Sayfa 56 / 163 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
1,651 ile 1,680 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ekonomimiz iyi diyenlere tek bir soru bu gün bir emekli Fransada 1 hafta 5 yıldızlı tatil yapabilir mi? Hayır onların emeklisi burada 1 ay tatil yapıyorda.
    önce şu ele alınmalı
    fransa mı pahalı türkiye mi ucuz...?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Norveç,Finlandiya,İsveç.

Al 3 tane.
    sanırım bu ülkelerin bazılarında soykırım gündeme geldi
    norveçte yapılan eylemler hala hatırımızda
    finlandiya ve isveçte de soykırım gündeme gelmişti
    soykırım olan bi ülkede bi türk olarak kendini eşit hissedebilecek misin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    İbrahim Melih Gökçek ‏@06melihgokcek 4 dk 500.000 TAKİPÇİYE ULAŞTIĞIMDA O GÜN TWETTERI BIRAKACAĞIMI SÖYLEMİŞTİM...DAN GECE 500.000 YAKALADIK...SÖZÜMDE DURDUM VE DÜN TWETTERI BIRAKTIM

İbrahim Melih Gökçek ‏@06melihgokcek 1 dk
    DİKKAT EDERSENİZ UZUN SÜRE TWİT ATMADIM...SÖZÜM 500.000'İ BULDUĞUM GÜN İÇİNDİ...YANİ O GÜNE MAHSUS , BİR GÜN İÇİNDİ...

ben olsam yeni bi hesap açıp hadi bakalım bunda da bulabilecek miyiz acaba derdim

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Sadece son yaşananlardan olay vereyim. Ülkende insanlar ölürken -ki senin yüzünden ölürken- olay yerine gidemeyip, amerika'ya tıpış tıpış gidiyorsan (hani obama önünü ilikliyordu demin, o amerika'dan bahsediyorum) bir sıkıntı yok mudur?

Hadi çok az daha geri gideyim. İsrail'e gider yaptık di mi one minute diye. E ardından niye mayın arazisi anlaşması yapıyorsun bu İsrail'le?

Suriye konusuna hiç girmiyorum bak. Kardeşim esad'dan katil esad'a dönmeye hiç girmiyorum
    Bu amerika,fas vs bu geziler hep olan şeyler altında birşey aramak manidar.

Bunlar politika israil senden af diledi mi ? Özür dilettin mi sen onlara ? tazminatta aldın mı ? Evet demekki birşeyleri doğru yapıyo herkesin küçümsediği Türkiye yok artık herkes önünü ilikliyor.

Esad kardeşti halkına ihanet etti işkence yaptı. Kardeş yanlış yaparsa mazlum hakkı yerse o kardeş katile dönüşür. Bilmem anlatabildim mi.

Nesil
    2007

Aziz Yıldırım başbakan olsa Melih Gökçek ülkeden sürgün yerdi zaten, elinde twit devamlı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kazanılan para - yaşamak için gereken para

oranı yaparsak Türkiye, Avrupa'daki devletlerden oldukça geride kalıyor onu çok iyi biliyoruz.

Aksini iddia edenler ülkelerin mali rakamlarını inceleyebilirler.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    sanırım bu ülkelerin bazılarında soykırım gündeme geldi
    norveçte yapılan eylemler hala hatırımızda
    finlandiya ve isveçte de soykırım gündeme gelmişti
    soykırım olan bi ülkede bi türk olarak kendini eşit hissedebilecek misin ?
    Oho oo sen yabancı ülkede yaşamayı mı soruyorsun halkın kendi ülkesinde yaşamasını mı soruyorsun hangisini soruyorsun ?

Konudan konuya zıplıyorsun abi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Aziz Yıldırım başbakan olsa Melih Gökçek ülkeden sürgün yerdi zaten, elinde twit devamlı
    aziz yıldırımın CB olduğu bi ülke olsak sürekli başbakan değiştirirdi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    1 Haftaya doğudan çatışma haberleri gelir. Bu tip şeyler unutulur. Konu değişir ve bir anda bu işi de hallederler.

