Sayfa 100 / 163 İlkİlk ... 50909899100101102110150 ... SonSon
2,971 ile 3,000 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ideolojilerinizin bu kadar da kölesi olmayın her olaya bi kulp

280 işyeri, 103 polis otosu, 259 özel araç, 1 konut, 1 polis merkezi, 5 kamu binası, birisi CHP, 11'i de AK Parti teşkilatlarına ait 12 binada hasar meydana geldi

bunların hepsini sivil polis yaptı tabi yersen
    Senin nezdinde bütün devlet destekçilerine sadece bugünle ilgili bir kaç soru sorucam, mantıklı bi açıklama yap bana bende gelecek seçimlerde AKP'ye oy vermeye söz veriyim.

1) Yüzlerce kişiyi gözaltına alan polis elinde hayvan kadar TOMA'lar, bi dolu biber gazı varken 5 kişiyle nasıl baş edemedi ?

2) Sabah TOMA o kişilere neden suyu isabet ettiremedi ?

3) TOMA'lar neden o kadar yavaş su sıktı ?

4) Kendini söndürme sistemi bulunan son teknoloji TOMA'nın yanması nasıl bu kadar uzun sürdü, sistem bozuk muydu ki diğer TOMA'dan sıkılan suyla söndürülmeye çalışıldı ?

5) (Sistemi bozuk olarak kabul edersek) Bu nasıl bir devlettir, nasıl bir teşkilattır ki kendi görevlendirdiği memurun can güvenliğini sağlayamayacak şekilde, yarım yamalak bir araçla böyle tehlikeli işlere polis gönderiyor ?

Bunların cevabını istiyorum ben. Bunlar sadece bugün Taksim'de olanların bir kısmı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Oy vermeyeceksin o zaman
    Verdiğin oy çöplerde çıkmayacak o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Twitter'dan, ordan burdan alıntılanan sözleri zaten alıntı ile yazıyoruz. Kendi düsüncelerimizi de belirtiyoruz burada. Fakat senin kendi düsüncelerine rastlamadım ben nedense sürekli basbakanın söylediklerini aynen burada yazıyorsun kendi fikirlerinmis gibi.
    senin öyle görmen kendi görüşlerimi paylaşmadığım anlamına gelmez ve bu muhabbeti daha fazla uzatmayacağım inanmayacaksın çünkü ne desem

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post

1) Yüzlerce kişiyi gözaltına alan polis elinde hayvan kadar TOMA'lar, bi dolu biber gazı varken 5 kişiyle nasıl baş edemedi ?

Sadece ilk soruya ben cevap vermek istiyorum müsade varsa ?

64 ilde gösteri oldu belki daha fazladır hangi 3 5 kişiden söz ediyoruz . Taksimde yüz binler yürüyor arasına gir bakalım çıkabilecekmisin adam bugün damperli kamyonla gelmiş

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

64 ilde gösteri oldu belki daha fazladır hangi 3 5 kişiden söz ediyoruz . Taksimde yüz binler yürüyor arasına gir bakalım çıkabilecekmisin adam bugün damperli kamyonla gelmiş
    Sabah ki molotof atan sözde göstericilerden bahsediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Verdiğin oy çöplerde çıkmayacak o zaman.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=51165

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Oyumu verdim... Babaannemin yanına yardım etmem için girmemi söylediler. Oda başka partiye verecekti ama ben direk istediğim partiye attım eşşek kafalı dedi ama olsun
    çöpe atmak bundan iyidir zannımca

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Çok yanlış algılamışsın. Sabah ki tiyatrodan bahsediyor arkadaş. 10-15 kişi molotof attılar ya telsizli tomaya el kol yaparak ama gel gör ki koskoca toma suyu hep ıskaladı onları bi türlü tutturamadı. Ne tesadüftür ki bu tomalar 2 haftadır insanların anasını ağlatıyor ama o 10-15 kişiye bırakın eziyeti isabet bile ettiremiyor 1 tane biber gazı atılmıyor vs. Bunlar hep tesadüf zaten.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

senin öyle görmen kendi görüşlerimi paylaşmadığım anlamına gelmez ve bu muhabbeti daha fazla uzatmayacağım inanmayacaksın çünkü ne desem
    Dur ya daha karpuz kesecektik...

