Ben artık seneye hiçbir Fenerbahçe'linin veya Beşiktaş'lının Digitürk alacağını düşünmüyorum. Herkesin futbol şevkinin içine ettiler.
Ben artık seneye hiçbir Fenerbahçe'linin veya Beşiktaş'lının Digitürk alacağını düşünmüyorum. Herkesin futbol şevkinin içine ettiler.
Cidden aklim almiyor bu Aziz Yildirimi
gelecegi gore gore bide ustune gidip ciddi rakamlar harcayip transfer yapti
Sadece avrupadan edilecek zarari dusunmek kotu kaldiki bunun borsasi felan var.
Bu alınan adamların ve kadrodakilerinde maaşları bir hayli etkileyecek bütçeyi...
Adamın bırakmaya da niyeti yok. Yüzsüz.
http://www.ajansspor.com/futbol/supe...ource=Facebook
Seneye şampiyon olursak ŞL'ye direk olarak 2.mi gidecek? 2. Beşiktaş olursa 3. mü gidecek? Komediye gelin.
Ziya Sengulun isyanini izledimde adama hakketen uzuldum
Ne olursa olsun gözümün önüne somut delil koymadan inanmam şikeye,inanmam için bir neden de yok;Umarım her iki takımımızda bu beladan kurtulur
Kendi içimiz de lobicilik yapmayıp cezalarımızı verebilseydik iş buralara kadar gelmeyecekti belki de.Fenerbahçe direk ilk sene küme düşürülseydi şu anda çoktan süper lige çıkıp güzel bir şekilde yoluna devam ediyor olacaktı.Böyle olunca daha mı iyi oldu? Kulüp ozaman göreceği zararın 3-4 kat fazlasını görecek şimdi.Ligde ceza verilirse sevinirim rakibim olduğu için ama Avrupa'da ceza almalarından hoşnut olmadım.
Mehmet Demirkol: Bakalım artık akıllı karar verebilecek miyiz, yoksa yine kaytarmaya mı çalışacağız. Asıl sorun bu.
Aziz Yıldırım'ı sevmiyorum ama yaptıgı icraatlardan dolayı saygım var ancak bu kadar şeyin üstüne baskanlıga devam eder ise benim icin Fenerbahçe tarihinin en şeref yoksunu ismi olarak kalır.Koskoca kulübü ne hale getirdi.Şike sürecinde insanlar mahkeme önlerinde kendi icin sabahlamadı Fenerbahçe icin sabahladı.Sanırım o Fenerbahçe sevgisini kendine olarak algıladı en kısa zamanda defolup gider inşallah.
Eger fenerbahceyi gecen sezon küme düsürselerdi simdi fb bu cezayi yemezdi aziz yildirim hem kendini hem fbyi hem türk futbolunu karaladi vede hirsi yüzünden cogu kisiyi harcadi aykut kocaman vs.vs. bence ali koc gibileri aziz yildirimdan daha da fenerbahcelidir.aziz yildirim yüz yillik koca cinari kendi malimis gibi gördü hirsi yüzünden hem kendi ismini hemde fenerbahce gibi bir takimin ismini kirletti.ben bir fanatik gsli olarak bu karara hic sevinmedim ama kendi eden aglamazmis.
Bugün Fenerbahçe ve Beşiktaş bu cezayı aldıysa iki sorumlu vardır.Aziz Yıldırım ve Tüpçü.
Keşke zamanında Fenerbahçe Aziz Yıldırım'dan kurtulsaydı.Keşke şikeyi ört bas etmek için Türk Futbolunun başına Tüpçü gelmeseydi.Şimdi düğümlenmiş ipe biz de birkaç düğüm attık.Çıkın işin içerisinden şimdi bakalım.
Fenerli ve Beşiktaşlı arkadaşlara,kardeşlere geçmiş olsun diyorum.Acıtıcı bir karar.
Bu‚ büyük bir komplodur. Adice‚ aşağılıkça düzenlenmiş bir komplo.. Kimler varsa bunun ardında‚ ister cemaat‚ parti‚ aysal‚ fransız lobisi hiç farketmez. Sonuna kadar Fenerbahçemizin yanında olmalıyız. Başkanımızı yem etmeyelim bu kirli düzenlere.
Boyle yorum atan Fenerbahcelilerde var, son kismi icler acisi gercekten.
Zamanında TFF düzgün karar verseydi de Türk futbolundan birşey olmaz. 3 değil 5 değil 100 yıl da geçse bizim milletimizden birşey olmaz. Adam şike yapmış, hapis cezası almış hala adamı savunuyoruz var mı böyle bir durum. Şu an kulübn basılıp bu adamların tekme tokat kovulması gerekirken böyle ceza olmaz diyoruz.
Bursasporu SL on elemesine almiyorlar galiba, oyle tweetler gordum.
Kaldimi 20 milyon yine Galatasaraya
3 sene çok uzun bir süre Fenerbahçe maddi ve manevi olarak çok zarar görecek gibi duruyor. Yanlız bir Fenerbahçe taraftarı hala Aziz Yıldırım'ı nasıl savunabilir merak ediyorum. Şike yapılmış olsun ya da sahaya yansımamış diyelim böyle büyük camiaların isminin bu şekilde lekelenmesi bile gerçekten utanç verici. Keşke Avrupa'dan men yerine Aziz Yıldırım ve tayfasına ömür boyu men verselerdi.
