1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Her bek bindirme yapacak değil. Kadlec gibi adamla paslaşarak ilerleyebilirsin. onun için Kadlec-MC-AML nin orada kuracağı üçgenler önemli oluyor. Dün Emre çok kötüydü, solda kimin oynadığı belli olmayınca Kadlec de saf dışı kaldı. Kadlec'in bence bir artısı GG sık sık ileri çıkabilecek, Kadlec de defansta 3.stoper rolüne bürünebilecek. tabii ben olsam böyle bir bek almazdım ama tercih meselesi.

Sow solda oynatılabilir gayette ama oynayacağın sisteme göre değişir. Cardozo gibi bir adam alacaksan Cardozo'nun boşaltacağı alanlarda Sow oldukça etkili olabilir ama gidip Emenike'yi alacaksan Sow'u forvet oynat, hızlı, adam eksilten bir kanat al.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sow solda oynatılabilir gayette ama oynayacağın sisteme göre değişir. Cardozo gibi bir adam alacaksan Cardozo'nun boşaltacağı alanlarda Sow oldukça etkili olabilir ama gidip Emenike'yi alacaksan Sow'u forvet oynat, hızlı, adam eksilten bir kanat al.
    Ben tam tersini düşünüyorum. Cardozo alınırsa onu pozisyona sokacak,daha iyi besleyecek kasnat oyuncuları lazım. Çizgiye inebilen Stoch ve Krasiç kullanılabilir.

Emenike alınırsa yanında daha çok ona yardımcı olacak tarzda,o bölgede birbirlerini tamamlayacak, görev paylaşımı yapabilecek forvetler kullanmak lazım.Sow ve Kuyt yani.

Mevcut sisteme Emenike daha uyumlu bence

Mesaj Yetkileri