Maalesef oyunlarını oynamaya devam ediyorlar.

http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler...tter_bbcturkce

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı, Türkiye-Irak sınırının Uludere bölgesinde PKK militanları tarafından taciz ateşi açıldığı duyuruldu.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu arada bugün adanada hiç bir olay yaşanmadı polis yoktu yani vardı da karışmadı provakatörler yoktu halk yürüdü sadece olması gerekn bu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Sadece son yaşananlardan olay vereyim. Ülkende insanlar ölürken -ki senin yüzünden ölürken- olay yerine gidemeyip, amerika'ya tıpış tıpış gidiyorsan (hani obama önünü ilikliyordu demin, o amerika'dan bahsediyorum) bir sıkıntı yok mudur?

Hadi çok az daha geri gideyim. İsrail'e gider yaptık di mi one minute diye. E ardından niye mayın arazisi anlaşması yapıyorsun bu İsrail'le?

Suriye konusuna hiç girmiyorum bak. Kardeşim esad'dan katil esad'a dönmeye hiç girmiyorum
    Esad değil abi artık Esed.

Nesil
    2006

önce şu ele alınmalı
    fransa mı pahalı türkiye mi ucuz...?
    Fransada ki emekli geçemi için ek işe girmiyor, Türkiyede emekliler geçim için ek işde çalışıyor. En güzel karşılaştırma bu olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tam olarak hangi cümlede yazdım gösterirseniz düzelteyim tekrar okudum göremedim
    aydon abiye madde madde verdigin cevabin 12.si. bence de duzeltsen iyi olur Allahima sukur seriatla yonetilmeye baslamadik henuz , gerci o da yakindir ama neyse.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kelime Oyununda ardı ardına gelen cevaplar tesadüf mü acaba ?

Çarşı-Taksim-Meydan-Yürüyüş
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fransada ki emekli geçemi için ek işe girmiyor, Türkiyede emekliler geçim için ek işde çalışıyor. En güzel karşılaştırma bu olur.
    Fransayi bilmem ama Ingilterede emekliler haftanin 3-4 gecinmek icin calisiyorlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bu amerika,fas vs bu geziler hep olan şeyler altında birşey aramak manidar.

Bunlar politika israil senden af diledi mi ? Özür dilettin mi sen onlara ? tazminatta aldın mı ? Evet demekki birşeyleri doğru yapıyo herkesin küçümsediği Türkiye yok artık herkes önünü ilikliyor.

Esad kardeşti halkına ihanet etti işkence yaptı. Kardeş yanlış yaparsa mazlum hakkı yerse o kardeş katile dönüşür. Bilmem anlatabildim mi.
    Sen bu özrün zamanlamasını hiç sorguladın mı?

Özür geldi evet ama ne zaman geldi? İsrail tarihinde ilk defa özür diledi. Peki ne zaman diledi?

Araştırma yapmadığını ve okuduğun, takip ettiğin sitelerde bu olaydan bahsedildiğini sanmıyorum. Bu yüzden ben aydınlatayım seni. Oslo olayını duydun mu?

Oslo olayından kastım, 30.000 kişinin katili (yolcu arkadaşım bunları sen de okuyorsundur) ile hükümetin yaptığı pazarlığın ortaya çıkmasıdır.

Hani o obama'ya önünü ilikleten tayyip vardı ya. "Biz terörist başıyla görüşmedik" dedikten sadece 1 gün sonra oslo belgeleri yayınlanmış, yani apo'nun türk hükümetiyle yaptığı pazarlık belgelenmişti. Peki o tayyibin ne demişti. Hani 1 gün önce "teröristlerle görüşmedik" diyen başbakanın "bu görüşmeleri yayınlayanlar Allah'ından bulsunlar" demişti

Yolcu kardşeşim. Bana diyordun ya 30.000 tane yakınım öldü diye. İşte o başbakanın, apo ile mehmetçiklerin savaş suçlusu ilan edilmesi pazarlığını bile yaptı.