Bu UEFA MAA'ya dememiş miydi 1 sene siz men ederseniz ben ceza vermem diye ? tabi bunu MAA demişti güvenirliği tartışılır.
Ayrıca; geçen gün Egemen Bağış, MAA operasyonu bilerek göreve geldi dedi.
Ne yani bir oyun oynandığını inkar mı edelim ? Aziz Yıldırım'ı körü körüne ne yaparsan yap yanındayız diyerek destekleyecek değilim. giderse gider umrumda değil. Ama oynanan bir oyun olduğu da açık.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
tesebbüsten bir yil ceza aliyoruz peki kim tesebbüs etmis? Adali? Havutcu? sahislar için ek rapor istiyorlar ama bir yil cezayi veriyorlar..
Onlarda ceza alacak ama suresini belirlemek icin ek rapor istendi sanirim en azindan oyle anladim ben.
Kulüpler ceza aldığı sürece şahıslar hayli hayli ceza alır,60 yıllık federasyonu dalgaya almayın,tamam saçma sapan kararları var ama kulübün ceza aldığı yerde kişilerin ceza almama ihtimali Messi'nin Şekerspor'a transfer olması kadar bir şey.
Messi Şekerspor'a transfer olursa benden bilmeyin![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İktidar cephesi sanki TFF'ye yani kısaca tüpçüye çöküyorArtık Tüpçü'yü gönderirler Ulusoy'u getirirler. Bu devran böyle gelmiş böyle gider.
Bu mesele yuzunden bu baslik altinda zaman zaman birbirimizi kirdik, zaman zaman birbirimizin okumaktan hoslanmadigi seyleri yazdik. Bu yuzden gecmis olsun.
Bu olay ilk ciktiginda benim temeniim bu olaylar TFF acisindan cozumlenene kadar bir tane bile macin oynanmamasi idi. Maclar oynandi, Super Final sirasinda insanlar hayatini kaybetti. Taraftarlar cinnet gecirmis sekilde sahanin icine saldirip futbolcu dovmeye kalkti. Az daha bir benzin istasyonunu havaya ucuruyorlardi. Bununla bitmedi, olaylar yuzunden saha kapatma cezalari geldi. Kulupler bu nedenle gelir kaybetti.
Bu isin ustunun kapatilamayacagi, kapatilmasina biz iceride izin versek de UEFA'nin vermeyecegi cok belliydi benim icin. Hatta talimat degisikligi bile yaptilar bu isin ustunun kapatilmamasi icin. Bu yonde yorumlar yerine bir kac tane TV sovmeninin insanlarin yuzune baka baka yaptiklari manipulasyonu dinlendi.
Taraftarlar ve genel kurullar 4 Temmuz 2011'de bu ise karisanlari savunmak yerine, kellelerini o gun isteseydi bu isler buraya gelmezdi. Ama yapamadilar. Cunku kisiler, kurumlardan daha onemli hale gelmisti.
18 Temmuz 2011'de TFF tarafindan kararlar verilip, cezalar verilseydi bugun hem Fenerbahce hem de Besiktas su anki durumlarindan daha guclu halde olurlardi. Benim derdim o donemde Fenerbahce, Besiktas ve diger kuluplerin bu meseleden en kisa zamanda ve en az hasarla cikmasiydi. Hasarsiz cikartilmak istendi ve yuze, goze bulastirildi. Daha cok hasar oldu.
Bu nedenlerden dolayi gecmis olsun. Herkese, her farkli gorus sahibine.
Artik, futbolcularin dedigi gibi, "onumuze bakacagiz".
Ben artik gelecege daha fazla umutla bakiyorum cunku bu cezalarin en buyuk getirisi kuluplere yarar saglayabilecek veya zarar getirebilecek kisilerin (ve genel olarak liderlerin), artik sadece alkislanacak kisiler degil, elestirilecek kisiler olmasi gerektigi ogrenilmis olmasidir.
En agir elestiri iceriden gelmelidir.
Cunku disaridakiler seni, kotu yolda oldugunda, elestirmez.
Birakir ki battikca batsin.
Iceride elestireni eger aforoz edersen, kotu yolda gittiginde seni uyaracak kimse kalmaz.
Kotu yolda gittiginde seni uyaracak kimse kalmazsa . . .
Rahmetli olmasaydi belkide suan nerelerdeydik
Biz bu başlık ilk açıldığı zamanlarda Fenerbahçe'nin kolanmasının yanlış olduğunu, gerekli cezaların verilip işin UEFA'ya bırakılmaması gerektiğini yazdığımızda küfür yemekten beter olmuştuk ama elin gavuru çaktı geçti cezaları....
Sürecin en başından beri sen kabak gibi ortada olan ve yargının cezalar yağdırdığı şeylerin üstünü örtüp "şike sahaya yansımadı" diyecek kadar "cesur(!)" bir TFF başkanını göreve getirirsen ,UEFA o örtüyü kaldırıp sana kabak tatlısını sunar ve sen de afiyetle yersin...
Zamanında puan silme + kişilere ömür boyu men cezasıyla bu iş biterdi ama şimdi 2 tane güzide kulüp durduk yere avrupadan men edildi. TR liginde de keyif kalmayacak. inşallah kişilere ömür boyu men verilir,TFF yönetimi istifa eder ve yeni ve herkesin kabul edeceği,akıl mantık sahibi bir yönetim gelir de futbolumuz yeniden düzelmeye başlar. şu anda tek beklentimiz kulüplere verilen cezalara itirazların yapılıp en azından erteletmek olmalı....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc