Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 36 / 45 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Madrid gelecek

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

napoli o averajla gruptan çıkarak tarih yazmış

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Daha koltuğuma bile oturmamıştım ki direk Crystal Palace ismini duydum. Ardından Portoyu gördüm. Dedim bula bula portoyu mu cektin kolayı yokmuydu. Sonra kuralara bi baktım takımlar o biçim Aslıdna fena bir kura çekmedik. Olurda çeyrek finale çıkarsak soşho-fener galibi ile oynarsak değme keyfimize ordan yarı final tabi bu arada güçlü olanlar birbirini eliyor aradan da bir iki süpriz gelse oo kupa bizim ya

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    kolay kura çekeceksin bir türk takımı da olabilir
    Fena bi kura çekmedik (:
    Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Madrid gelecek
    Dua edi dedim beddua degil
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    napoli o averajla gruptan çıkarak tarih yazmış
    İlk maçta barçadan 7-0 gibi bir mağlubiyet almışlar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Şansına iki favori birbiriyle eşleşmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şansına iki favori birbiriyle eşleşmiş
    Sen diyene kadar dikkat etmediydim (: Şimdi kuralara baktımda oldukça güzel olmuş. Son şampiyon barça gruplardan çıkamadı. Madrid-City ile PSG-Bayernle eşleşmiş diğerleride orta şeker. Güçlüler birbirini kıracak çeyrek finalde de böyle güzel eşleşmeler olsa tabi bizim öncelikle portoyu elememiz gerekecek. Lyngby ile yaptık yine yaparız eveAllah

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Valencia-Arsenal , Madrid-City, PSG-Bayern in birbirleriyle eşleşmesi güzel olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Kuralar mükemmel olmuş , ama önce Portoyu elemek lazım sonrasına bakarız (=

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Man Citye 5 atçakmıssın az kalsın şampiyonlar ligi çok şaşırttı valla sochaux bile çıkmıs barca cıkamamıs dortmund cıkamamıs şike yapmıslardır gruptakiler

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

4 tane favori de birbirini çekmiş fener sochauxu yu elesin de çeyrek finalde kapışın bakim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Finne yi hangi rolde oynatıyorsun ve aldığından itibaren nasıl bir antreman programı yaptırdın ona ? bilgi verir misin?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Valencia-Arsenal , Madrid-City, PSG-Bayern in birbirleriyle eşleşmesi güzel olmuş.
    Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Kuralar mükemmel olmuş , ama önce Portoyu elemek lazım sonrasına bakarız (=
    Portoyu elersek herşey daha güzel olacak (:
    Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Man Citye 5 atçakmıssın az kalsın şampiyonlar ligi çok şaşırttı valla sochaux bile çıkmıs barca cıkamamıs dortmund cıkamamıs şike yapmıslardır gruptakiler
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    4 tane favori de birbirini çekmiş fener sochauxu yu elesin de çeyrek finalde kapışın bakim
    Barça sezon başı bana 4 atıp artizlik yaptı havalara girdi bedduamızı aldı
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Finne yi hangi rolde oynatıyorsun ve aldığından itibaren nasıl bir antreman programı yaptırdın ona ? bilgi verir misin?
    Fırsatçı golcü rolü..antrenmanda fırsatçı oglcü olarak çalıştırıyorum ama 2-3 sene boyunca özellik çalıştırmıştım Lyngbyde..kanallar içine hareketlen-plase şut-kaleciyi geç-gk üzerinden aşırt-gelişine sutlar dene ardından Finne = gol makinesi..ama bu kariyerimde pke ilgilenmedim eldekiler daha iyi dedim ama yanılmışım 2-3 sene üzerine daha çok düşseydim keşke bundan sona kesinlkle ve kesinlikle kimsenin adına özelliğine dikkat etmeden finneyi banko 11 oynatıcam şaşmıycam..üzerinde düşmedigim icin bikaç kez özellik çalışmasını başarılı olamadı özellikleri falan düşüe geçti kiraladım şimdi yine toparladı..En büyk artısı 2 ayağını daha iyi kullanıyor Finne..diğer oyunculardan en büyük artısı bu şuan elimdekilerin bu sıkıntısını çok cekiyom heriflerin 1 ayağı zaıf yada çok zayıf rakip takım kitledimi performanslar dibe vuruyor devre arası Finneyi kiradan çağırabilrim bende

