Sayfa 154 / 163 İlkİlk ... 54104144152153154155156 ... SonSon
4,591 ile 4,620 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

  1. #4591
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,254

    Default

    Taksim'de BU gece..





  2. #4592
    Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren
    Yaş
    39
    Mesajlar
    2,624

    Default

    Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    @nannar

    Sana göre bozuk Türkçe'li bikinili bayan olabilir, bana göre boyun eğmeyen, hakkını sonuna kadar arayan, başını kuma görmeyen biri olarak gözükür. Galeyana getirici mesaj, fotoğraflar ve sahte videolar diyorsun ama sana şunu demeliyim ki bu ne yazık ki bana sökmez. Çünkü ben akaretlerde oturan bir Beşiktaş semti sakiniyim. 20 günü aşan olayların tamamı ile içerisinde olan biriyim. Bu forumda, bu konu içerisinde nadir mesaj yazmışımdır.

    Ha madem sahte videolar, fotoğraflardan kasıt şu Tayyip Erdoğan'ın 14 Haziran'da camide içki içilen görüntüler var bu tarihte yayınlayacağız demesi ise haklısın ( ironi ) ha diğer türlü halk galeyana Taksim'e sözde hakkını aramaya çıkıyor diyorsan söyleyecek çok şeyim var.

    Öncelikle hiç bir parti üyesi değilim onu belirteyim benim mesajlarımı ona göre değerlendir. Sadece bugün için konuşacağım. Herkes gibi 7'de Taksim'e ulaştım bugün. Yolda yürürken millete bakmayı es geçmedim. Türk bayrağını kapan gelmiş genci de var yaşlısı da. Türk bayrağı dışında bir tane başka bir parti, örgüt flaması yok. Bunları geçtim millet gaz maskesini, kasketini almadan gelmiş. Yoldan geçerken her ara sokağın başında 30 40 kişilik çevikr ya toma ya akrepler ile kapatılmış. Ama müdahale yok Gümüşsuyu taraflarında. Neyse Taksim'e ulaştık daha lafı uzatmıyorum saat 8 suları.

    Polis başladı '' Basın açıklamanızı yaptınız, halka açık bir alanı işgal ediyorsunuz eğer burayı terketmezseniz müdahale yapacağız. '' Kulaklarıma inanamadım desem yeridir. Basın diyor arkadaş, basın. Hangi basın acaba ? Penguen belgeseli yayınlayan basına mı açıklama yapılmış ? Bir tane basın yoktu bu yandaşlardan hepsi polisin arkasına sotelenmiş. Zaten olayları an ve an yayınlamakla görevli kuruluşlara da dünya üzerinde görülmeyen cezalara verilerek yıldırılmaya çalışılıyor. 2. cümle '' HALK '' bak halk dedi. Taksim göbeğinden İstiklal tünele kadar uzayan kişiler topluluğu halk değil mi ? Ora halka açık bir alanmış ve biz işgal ediyormuşuz. Eee arkadaşım ben halkım zaten oradaki insanlarla benim durduğum alanı ben işgal ederim tabi.

    Sonrası kaçınılmaz tabi. Tomalar hareketlenir, biber gazı başlar. Bu seferki gaz farklıydı ama göz yaşartmıyor sadece boğazını tetikliyordu. İstiklal Galatasaray'a kadar kovalandık. Allahtan oraları adımız gibi biliyoruz da polisle karşılaşmıyoruz. Ne maskemiz var ne bir şey. Ona rağmen oradaki halk onca müdahaleye rağmen lütfen polise taş vb şeyler atmayın diye uyarıyor. Düşünsene sana gaz ve tomalar su atıyor yanındakiler seni uyarıyor lütfen taş vb. atmayın diye. Bu kadar duyarlılığa sahip insan mı terörist ? Tabi biber gazı ve tomalar bir yere kadar plastik mermiler başlıyor. Ne savaşı bu arkadaş ?

    Neyse lafı fazla uzatmayacağım. Ortalıkta bir şeyler dönüyor yaftası içine girmeyelim. Bu direniş 20. gününü aştı. Hükümet düşsün vs vs işlerine girmiyorum, ama bu hükümetin özür dilemesi gereken bir kesimi var ülkede. Ötekileştirdikleri, kendi seçmenlerine bizim gücümüz bu diye bütün polis teşkilatının ve jandarmanın sınırlarını zorlayarak şiddet uygulattığı.