Ve bu olayın ortaya çıkmasından 1 gün sonra İsrail özür diledi. Gündem değişti. Terörist başıyla pazarlık yapıldığından sonra o gururla söylediğin "israil bizden özür diledi" olayı gerçekleşti.

Yapmamız gereken "bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü" diye sormak yerine ULAN ÇOK BÜYÜĞÜZ İSRAİL BİZDEN ÖZÜR DİLEDİ XDDDDDD moduna geçti herkes.

Olaya büyük resimden bakmak yerine her zaman küçük şeyleri görüyorsunuz. Üzülüyorum. Ciddi ciddi üzülüyorum.

Sen Cumhuriyet , Atatürk istersin ben şeriat isterim çoğunluk kimdeyse o kazanır

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    aydon abiye madde madde verdigin cevabin 12.si. bence de duzeltsen iyi olur Allahima sukur seriatla yonetilmeye baslamadik henuz , gerci o da yakindir ama neyse.
    Sağcı kesimin darbe, solcu kesimin şeriat korkusundan da gına geldi. Öyle şeyler olmaz artık, demokrasi kök saldı salacağı kadar. Çeşitli partilerin seçim propagandası safsatasından öteye gitmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Sen Cumhuriyet , Atatürk istersin ben şeriat isterim çoğunluk kimdeyse o kazanır
    Memnun olmayan da gider işte bu işte demokrasi bu ! tebrik ediyorum

Aynen öyle memnun olmayan gider istediği yerde yaşar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Anayasa'nın ilk 3 maddesine bakın rica ediyorum,ona ciddi ciddi dokunulmaya çalışılırsa asker devreye girer,girme zorunluluğu vardır.Demokrasi devletin politikasıyla alakalıdır,devletin yönetim biçimi ile alakalı değildir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

MADDE 1: Türkiye Devleti bir cumhuriyettir.
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçe'dir.

hatırlatayım

halk istemedikten sonra ne anayasa kalır ne babayasa kalır

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

[YOUTUBE="osbYpEliMFo"]![/YOUTUBE]

Sondaki ayaga kalkip "polis kaydi...."

Sanki Amerikayi kesfettin muthisin gercekten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sen ne anlatiyorsun?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    sen ne anlatiyorsun?
    Demokrasiyi çok yanlış anlamış arkadaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Allah sabır versin arkadaşın çevresindekilere.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arkadaş haklı. Önemli olan çoğunluğun ne istediği.

Sonuçta demokrasi nedir çoğunluk ne derse o olur. Seçim sonucunda başa kim geçerse her istediğini yapabilir. Geri kalan kesimin ne düşündüğü önemli değildir. Bir ülke 100 milyon ise 50 milyon birşeyi istiyorsa o yapılır. Demokrasi işte böyle birşey. Bilmeyenler öğrenmeli !

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ortam gerilmesin lütfen. Gerek yok. Fikirleri tartışıyoruz. Ama abartmadan.

Şeriat gelecek vs. türevi komik şeyler yazmayalım. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşadığımızı unutmayalım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Arkadaş haklı. Önemli olan çoğunluğun ne istediği.

Sonuçta demokrasi nedir çoğunluk ne derse o olur. Seçim sonucunda başa kim geçerse her istediğini yapabilir. Geri kalan kesimin ne düşündüğü önemli değildir. Bir ülke 100 milyon ise 50 milyon birşeyi istiyorsa o yapılır. Demokrasi işte böyle birşey. Bilmeyenler öğrenmeli !
    Demokrasi devletin yönetim şekline karışamaz,şeriat gelirse ortada demokrasi diye bir şey kalmayacak neyin kafasıdır bu ? Cidden demokrasi deyip halk şeriat isterse o gelir demek garip bir kafa.

Hangi şeriat ülkesinde demokrasi gördünüz siz ?

Mesaj Yetkileri