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

17.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

18.Hafta

Son west bromwich maçında da kötü oynamıştık norwich deplasmanında da oldukça bocaladık kornerden Zouma 3 puanı getirdi. Sonraki hafta bay Glazer'ın takımı Unitedi harcadık hemde öyle böyle değil İlk yarının bitimine 2 hafta kaldı yani devre arası transfer dönemine 2 hafta daha var..Blackburn ve Sunderland şayet o 2 maçıda alırsak manu chelsea gibi takımları yenmemiz oldukça anlam kazanıcak..üsttekiler birbirleriyle falan oynuyor haliyle tökezlemeler falan oluıyor..şuan muazzam bir ivme yakaladık

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

şampiyonluk gelecek bu takım inanmış

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Nedir bu ManU nun bizden çektiği

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

19.Hafta

Esiyoruz gürlüyoruz parçalıyoruz !!! Zouma ile birde penaltı kaçırdık. En gıcık olduğum şey 2 gol atmış biri varsa seni dinlemeden sırf hat-trick yaptırmak için o oyuncuya attırıyor makine deli edecek iyi ki kitik bir penaltı değildi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

şampiyonluk gelecek bu takım inanmış
    Ben daha önce 30.haftalarda yakalarım diyordum ama bizimkiler ilk yarı bitmeden yapıştı yukarıya
    Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Nedir bu ManU nun bizden çektiği
    bay Glazer'ın adını duyunca bizim uşaklar çok pis gaza geliyor yıh yıh

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Şampiyonluk Yakın Crystal'lı Kızları Çağırın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

20.Hafta

Hiç ama hiç beklemediğim şeyler oluyor !! Fark sadece 3'e indi

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Devre arası var mı transfer falan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

bay Glazer'a hoca dayanmıyor son kurban Morinyo reyiz

Şimdi transfer dönemine giriyoruz. Listeme 2 hafta öncesinden başta forvet olmak üzere birçok oyuncuyu aldım. Basınla etkileme yolu vs klübün satmak istemediği oyuncuların kafasını bulandırmaya başladık. Lakin son bikaç haftada Gabbiadini ve Sassa kendine gelmeyue başladı. Şuan ne yapacağım tam karar vermedim. Garmash ve Obiang iyi fiyat olursa affetmem satacam.. Şampiyonluğa oynuyoruz takımla oynamak istemiyorum birde en kilit adamları satmak çok mantıklı gelmiyor ama biz kendimize mevcut kadromuza ve kiradaki oyuncularımıza son derecede güveniyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Devre arası var mı transfer falan
    Oladabilir olmayadabilir (:

ligi alıcaksın belli şampiyonlar liginide alırsın barça avrupa ligini alır süper kupada kapışırsınız intikamını alırsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by monocon View Post
    ligi alıcaksın belli şampiyonlar liginide alırsın barça avrupa ligini alır süper kupada kapışırsınız intikamını alırsın
    Keşke hepsi dediklerin gibi olsa (: Ne lig ne de Cl'yi almak o kadar kolay değil :F

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gençler varsa şöyle top geçmez adam hiç geçmez bir savaşçı orta saha önerilerinizi alayım..Garmash falan satabilirim maddiyat önemli değil varımı yoğumu satıp bu sene City hegomanyasını bitirmek istiyorum..Ofansı defansı iyi olan sağ bek ve tuttuğunu atan bir forvet önerilerinede açığım lakin elimdekilerden iyi olması lazım.. Buda demektirki çok çok üst düzey oyuncular olacak..Haberlerinizi bekliyorum oyunda ilerlemiyorum. Ben pek üst düzey oyuncularla oynamadığım için gözümden kaçanlar vardır illaki..Alışmışım garibanlığa

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by monocon View Post
    sezonun özetini yazmış adam

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

ortasaha wanyama olabilir tam bir canavar

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Bence kura müthiş olmuş ligdede iyiyiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ortasaha wanyama olabilir tam bir canavar
    Dormnud-Bayern maçını izledim geldim cömayat önerileine bakayım diye senden başka kimse bisi dememis vay arkadaş (: wanyama listemde ama benficada değeri 20ye yakın koaly bırakmazlar yinede şansımı deneyecem artık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Bence kura müthiş olmuş ligdede iyiyiz
    Aslıdna ligde diğerleri tökezlediği için iyiyiz..kadromu iyice güçlendirip bu sezon olmasada önümüzdeki sezon kesinlikle hedeflerimize ulaşmanın peşindeyiz. Sorunlarını ve çözümlerini az çok öğrendik. Ara dönemde kadromuz şekillenecek artık. Lakin kimseden öneri gelmemiş yine bildiğimizi yapacaz artık

Sayfa 36 / 45 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon

Mesaj Yetkileri