Sayfa 371 / 447 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421 ... SonSon
11,101 ile 11,130 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

"Abdullah Kiğılı: Yeni formalara muazzam bir ilgi var"

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Rekor satıs bekliyoruz demisti aynı zamanda.İlla alıcak olursam 3. formayı alırım taraftar hatrına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

çubukludan alacağım ben de bu sene. Beyazı beğenmedim,3. formadan almayı da sevmiyorum.

ama liverpool'un 3. formasından alırım istisna olarak

Bizim 2 takımda bu sene formada sınıfta kalmışlar genel kanıya göre.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Bizim ön elemele maçları d-smart'ta hayırlı olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Salzburg ligde 21 maçtır yenilmiyormuş.

Şimdi tur garantilendi demek ki

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

fener salzburg u dikkate alsa iyi olur avusturya ligi o kadar ahim sahim bir lig degil ama salzburg un oturmus bir sistemi var.eger fenerbahceli oyuncular salzburg u kücümserlerse hezimete yol acabilir.

Hoca çok net. Kesin kazanıcağız diyor. En azından Aykut Kocaman döneminde ki gibi her rakibi barcelona yapmıyoruz bu da bi gelişme.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kadormuza sadece 3 oyuncu katıldı demiş, Holmen'i saymıyor galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    fener salzburg u dikkate alsa iyi olur avusturya ligi o kadar ahim sahim bir lig degil ama salzburg un oturmus bir sistemi var.eger fenerbahceli oyuncular salzburg u kücümserlerse hezimete yol acabilir.
    gecen sene luksemburg takimina elenmisler SL elemesinde, dudalange diye bir takimdi galiba. cok fazla da abartmamak lazim, rahat gecmemiz gereken bir tur bu. bu turda endiselenmeye baslayacaksak biz, SL ye hic katilmayalim daha iyi

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Hoca çok net. Kesin kazanıcağız diyor. En azından Aykut Kocaman döneminde ki gibi her rakibi barcelona yapmıyoruz bu da bi gelişme.
    holmenin lisansi henuz cikarilmadigi icin an itibariyle kadroda sayamayiz, o acidan bunu soylemistir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hocanın emenike mi cardozo mu sorusuna yönetim karar verecek cevabı çok saçma geldi bana. Sanki aynı tip oyuncular ucuz olan alınacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

holmenin sozlesme ile sorunlari vardi galiba net meirelesden daha katki yapar daha iyi oynar

alper-holmen-emre

daha hizli oynar fenerbahce.

kuyt-sow-stoch

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Topal şu sistem de en kritik oyuncu herhalde 11'e ilk yazılan olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hala Topal kesik yesin diyenler var
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Topal bugün çok iyi oynadı. Topal, Bruno, Baroni ve Sow maçı getirdiler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Topal değil Emre ve Meireles'iin kesik yemesi gerekiyor. Topal da olmasa orta saha çöker. Açıkçası şu an Topal-Alper-Holmen üçlüsü hepsinden daha iyi oynar. Bu arada eğer Hasan Ali bu Kadlec'in arkasında kalırsa yazıklar olsun.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Topal değil Emre ve Meireles'iin kesik yemesi gerekiyor. Topal da olmasa orta saha çöker. Açıkçası şu an Topal-Alper-Holmen üçlüsü hepsinden daha iyi oynar. Bu arada eğer Hasan Ali bu Kadlec'in arkasında kalırsa yazıklar olsun.
    Hocam Kadlec konusunda bende seninle aynı fikirdeyim. Ama inşallah ilerleyen haftalarda müthiş form grafiğiyle müthiş bindirmeleriyle hepimizi yanıltır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadlec'in bindirme yapabilecek kapasitede bir oyuncu olduğuna inanmıyorum, Ziegler'den kat kat iyi ama Hasan Ali'den kesinlikle iyi değil.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de ciddi ciddi Emre ve Meireles'e artık sıcak bakmıyorum, Aşırı narin futbolcular ve kırılganlar. Yani her pozisyonda eyvah sakatlandılar diye bakınıyorum, Elleri her pozisyonda bacaklarında, sanki emekli olmuşlar da zorla futbol oynuyorlar gibi. Çağdaş futbolun en önemli mevkiisinde bu kadar kırılgan 2 oyuncuyla birlikte oynamak takıma büyük ağırlık getirir.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben de ciddi ciddi Emre ve Meireles'e artık sıcak bakmıyorum, Aşırı narin futbolcular ve kırılganlar. Yani her pozisyonda eyvah sakatlandılar diye bakınıyorum, Elleri her pozisyonda bacaklarında, sanki emekli olmuşlar da zorla futbol oynuyorlar gibi. Çağdaş futbolun en önemli mevkiisinde bu kadar kırılgan 2 oyuncuyla birlikte oynamak takıma büyük ağırlık getirir.
    Halısahaya hatır için çağırılan amcalar geliyor aklıma. Tam tarifleri bu sanırım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sow gibi bir forvetin olacak ve sen onu kanatta çürüteceksin. Ersun Yanal umarım daha da köreltmez Sow'u.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Ya bu fener alacagi oyunculari hic mi izlemez kadlec dün h8c bindirme yapmadi ne demeye aldilar onu hasan ali bile ondan kat kat iyidir @baldemir arkadasin dedigi gibi kadlec bindirme yapabilen oyuncu degil ama hasan ali bu dedigimi yapabilen birisi bence fenerin orta sahasi topal holmen ve alper den olusmali meireles iyi bir alicisi varsa satsinlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Her bek bindirme yapacak değil. Kadlec gibi adamla paslaşarak ilerleyebilirsin. onun için Kadlec-MC-AML nin orada kuracağı üçgenler önemli oluyor. Dün Emre çok kötüydü, solda kimin oynadığı belli olmayınca Kadlec de saf dışı kaldı. Kadlec'in bence bir artısı GG sık sık ileri çıkabilecek, Kadlec de defansta 3.stoper rolüne bürünebilecek. tabii ben olsam böyle bir bek almazdım ama tercih meselesi.

