1 Hangi halk devlete 20 trilyon zarar verenler de dahiil mi buna

2 Bu subjektik bi değerlendirme halkın yüzde atmışı belki adalet sisteminden memnun nerden biliyosun
3 Evet osmanlı atamıza yıllardır saygısızlık yapıldı haklısınız katılıyorum
4 Hangi baskı hangi yasak örnek...?
5 Kutlamadığınızı mı düşünüyorsunuz

6 Darbeciler yani devlete ayaklanma başlatmak isteyenler suçu sabit görülenler benim ordum bu değil

7 Madem haksız AİM diye bir şey var o kadar avukat var neden içerden çıkaramıyorlar...?
8 Açılımı bölünme olarak ele alanlar bi yurdunuz gezsin gerçekten bölünme var mı
9 Laik bir ülkede Diyanet İşleri Başkanlığının ve camilerin devlet taratından yıllarca baskı altıda kalması da laikliğe giriyor mu din devlete karışamazken devlet dine karışabiliyor mu
10 Aç ama İPhone telefonu olan halkımız evet fakiriz
11 bu maddeyi yazarken ne içti merak ediyorum ne alaka ?
11 aydınlarınızın pkkya verdiği destek gün yüzüne çıkmışken bunu temcit pilavı gibi öne sürmek...?
11 hiçbi kimse başbakanına saygısızlık edemez ama başbakan da bu kelimeyi söylememeli haklısınız
12 Kafirler

Laik bi ülkede mi yaşıyorduk
13 Suriyedeki katliama ses çıkarmasına kızıyosunuz bu maddede bi tutarsızlık var
14 Halk geri zekalı değil iki torba kömürle ideolojisini satacak insan yok bu ülkede
15 Chpnin reyhanlıyla bağlantısı açıklanacak yakında eee o zaman ne diyeceksiniz
16 temellendiriniz
17 o ayrımı başbakanın lafını oturma organıyla dinleyip eğip bükenler yapıyorlar

18 Kimler onlar...?
19 Eğitim sistemimiz ne olsun öneriniz nedir ?
20 Buda sadece bi iddia
21 Yabancı sermayeye mahkum etmek mi ekonomiden anlayan birisi bu cümleye güler

22 bu doğru bankalara bağımlıı olduk