    Ha bu arada bir ülkenin iyi gidişatı dış borca göre hesaplanmaz, hele hele ABD, Fransa, Almanya gibi ülkelerin borcu bakın daha fazla bizimki az diye şirin göstermeyin. Bu adamlar eğitim, bilim, sanat, spor, tıp vb gibi alanlarda master yapmış ülkeler. Bizim ülke hala camide içki içtiler, seks yaptılar yalanları iyi uyutuluyor. Bir ülkenin refah düzeyi kişi başına düşen milli gelir ile ölçülür. Kağıt üzerinde herkes mutlu gözükürken gerçekte olan biteni kafası biraz çalışan herkes gözüküyor. 22 miyar dolarlık havalimanı projemiz var deyip, %90 bu havalimanını kullanmayacağı halde deliler gibi alkışlıyor ya ha o kesimin anlama kapasitesi yetmez. Onlar hep mutludur, sebebsizce .
    Oraya gitmeyen, olayların içinde olmayan, durduk yere, buranın altını çizeyim tekrardan durduk yere hatta altı çizili yeri bir de video ile örneklendireyim:

    [YOUTUBE="6RgcJ0xjE6k"]...[/YOUTUBE]

    cümlem yarım kalmıştı. Durduk yere biber gazı yemeyen biri olayları hala değişik boyutlardan ölçmeye biçmeye çalışır.

    Hasan hoca, haklı olduğun yer çok. İki tarafı da galeyana getirmek için bir sürü şey kullanılıyor. Ama bu galeyana gelen kesimin çoğu, internet başında kıçının üstüne oturup olayları bu fotolara bakıp yorumlamaya çalışan kişiler.

    Gezi parkına gidenler "ulan bizim arkadaşımızın üstünden toma geçmiş, sırtı parçalanmış, hadi polise saldıralım" diye gitmiyor emin ol. Ama internetten okuduğu şeylerle veya başbakanın fişekleriyle sokağa taşla sopayla çıkan kişi sayısı çok. buna da emin ol.

    Veya konuyu chp'den açtın, chp'li olmadığımı söyledim. onları savunur gibi olmak istemiyorum ama sen chp'nin bu olaydaki doğru ya da yanlış örnekleri kendine pay biçip, seçmenlerinin önüne koyduğu bir açıklama gördün mü? bilindik "akp'nin sonu geldi, sandığa gömülecekler" zırvasından bahsetmiyorum.

    ben görmedim de, sen gördüysen beni bilgilendirirsen sevinirim.

    ama şunu biliyorum ki bu gezi parkındaki yalan yanlış bilgilerle başbakan kendi seçmenini fişekliyor.

    Hasan hoca, oradaki şiddeti, adaletsizliği anlaman için cidden olayların içinde olman, orada nefes alman gerekir. Artık o caddede öylesine gezerken polisler seni çantanda süt var veya solüsyon var diye göz altına aldığında emin ol ülkenin ekonomisinin kötüye gidişi, doların çıkışı vs. hiçbiri aklına gelmez.

    Aklına gelen tek şey insanlık olur. İnsanlığın bittiği noktayı görmüş olursun. O zaman objektif olmayı denemen gerekir Hasan hoca.

  3. #4593
    Nesil
    2009
    Yer
    Ankara
    Mesajlar
    5,176

    Default



    10 dakika once pera taksinin onunde cektim gaz fisegiyle yaralanan genc 01.20
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

  4. #4594
    Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren
    Yaş
    39
    Mesajlar
    2,624

    Default

    Börk, buraya faiz lobisinin oyunlarını paylaşmazsan sevinirim

  5. #4595
    Nesil
    2009
    Yer
    Ankara
    Mesajlar
    5,176

    Default

    Ne yapalım abi dış güçlerin oyunları
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

  6. #4596

    Default

    Ekşide girilmiş entry

    http://eksisozluk.com/entry/34749074

    Her durumu dine getirmenin sebebi belli Bu kadar tesadüf zaten sadece Türkiye'de olur. :P

  7. #4597
    Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,459

    Default

    [YOUTUBE="ff9gGHpN4jw"]ben,sen,o[/YOUTUBE]

    biz siz onlar
    Football is simple,but Football Manager is not

  8. #4598
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,254

    Default

    "POLİSE TALİMATI "BEN" VERDİM"

    Başbakan

    Ayrıca 2 Hafta'dır yayınlamyan "CAMİDE İÇKİ İÇTİLER" video'su hazırlanıyormuş.Nasıl montaj yapmışlar merak ettim.

  9. #4599
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    https://twitter.com/06melihgokcek/st...10458330959873

    Gülmek sizin de hakkınız kardeşlerim
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  10. #4600
    Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,459

    Default

    Adam haklı, güzel tespit

    RedHack ★ ‏@RH_RedHack 6 sa
    13 yaşında kızın kendi iradesiyle cinsel ilişkiye girdiğine inanan devlet, bunca okul bitirmiş insanın kendi iradesiyle yürüdüğüne inanmıyor
    Football is simple,but Football Manager is not

  11. #4601
    Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren
    Yaş
    39
    Mesajlar
    2,624

    Default

    Ağır konuşmuş Cüneyt Arkın zamanında. Şimdiki olayları özetliyor gayet.

    [YOUTUBE="HKRJkxVKG_Q"]1980[/YOUTUBE]

  12. #4602
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Bizim siyasetçilerimiz Brezilya'da ki gibi olamadılar. Bakın şuanki yönetim olanları kabul etse ve orada ki kalabalığı gerçekten dinleyip bazı kararlar alsa şuan oyuna oy katar 2023 değil 2053ü bile parti ismi olarak garantilerlerdir. Ama o kadar zıt gitme durumu varki ülke kaosa sürüklendi. Bu ülke ya bizdensin ya değilsin mantığı ile yönetilemez. Umarıma artık bu yazdan sonra daha güzel günler gelecek inanıyorum.

  13. #4603
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    O değilde şu eylemlerin ilk gününden beri bazı arkadaşlar böyle kayıtsızca ve hunharca kariyer açıyor ve sürdürüyorlar ya sitede çok acaibime gidiyor
    FM Gazetesi

  14. #4604
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    "bu videoda görülebildiği üzere vatanını, milletini terörist(!!)lerden koruyan, toplumun huzuru için elinden geleni yapan, sürekli tahrik edildiği halde kesinlikle sert müdahalede bulunmayan, sevecen, yardımsever polisimizin mücadelesidir. ayrıca emir kuludur ve ekmek parasının peşindedir. (bkz: stv'nin gezi parkı eylemlerine bakışı)

    ''polise talimatı ben verdim'' ve ''değerli türk polisi ankara sizinle gurur duyuyor'' diyen iki kişi vardı. nerede onlar ?"

    http://www.milliyet.tv/video-izle/Po...ZMOvBv7Gl.html




    polis destan yazdı dedi bugün RTE. bir yerlerimle gülüyorum da söylemeyeyim simdi.. insanlık sucu isleniyor. 3 tane masum genç insanlık dışı bir muamele, bir işkence görüyor ama başbakan cıkıp hala polisimize mermi sıktılar, camide icki ictiler gibi yalanlar söylüyor. yalanlığı kanıtlanmış bu iddiaları adam gercekmis gibi anlatıyor ve buna inananlarda oluyor. gercekten trajikomik.
    Last edited by Nocna Mora : 24.Haziran.2013 at 13:37 Reason: ""
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  15. #4605
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    30
    Mesajlar
    1,649

    Default

    http://m.hurriyet.com.tr/haber#!id=23570622

    Kul hakki falan filan.dinden imandan bahsederler bide.polise uzanan eller kirilsin ayrica.yersen.

  16. #4606
    Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren
    Yaş
    39
    Mesajlar
    2,624

    Default

    Polis Akademisi mezuniyet töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Polisimiz Taksim'de destan yazdı" dedi.
    başbakan bence ağır troll. melih gökçek'i de geçti.

  17. #4607
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    [YOUTUBE="6rXv3TFDAcc"]....[/YOUTUBE]

    dış güçler hikayesini o zamanda vardı hala var.. o zamanlarda aynı senaryo. hala aynı senaryo.. neymis efenim dıs gücler azmettiriyormus bizi. insani duygularımız azmettiriyor bizi. vicdanımız, özgürce hic bir baskı altında olmadan yasayabilme arzumuz azmettiriyor. kulak verin, dinleyin.. aziz nesin o zamanlardan görmüş bugünleri..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  18. #4608
    Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir
    Mesajlar
    5,434

    Default

    Quote Originally Posted by Aydin View Post
    başbakan bence ağır troll. melih gökçek'i de geçti.
    Tweetlerine en son baktığımda BBC'ye dersini veriyordu İ.Melih,daha da bunu geçemezler bence. Hastag açtı adam yahu.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

  19. #4609
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    Adam öldüren polis serbest

  20. #4610

    Default

    Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Tweetlerine en son baktığımda BBC'ye dersini veriyordu İ.Melih,daha da bunu geçemezler bence. Hastag açtı adam yahu.
    Hele o videosu ve sonundaki gülüşü...

    kimse bir i.Melih olamaz...

    https://www.youtube.com/watch?v=LnOwWX2nT3M#at=42

  21. #4611
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Meşru müdafadan serbest bırakılmış polis. Ben bu ülkede artık tamamen adaletin bittiğini ve hatta baştakilerin keyfince müdahale ettiğini düşünüyorum yargıya.
    FM Gazetesi

  22. #4612
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Oho ooo doktorlara hırsız,avukatlara provokatör dediler,o polisi de paşa paşa çıkartırlar yani.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  23. #4613

    Default

    Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Meşru müdafadan serbest bırakılmış polis. Ben bu ülkede artık tamamen adaletin bittiğini ve hatta baştakilerin keyfince müdahale ettiğini düşünüyorum yargıya.
    Bu kaçıncı "artık" be kardeşim.

    O adalet çoktan bitti ama bazı arkadaşlar yeni yeni anlıyor maalesef.

    Özetle hiç şaşırmadığım durum. Ne bekleniyordu ki.

  24. #4614
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    edtttttttttttttt
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  25. #4615
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Demokrasi demokrasi diye övünüp duran bir iktidar var başımızda. Ancak ilginçtir ki demokrasiden eser yok yargıda. İbretlik çelişki.
    FM Gazetesi

  26. #4616
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Güya transfer şikesinden 1 yıl yatır,adam öldüreni meşru müdafaadan salıver.İşte Cemaatin İleri Demokrasisi bu.
    FM Gazetesi

  27. #4617
    Nesil
    2009
    Yer
    Ankara
    Mesajlar
    5,176

    Default

    Ethem'i öldüren polis serbest, tecavüzcü çavuşlar serbest, elinde satır lince çıkanlar serbest, çantasından dergi çıkan gençler içerde.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

  28. #4618

    Default

    Hadi bu iktidarın rengi belli dindarız ayağına hem halkının haklarına tecavüz ediyorlar, hem demokrasi ayağına sadece kendilerinin lehine işleyecek kararlar çıkartıyorlar. Peki hiç mi vicdan sahibi bir akp seçmeni yok gerçekleri gören ? Polisin serbest bırakılması ile resmen Ethem terörist, Polis şanlı asker ilan edildi. Bu karar ile artık polis gerçek kurşun kullanır sadece bu direnişte değil çoğu zaman. Nasılsa suç unsuru sayılmıyor. Yazık be arkadaş cidden çok yazık şuan bu karardan dolayı içimden geçenleri dışarı vursam şu dünya son saatlerimi yaşıyor olurum. O derece kin ve nefret duyuyorum bazı kesimlere.

  29. #4619
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,885

    Default

    Ethem Sarısülük'ün kanı ellerinizden , anısı rüyalarınızdan , azabı vicdanlarınızdan çıkmaz her gününüz bir diğerinden daha rezillik dolu geçer inşallah.

    Adaletin ülkede bittiğinin kanıtıdır bu olay.

    Polis serbest kaldı
    Last edited by Aydin : 25.Haziran.2013 at 00:09

  30. #4620
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    ARTIK DURMAKTA YASAK

    birkaç saat önce hiçbir şekilde eylem yapma gibi bir düşüncesi olmayıp, sadece tesadüfen duran adamın durduğu yerde 10 dakika kadar durmuş, buluşacağı arkadaşını bekleyen arkadaşıma etraftaki polislerin "orada durmak yasak" diye seslenmesi ve arkadaşımın "bişey yapmıyorum yahu arkadaşımı bekliyorum" demesi üzerine "bize gelen emir böyle orada duramazsın" deyip zorla uzaklaştırmalarına bakılırsa, en azından pratikte yürürlüğe girmiş yeni bir ileri demokrasi uygulaması.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •