Madrid gelecek![]()
Madrid gelecek![]()
napoli o averajla gruptan çıkarak tarih yazmış![]()
Daha koltuğuma bile oturmamıştım ki direk Crystal Palace ismini duydum. Ardından Portoyu gördüm. Dedim bula bula portoyu mu cektin kolayı yokmuydu. Sonra kuralara bi baktım takımlar o biçimAslıdna fena bir kura çekmedik. Olurda çeyrek finale çıkarsak soşho-fener galibi ile oynarsak değme keyfimize ordan yarı final tabi bu arada güçlü olanlar birbirini eliyor aradan da bir iki süpriz gelse oo kupa bizim ya
Şansına iki favori birbiriyle eşleşmiş![]()
Sen diyene kadar dikkat etmediydim (: Şimdi kuralara baktımda oldukça güzel olmuş. Son şampiyon barça gruplardan çıkamadı. Madrid-City ile PSG-Bayernle eşleşmiş diğerleride orta şeker. Güçlüler birbirini kıracak çeyrek finalde de böyle güzel eşleşmeler olsatabi bizim öncelikle portoyu elememiz gerekecek. Lyngby ile yaptık yine yaparız eveAllah
![]()
Valencia-Arsenal , Madrid-City, PSG-Bayern in birbirleriyle eşleşmesi güzel olmuş.
Kuralar mükemmel olmuş , ama önce Portoyu elemek lazım sonrasına bakarız (=
Man Citye 5 atçakmıssın az kalsınşampiyonlar ligi çok şaşırttı valla sochaux bile çıkmıs barca cıkamamıs dortmund cıkamamıs şike yapmıslardır gruptakiler
![]()
4 tane favori de birbirini çekmişfener sochauxu yu elesin de çeyrek finalde kapışın bakim
Finne yi hangi rolde oynatıyorsun ve aldığından itibaren nasıl bir antreman programı yaptırdın ona ? bilgi verir misin?
Portoyu elersek herşey daha güzel olacak (:
Barça sezon başı bana 4 atıp artizlik yaptı havalara girdi bedduamızı aldı
Fırsatçı golcü rolü..antrenmanda fırsatçı oglcü olarak çalıştırıyorum ama 2-3 sene boyunca özellik çalıştırmıştım Lyngbyde..kanallar içine hareketlen-plase şut-kaleciyi geç-gk üzerinden aşırt-gelişine sutlar dene ardından Finne = gol makinesi..ama bu kariyerimde pke ilgilenmedim eldekiler daha iyi dedim ama yanılmışım 2-3 sene üzerine daha çok düşseydim keşke bundan sona kesinlkle ve kesinlikle kimsenin adına özelliğine dikkat etmeden finneyi banko 11 oynatıcam şaşmıycam..üzerinde düşmedigim icin bikaç kez özellik çalışmasını başarılı olamadı özellikleri falan düşüe geçti kiraladım şimdi yine toparladı..En büyk artısı 2 ayağını daha iyi kullanıyor Finne..diğer oyunculardan en büyük artısı bu şuan elimdekilerin bu sıkıntısını çok cekiyom heriflerin 1 ayağı zaıf yada çok zayıf rakip takım kitledimi performanslar dibe vuruyor devre arası Finneyi kiradan çağırabilrim bende
17.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
18.Hafta
Son west bromwich maçında da kötü oynamıştık norwich deplasmanında da oldukça bocaladık kornerden Zouma 3 puanı getirdi. Sonraki hafta bay Glazer'ın takımı Unitedi harcadık hemde öyle böyle değilİlk yarının bitimine 2 hafta kaldı yani devre arası transfer dönemine 2 hafta daha var..Blackburn ve Sunderland şayet o 2 maçıda alırsak manu chelsea gibi takımları yenmemiz oldukça anlam kazanıcak..üsttekiler birbirleriyle falan oynuyor haliyle tökezlemeler falan oluıyor..şuan muazzam bir ivme yakaladık
şampiyonluk gelecek bu takım inanmış![]()
Nedir bu ManU nun bizden çektiği![]()
19.Hafta
Esiyoruz gürlüyoruz parçalıyoruz !!! Zouma ile birde penaltı kaçırdık. En gıcık olduğum şey 2 gol atmış biri varsa seni dinlemeden sırf hat-trick yaptırmak için o oyuncuya attırıyor makine deli edecek iyi ki kitik bir penaltı değildi
Şampiyonluk Yakın Crystal'lı Kızları Çağırın![]()
![]()
20.Hafta
Hiç ama hiç beklemediğim şeyler oluyor !! Fark sadece 3'e indi
Devre arası var mı transfer falan![]()
bay Glazer'a hoca dayanmıyor son kurban Morinyo reyiz
Şimdi transfer dönemine giriyoruz. Listeme 2 hafta öncesinden başta forvet olmak üzere birçok oyuncuyu aldım. Basınla etkileme yolu vs klübün satmak istemediği oyuncuların kafasını bulandırmaya başladık. Lakin son bikaç haftada Gabbiadini ve Sassa kendine gelmeyue başladı. Şuan ne yapacağım tam karar vermedim. Garmash ve Obiang iyi fiyat olursa affetmem satacam.. Şampiyonluğa oynuyoruz takımla oynamak istemiyorum birde en kilit adamları satmak çok mantıklı gelmiyor ama biz kendimize mevcut kadromuza ve kiradaki oyuncularımıza son derecede güveniyoruz
ligi alıcaksın belli şampiyonlar liginide alırsın barça avrupa ligini alır süper kupada kapışırsınız intikamını alırsın
Gençler varsa şöyle top geçmez adam hiç geçmez bir savaşçı orta saha önerilerinizi alayım..Garmash falan satabilirim maddiyat önemli değil varımı yoğumu satıp bu sene City hegomanyasını bitirmek istiyorum..Ofansı defansı iyi olan sağ bek ve tuttuğunu atan bir forvet önerilerinede açığım lakin elimdekilerden iyi olması lazım.. Buda demektirki çok çok üst düzey oyuncular olacak..Haberlerinizi bekliyorum oyunda ilerlemiyorum. Ben pek üst düzey oyuncularla oynamadığım için gözümden kaçanlar vardır illaki..Alışmışım garibanlığa
ortasaha wanyama olabilir tam bir canavar![]()
Bence kura müthiş olmuş ligdede iyiyiz![]()
Aslıdna ligde diğerleri tökezlediği için iyiyiz..kadromu iyice güçlendirip bu sezon olmasada önümüzdeki sezon kesinlikle hedeflerimize ulaşmanın peşindeyiz. Sorunlarını ve çözümlerini az çok öğrendik. Ara dönemde kadromuz şekillenecek artık. Lakin kimseden öneri gelmemiş yine bildiğimizi yapacaz artık