Sow solda oynatılabilir gayette ama oynayacağın sisteme göre değişir. Cardozo gibi bir adam alacaksan Cardozo'nun boşaltacağı alanlarda Sow oldukça etkili olabilir ama gidip Emenike'yi alacaksan Sow'u forvet oynat, hızlı, adam eksilten bir kanat al.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sow solda oynatılabilir gayette ama oynayacağın sisteme göre değişir. Cardozo gibi bir adam alacaksan Cardozo'nun boşaltacağı alanlarda Sow oldukça etkili olabilir ama gidip Emenike'yi alacaksan Sow'u forvet oynat, hızlı, adam eksilten bir kanat al.
    Ben tam tersini düşünüyorum. Cardozo alınırsa onu pozisyona sokacak,daha iyi besleyecek kasnat oyuncuları lazım. Çizgiye inebilen Stoch ve Krasiç kullanılabilir.

Emenike alınırsa yanında daha çok ona yardımcı olacak tarzda,o bölgede birbirlerini tamamlayacak, görev paylaşımı yapabilecek forvetler kullanmak lazım.Sow ve Kuyt yani.

Mevcut sisteme Emenike daha uyumlu bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sen Cardozo'nun golcü yanına değinmişsin bense pasörlüğüne.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

emre form tutamazsa kolay kolay 11e giremez bu sezon. cok eksigi var, oyunu epey gerilemis. meireles daha faydali gorunuyor ama sakatlik egilimi cok fazlaymis gibi hissettiriyor sahada, ona da guven olmaz gibi uzun vadede. onlari yedekleyebilecek kadromuz oldugu icin sikinti olmaz. forvet transferini sonuclandirabilirsek mevcut kadro ligi goturur.

emenike cardozo beraber gelirse hic sasirmam. oyle bir durumda hangi 3 oyuncuyu gondeririz acaba. belki emenike transferinde takas yapabilirler verilecek paranin ustune.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence Stoch ve Krasiç'in 18'de olmaması gideceklerine işaret. Avrupada oynayacak bir kulübe satılacak olabilirler ya da takas.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex de souza geçen sene kümede kalmaya oynayan Coritiba'yı yaz liginde şampiyon yaptı. Şimdi de Brezilya Seri A'da 10. hafta da lider yaptı.
    FM Gazetesi

5 3 biten maçta attığı frikik golünü gördüm tam usta işi

ama kilo almış gibiydi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alex'e bacak bacak üstüne attı gibi bir bahaneyle ona yapılan bu ihanet unutlmayacaktır. Bu takımda dün Alex olsa eminim 2 kat daha fazla pozisyon bulur belkide maçı bile kazanabilirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın futboldan ne kadar anladığının göstergesidir, Alex.
    ...

Mesaj Yetkileri