Bu amerika,fas vs bu geziler hep olan şeyler altında birşey aramak manidar.
Bunlar politika israil senden af diledi mi ? Özür dilettin mi sen onlara ? tazminatta aldın mı ? Evet demekki birşeyleri doğru yapıyo herkesin küçümsediği Türkiye yok artık herkes önünü ilikliyor.
Esad kardeşti halkına ihanet etti işkence yaptı. Kardeş yanlış yaparsa mazlum hakkı yerse o kardeş katile dönüşür. Bilmem anlatabildim mi.
Aziz Yıldırım başbakan olsa Melih Gökçek ülkeden sürgün yerdi zaten, elinde twit devamlı![]()
Kazanılan para - yaşamak için gereken para
oranı yaparsak Türkiye, Avrupa'daki devletlerden oldukça geride kalıyor onu çok iyi biliyoruz.
Aksini iddia edenler ülkelerin mali rakamlarını inceleyebilirler.
Football is simple,but Football Manager is not
http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler...tter_bbcturkce
Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı, Türkiye-Irak sınırının Uludere bölgesinde PKK militanları tarafından taciz ateşi açıldığı duyuruldu.
Bu arada bugün adanada hiç bir olay yaşanmadı polis yoktu yani vardı da karışmadı provakatörler yoktu halk yürüdü sadece olması gerekn bu
Kelime Oyununda ardı ardına gelen cevaplar tesadüf mü acaba ?
Çarşı-Taksim-Meydan-Yürüyüş
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sen bu özrün zamanlamasını hiç sorguladın mı?
Özür geldi evet ama ne zaman geldi? İsrail tarihinde ilk defa özür diledi. Peki ne zaman diledi?
Araştırma yapmadığını ve okuduğun, takip ettiğin sitelerde bu olaydan bahsedildiğini sanmıyorum. Bu yüzden ben aydınlatayım seni. Oslo olayını duydun mu?
Oslo olayından kastım, 30.000 kişinin katili (yolcu arkadaşım bunları sen de okuyorsundur) ile hükümetin yaptığı pazarlığın ortaya çıkmasıdır.
Hani o obama'ya önünü ilikleten tayyip vardı ya. "Biz terörist başıyla görüşmedik" dedikten sadece 1 gün sonra oslo belgeleri yayınlanmış, yani apo'nun türk hükümetiyle yaptığı pazarlık belgelenmişti. Peki o tayyibin ne demişti. Hani 1 gün önce "teröristlerle görüşmedik" diyen başbakanın "bu görüşmeleri yayınlayanlar Allah'ından bulsunlar" demişti![]()
Yolcu kardşeşim. Bana diyordun ya 30.000 tane yakınım öldü diye. İşte o başbakanın, apo ile mehmetçiklerin savaş suçlusu ilan edilmesi pazarlığını bile yaptı.
Ve bu olayın ortaya çıkmasından 1 gün sonra İsrail özür diledi. Gündem değişti. Terörist başıyla pazarlık yapıldığından sonra o gururla söylediğin "israil bizden özür diledi" olayı gerçekleşti.
Yapmamız gereken "bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü" diye sormak yerine ULAN ÇOK BÜYÜĞÜZ İSRAİL BİZDEN ÖZÜR DİLEDİ XDDDDDD moduna geçti herkes.
Olaya büyük resimden bakmak yerine her zaman küçük şeyleri görüyorsunuz. Üzülüyorum. Ciddi ciddi üzülüyorum.
Sen Cumhuriyet , Atatürk istersin ben şeriat isterim çoğunluk kimdeyse o kazanır
Aynen öyle memnun olmayan gider istediği yerde yaşar
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
MADDE 1: Türkiye Devleti bir cumhuriyettir.
MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
MADDE 3: Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçe'dir.
hatırlatayım![]()
halk istemedikten sonra ne anayasa kalır ne babayasa kalır
[YOUTUBE="osbYpEliMFo"]![/YOUTUBE]
Sondaki ayaga kalkip "polis kaydi...."
Sanki Amerikayi kesfettin muthisin gercekten![]()
Allah sabır versin arkadaşın çevresindekilere.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Arkadaş haklı. Önemli olan çoğunluğun ne istediği.
Sonuçta demokrasi nedir çoğunluk ne derse o olur. Seçim sonucunda başa kim geçerse her istediğini yapabilir. Geri kalan kesimin ne düşündüğü önemli değildir. Bir ülke 100 milyon ise 50 milyon birşeyi istiyorsa o yapılır. Demokrasi işte böyle birşey. Bilmeyenler öğrenmeli !
Ortam gerilmesin lütfen. Gerek yok. Fikirleri tartışıyoruz. Ama abartmadan.
Şeriat gelecek vs. türevi komik şeyler yazmayalım. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşadığımızı unutmayalım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp