Sayfa 51 / 80 İlkİlk ... 41495051525361 ... SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Geliyoruz

Sao Paulo'nun Uruguaylı yıldızı, "Libertadores Kupası'nda final maçını oynadıktan sonra kulübümden ayrılacağım. En geç 10 gün sonra F.Bahçe için İstanbul'da olacağım. Ricardo Oliveira da benimle birlikte geliyor" dedi

Final için tutuluyor
    Fenerbahçe'nin daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Diego Lugano, gazeteniz Fotomaç aracılığı ile sarı-lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi: "En geç 10 gün sonra Oliveira ile birlikte İstanbul'dayız..." Büyük Fenerbahçe taraftarı ile buluşmak için sabırsızlandığını vurgulayan Lugano şunları söyledi: "Kulübüm Sao Paulo, Libertadores Kupası maçları nedeniyle beni bırakmıyor. 9-16 Ağustos'ta bu kupada final karşılaşmalarına çıkacağız. Ardından kulübümle hemen yollarımı ayıracağım.

Brezilya basınında
    Benimle birlikte Ricardo Oliveira da gelecek. Şu an bu transfer için arada küçük pürüzler varmış. Ama Oliveira da çok büyük bir aksilik olmazsa benimle birlikte Fenerbahçeli olacak." Öte yandan Brezilya'nın önemli gazetelerinden Esportivo ve El Globo, "Diego Lugano, 4 milyon dolara Fenerbahçe'ye gidiyor" haberine yer verdi. Bu arada sarı-lacivertlilerin, Oliveira'nın transferini gerçekleştirememesi durumunda Sevilla'nın süper Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano'ya imza attıracakları belirtildi.

Rövanşta oynayabilir
    Lugano'nun Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetimin, Lugano'yu Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında (23 Ağustos'ta) Dinamo Kiev'e karşı oynatabilmek için Uruguaylı oyuncunun ismini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiği iddia edildi.

İkisi de gelirse Fenerbahçe'nin tek sorunlu bölgesi sol bek olur.

Bi soru sorcam... Anelka giderse ki gitmeli... İsteksiz bi Anelka hiç bişi yapamaz... sizce bu takıma sol bek mi? yoksa anelka gibi bi santrafor mu almalı? 3.şık olarak sağ bek?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozgrkc
    Bi soru sorcam... Anelka giderse ki gitmeli... İsteksiz bi Anelka hiç bişi yapamaz... sizce bu takıma sol bek mi? yoksa anelka gibi bi santrafor mu almalı? 3.şık olarak sağ bek?
    Bence solbek alınmalı.Çünkü Anelka'nın bölgesine zaten Oliveira geliyor.Sağ bek de hem Ümit hem Önder oynayabilir.Solbek te ise Ümit oynayamıyor.

Lugano tam isabet

Alex, Nobre, Luciano, Appiah ve Anelka gibi yıldızların transferinde pay sahibi olan Hakan Bilal Kutlualp, "Dostlar alışverişte görsün diye transfer yapılmaz" dedi.

Fenerbahçe’nin eski Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, yönetimin transfer politikasına destek vererek, taraftarı sabırlı olmaya çağırdı. Alex, Nobre, Luciano, Appiah ve Anelka gibi yıldızların transferinde pay sahibi olan Kutlualp, "Dostlar alışverişte görsün diye transfer yapılmaz. Yönetim kesinlikle doğru yolda. Kılı kırk yarıyorlardır. Yoksa şu anda 3 liralık malı 10 liraya almak istersen, 5 oyuncu bile alırsın" diye konuştu.

En iyi stoper

Lugano’nun dünyanın en iyi stoperi olduğunu iddia eden Kutlualp, son 4 yıldaki transferlerin meyvalarını verdiğini belirterek, şöyle konuştu: "Eğer Christoph Daum’u ikna edebilseydik, Lugano geçen yıl gelebilirdi. Bence Lugano önümüzdeki yıldan itibaren ortaya koyacağı performans ile taliplerini artırır. Taraftar olarak bize düşen sabırlı olmak. Yönetimin üzerinde bazılarının beklediği baskıyı kurmamalıyız."

Maçtan 3 saat önce alınan oyuncular hatırladığına işaret eden Kutlualp, "Çok iyi bir oyuncuyu Ağustos’ta alamıyorsan, Ocak’ta alırsın. Pazarlıkların uzun sürmesi mali disiplinle ilgili. 100. yılda bize gelip de bizde sönecek yıldız transferini yapmak yanlıştır. Bizde yıldız olmaya devam edecek veya bize geldikten sonra yıldız olacak futbolcu alınmalı. Bu bağlamda Roberto Carlos’un olmaması Fenerbahçe için daha hayırlıdır" dedi.

Zico, Rijkaard gibi

Zico’nun gelişinin Rijkaard’a benzediğine değinen Kutlualp, Barcelona’nın hocasının da eski ünlü bir oyuncu olduğunu ancak göreve başlarken bazılarının dudak büktüğünü hatırlatarak, "Camia için 100. yıl ne kadar önemli ise, 101 ve sonraki yıllar da önemlidir. 3 milyona alınacak bir futbolcuya 7 milyon vererek, ileri yılları zora sokmak doğru olmaz. Transfer döneminin Dünya Kupası’na denk gelişini de gözardı etmemeliyiz" diye konuştu.

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

H. Bilal Kutlualp'in böyle bir açıklama yapması iyi olmuş. Önce Ali Şen, şimdi Kutlualp yönetime destek veriyorlar. Saran da yakında bir açıklama yapıp 100yılda başarı için yönetime gereken desteği veririm derse camiada birlik sağlanmış olur yönetim daha rahat çalışır....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano’nun dünyanın en iyi stoperi olduğunu iddia eden Kutlualp
    dünyanın en iyi

Del Piero_10 Misafir

hakikatn böyle bir iddia varmı?

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

adam koymuş iddiasını

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

su anda dünyanın en iyi stoperi deil bence ama ilerleyen snelerde kendini dahada geliştirip dünyanın en iyilerinden bir olabilir

Daha önünde uzun seneler var. Dünyanın en iyi stoperi Cannavaro bence. Daha sonra da Terry, Nesta, Rio Ferdinand gelir. Bu isimler yaşlı, Cannavaro 33 yaşında. Lugano ise 26. 7 yıl sonra en iyi olabilir, neden olmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Geliyoruz

Sao Paulo'nun Uruguaylı yıldızı, "Libertadores Kupası'nda final maçını oynadıktan sonra kulübümden ayrılacağım. En geç 10 gün sonra F.Bahçe için İstanbul'da olacağım. Ricardo Oliveira da benimle birlikte geliyor" dedi

Final için tutuluyor
    Fenerbahçe'nin daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Diego Lugano, gazeteniz Fotomaç aracılığı ile sarı-lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi: "En geç 10 gün sonra Oliveira ile birlikte İstanbul'dayız..." Büyük Fenerbahçe taraftarı ile buluşmak için sabırsızlandığını vurgulayan Lugano şunları söyledi: "Kulübüm Sao Paulo, Libertadores Kupası maçları nedeniyle beni bırakmıyor. 9-16 Ağustos'ta bu kupada final karşılaşmalarına çıkacağız. Ardından kulübümle hemen yollarımı ayıracağım.

Brezilya basınında
    Benimle birlikte Ricardo Oliveira da gelecek. Şu an bu transfer için arada küçük pürüzler varmış. Ama Oliveira da çok büyük bir aksilik olmazsa benimle birlikte Fenerbahçeli olacak." Öte yandan Brezilya'nın önemli gazetelerinden Esportivo ve El Globo, "Diego Lugano, 4 milyon dolara Fenerbahçe'ye gidiyor" haberine yer verdi. Bu arada sarı-lacivertlilerin, Oliveira'nın transferini gerçekleştirememesi durumunda Sevilla'nın süper Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano'ya imza attıracakları belirtildi.

Rövanşta oynayabilir
    Lugano'nun Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetimin, Lugano'yu Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında (23 Ağustos'ta) Dinamo Kiev'e karşı oynatabilmek için Uruguaylı oyuncunun ismini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiği iddia edildi.
    Bu haberin Türkiye kaynağı nedir acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

o zamana kadar fenerde dururmu orası da malum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fenerin resmi sitesi lugano ve oliviera haberlerini yalanlamadı di mi??
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

****.com da lugano imzaladi yaziyodu ama ricardo için bisey görmedim ben

’Fener Tevez’i istiyor’ iddiası

Brezilya’nın Corinthians Kulübü’nün sportif direktörü Kia Joorabchian, Arjantinli forvet oyuncuları Carlos Tevez’in takımdan ayrılacağını açıkladı.

Joorabchian, 22 Temmuz’da bir grup taraftar tarafından tartaklanması nedeniyle takımdan ayrılma kararı alan Tevez’e F.Bahçe ve birçok Avrupa takımının talip olduğunu iddia etti. Öte yandan Fenerbahçe’nin yeni transferi Lugano, Sao Paulo’nun 16 Ağustos’ta Internacional ile yapacağı Libertadores Kupası final maçından hemen sonra İstanbul’a getirilecek. Lugano, sarı lacivertli yönetimin girişimleri sonucunda, Uruguay Milli Takımı’nın 19 Ağustos’ta Mısır ile oynayacağı özel maçın kadrosundan çıkarıldı. Sarı lacivertlilerin Lugano’nun takım arkadaşı Ricardo Oliveira ve kulübüyle her konuda anlaştığı ve golcü oyuncunun Lugano ile birlikte İstanbul’a geleceği kaydedildi.

---
    Anelka gidecek, 3 kontenjan var;

1. Lugano
    2. Ricardo Oliveira
    3. Tevez

olacak bu habere göre. Tevez ve Ricardo Oliveira coşar forvette, fakat Tuncay veya Tümer'e yazık olur, zira yedek kalmak zorunda kalır bir tanesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar inanmayın corintihans tevez e 120 milyon avro istiyor idi 3 ay önce

Yapma gözünü seveyim. Ronaldinho'nun fiyatı 70 milyon avro. Tevez, Ronaldinho'dan daha mı pahalı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi bunu eurosport u izlerken duydum
    chelsea nin tevez i ısrarla istedigi sıralar sheva yı almadan önce yani
    corintihans baskanı nın böle bir acıklaması varmışş
    onların yalancısıuyım
    ben kimim ki iddaa edeyim tevez ronaldinhodan daha iyi diye..
    ama kendini gelistirirse bu yetenekle 1 numara olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ama şimdi corinthians tevez'i satmak istiyor cünkü tevez tkımda huzursuzluk cıkarıyor bu yüzdende gelme ihtimali var

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tevez fenere gelmez bu yaşta böyle bi yıldız oyuncu chelsea alamadı adamı biz mi alcaz

Nesil
    2005
    Yer
    ev

gündemdekiler gidip yeni isimler çıkmayınca herkes saçmalamaya başladı

23. Default

tevez gelmez gerçi fenerbahçe büyük transferler yapmış bi kulüp ama sanmam tevez gelmez

Quote Originally Posted by thewitchking
    tevez gelmez gerçi fenerbahçe büyük transferler yapmış bi kulüp ama sanmam tevez gelmez
    Fenerbahce imkansız ların kulübüdr zaten gelmez die bişi yok gelebilir ama ben de sanmıyorum chelsa bile alamamış yani...

bu arada yenisin heralde foruma hoşgeldin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

chelsea'nın alamayısının arkasındaki neden chelsea'nın cok zengin bir klüp olması bu yüzden tüm takımlar oyuncularına chelsea'dan teklif geldimi değerinin 3-4 katı üstünden fiyat belirliyorlar bu yüzdende chelsea alamadı tevez'i

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Tevez bildigim kadarı ile satış listesine konmustu. Cok problemli bir futbolcu, gelmesine gelirde bi ise yarar mı bilmiyorum. Gercek hayat FM deki gibi değil maalesef. Tevez i al 50 gol atsın olayı değil bu. Çok sorunlu bir futbolcu Tevez, gereğinden fazla değer goruyor. Eger cok iyi topçu olsa arjantin milli takımında ilk 11 çıkardı.
    Son nokta. Anelka gitsin de kim gelirse gelsin. Tevez de olur Hakan Şükür de. (Düşnün yani o kadar istiyorum gitmesini )

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    chelsea'nın alamayısının arkasındaki neden chelsea'nın cok zengin bir klüp olması bu yüzden tüm takımlar oyuncularına chelsea'dan teklif geldimi değerinin 3-4 katı üstünden fiyat belirliyorlar bu yüzdende chelsea alamadı tevez'i
    Corinthias ın sahibi Abramoviç in iş ortağı. Chelsea istese Tevez i alabilirdi.

28. Default

Quote Originally Posted by e_mali
    Tevez bildigim kadarı ile satış listesine konmustu. Cok problemli bir futbolcu, gelmesine gelirde bi ise yarar mı bilmiyorum. Gercek hayat FM deki gibi değil maalesef. Tevez i al 50 gol atsın olayı değil bu. Çok sorunlu bir futbolcu Tevez, gereğinden fazla değer goruyor. Eger cok iyi topçu olsa arjantin milli takımında ilk 11 çıkardı.
    Son nokta. Anelka gitsin de kim gelirse gelsin. Tevez de olur Hakan Şükür de. (Düşnün yani o kadar istiyorum gitmesini )
    tevez senin dediğin gibi iyi bi futbolcu olmasa amerika da iki sene üstüste amerikanın en iyi topcusu seçilmezdi.

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    Fenerbahce imkansız ların kulübüdr zaten gelmez die bişi yok gelebilir ama ben de sanmıyorum chelsa bile alamamış yani...

bu arada yenisin heralde foruma hoşgeldin...
    sağol dostum

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

ben kotu futbolcu mu demisim? İyi oku problemli futbolcu demisim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

belki ilgilenilio olabilir ama sadece ilgilenmekle kalır alamazsınız peşinde o kadar klüp var hem zaten çok iyi olmayan takım ruhu tevez gelirse iyice çöker

Sayfa 51 / 80 İlkİlk ... 41495051525361 ... SonSon

Mesaj Yetkileri