Üstteki sorulara bir cevap vereydin de öyle giderdin ama verebilecek cevabın olduğunu pek zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Burası Tem..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=51165

çöpe atmak bundan iyidir zannımca
    Valla insanların oylarını çöpe atacağıma , sahte oy pusulaları vs. yaratacağıma bırak oy kullanmayı kendi başına yürüyemeyen insanların ayağına gidip oy alcağıma ailemdeki birinin oyunu değiştiririm daha iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pardon oy demişim sandık gidiyor çöpe belirli kesimlerdeki

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Çok yanlış algılamışsın. Sabah ki tiyatrodan bahsediyor arkadaş. 10-15 kişi molotof attılar ya telsizli tomaya el kol yaparak ama gel gör ki koskoca toma suyu hep ıskaladı onları bi türlü tutturamadı. Ne tesadüftür ki bu tomalar 2 haftadır insanların anasını ağlatıyor ama o 10-15 kişiye bırakın eziyeti isabet bile ettiremiyor 1 tane biber gazı atılmıyor vs. Bunlar hep tesadüf zaten.
    Bunu görmedim ben bilmiyorum ...

Yani halkın içine sivil polis mi girmiş diyorsunuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Senin nezdinde bütün devlet destekçilerine sadece bugünle ilgili bir kaç soru sorucam, mantıklı bi açıklama yap bana bende gelecek seçimlerde AKP'ye oy vermeye söz veriyim.

4) Kendini söndürme sistemi bulunan son teknoloji TOMA'nın yanması nasıl bu kadar uzun sürdü, sistem bozuk muydu ki diğer TOMA'dan sıkılan suyla söndürülmeye çalışıldı ?

5) (Sistemi bozuk olarak kabul edersek) Bu nasıl bir devlettir, nasıl bir teşkilattır ki kendi görevlendirdiği memurun can güvenliğini sağlayamayacak şekilde, yarım yamalak bir araçla böyle tehlikeli işlere polis gönderiyor ?

Bunların cevabını istiyorum ben. Bunlar sadece bugün Taksim'de olanların bir kısmı.
    Fazla sert oldu sanırım. Keşke bu kadar sert girmeseydin. Ürktü arkadaşımız.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mr Kalin The Show is Over.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@Erdem344

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hayır hemfikir değiliz. Ancak konumuz bu değil.

Yalan konusunda katıldığın şey "Başbakan' ın yalan söylemeyi sevdiği" midir? Kusura bakma biraz uykusuzum da.[/B]

@Yolcu

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ben ona zarar verme buna zarar verme falan demiyorum.

Taksim olaylarında kaç vatandaş vefat etti kaç vatandaş yaralandı biliyor musun bilmiyor musun ?

benim sorular yine cevapsız
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Pardon oy demişim sandık gidiyor çöpe belirli kesimlerdeki
    sandık 2003te gitti daha da gelmez kardeşim ne kadar leke sürmeye çalışanlar olsa da sandık 2003te gtti

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Başbakan Gezi Park'ı olayları sebebiyle Necati Şaşmaz ile görüşecekmiş.Büyük ihtimalle görüşmede şu çalar:http://www.youtube.com/watch?v9mEyhP150Q

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sen olaylar geçerken orda mıydın yoksa kendi yandaş medyandan mı öğrenerek bu maddeleri yazdın ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yok yahu sabahın 7sinde Taksim boşken 10-15 kişi molotof atıyor polise şans eseri acemi toma denk geliyorsa demek ki ıskalıyor bunları ve o an ellerinde ki tüm penguen belgeselleri biten kanallarda onları yayınlıyor Ama hepsi tesadüf #yersen

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Halkın içinde sivil polis hep vardı, bundan sonra da olacak zaten. Sabah Taksim Meydanı'nda oynanan tiyatroyu izlememişsin belli. Güzel bi link bulup paylaşıyım burdan ya da benden önce bulabilen biri olursa o paylaşsın.

@corpus

Sorulan her soruya verilecek cevabımız vardır

ilk cümleyi uzatmalayım saygı duyarım

İkinciye gelirsek yalan söylemeyi seviyor değilde fazla dolambaçlı yollardan gidiyor desek aynı kapıya çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BU KADAR MI YİTİRDİNİZ İNSANLIĞINIZI

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

sen olaylar geçerken orda mıydın yoksa kendi yandaş medyandan mı öğrenerek bu maddeleri yazdın ?
    Bu ayakları geç. Bütün tvler naklen yayınladı bütün görüntüleri sabah. Tabi sen güne Samanyolu tv ile başlıyorsan bilemeyeceğim. Doğru düzgün yanıtlar ver insanlara bence çünkü sallayıp sallayıp gidiyorsun.

