gündür arkadaşlarımın karşı karşıya kaldıkları durumu duyuyorum maalesef. Bu yüzden inancımı yitiriyorum.

Mesaj Yetkileri