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Burası Tem..

Şimdi biri bana söylesin

o insanların benim yolumu kesmeye ne hakkı var ?

hani nerde özgürlük nerde özgürlükçüler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

CNN International: "Şu anda Türkiye'den pek çok kişi de bizi izliyor çünkü kendi televizyonlarına güvenmiyor."

İçler acısı halimiz.

Şimdi biri bana söylesin

O insanlara sormak lazım.Aslında tek şerit bırakalabilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@corpus

Sorulan her soruya verilecek cevabımız vardır

ilk cümleyi uzatmalayım saygı duyarım

İkinciye gelirsek yalan söylemeyi seviyor değilde fazla dolambaçlı yollardan gidiyor desek aynı kapıya çıkar
    Aynı kapıya çıkıyor ise yalan söylemeyi sevdiğini söyleyebiliriz demektir ki bu da beni bir diğer soru sormama yönlendiriyor.

Bugün başkalarını yalan söyleyerek veya lafları dolandırarak kandıran birinin yarın sizi de kandırabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu ? Hatta ve hatta belkide şuan bile sizi kandırıyor ve bu daha sonra ortaya çıkacak.

Siz, biz dedim. Onu da ufak bir not ile açıklayayım. Siz: kandırıldığına inanmayanlar , biz : kandırıldığına inananlar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yandaş medyadan izledim doğrudur. NTV, CNNTürk ve HaberTürk sağolsun 15 gündür ilk kez sabahın köründe yayın yaptılar ve ne hikmetse bu olaylar patlak verdi. Ayrıca TOMA'ların ordakileri ıskalaması, yavaş su sıkması falan kameranın oyunu demeyeceksin inşallah. Yeterince güldüm çünkü daha fazlasına kalbim dayanmaz. Hee orda değilsen emin konuşma tarzı falan bi kontraya gireceksen hiç zorlama kendini onu da söyleyeyim. Orada olan arkadaşlarımla sürekli irtibat halindeyim. Onlara erzakta, ilaçta yolladım zaman zaman, gittim destekte verdim, merak etme yani.

Nesil
    2006

Şimdi biri bana söylesin

Eğer benim demokratik hakkım engelleniyorsa o yoluda keserler ben niye 9 Eylül saat 22den sonra içki alamıyorum bana bunu açıklayabilir misin? Eğer benim özgürlüğüm engelleniyorsa o insanlar orada yürüyecek hükümete tepki gösterecek çünkü; muhalefet bu işi yürütemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Burası Tem..
    Ben buna karşıyım işte, Yaşadığım için de biliyorum, bu yanlış. Hiç bir hak, başkalarının haklarını gasp ederek savunulmaz. Ben 10 dakikalık bir işimi böyle saçma bir yöntem yüzünden 2.5 saatte hallettim hem de tonla işim varken. Sen şimdi bunu yaparsan sizin hak aramanıza sempatiyle bakan insanları illallah ettirirsin.

Tem alanı için demiyorum, benim içinde kaldığım durum için ; Boş sahil şeridi var, yol kenarında geniş bir alan var ama sen eylem için yolun ortasından yürürsen ve bu yol da en işlek cadde olursa, yaptığın hak arama değil aptallığın ve insanları mağdur etmenin en önde geleni olur.

Polis müdahaleleri oluyor böyle durumlara, videolarda görme şansımız oluyor, Polisin normal bir şekilde eylemini yapan göstericilere müdahalesi ne kadar yanlışsa, yolun ortasına çöp tenekelerini devirip içinde ateş yakarak yolu kapatanlara müdahale etmesi o kadar doğru.

Hak aramak var, hak aramak var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bu ayakları geç. Bütün tvler naklen yayınladı bütün görüntüleri sabah. Tabi sen güne Samanyolu tv ile başlıyorsan bilemeyeceğim. Doğru düzgün yanıtlar ver insanlara bence çünkü sallayıp sallayıp gidiyorsun.
    sorduğum soru açık cevabı da basit
    ordaydım yada değildim
    gerisi kelime israfı...

Mesaj Yetkileri