Topal ve Kadlec bugün çok önemli pozisyonları çıkardı![]()
Topal ve Kadlec bugün çok önemli pozisyonları çıkardı![]()
Öyle bir forma çekme görmedim.
Edit : Selçuk girdi.
Gözümüz yollarda kaldı Selçuk Şahin!![]()
Bugün turu geçtik ama adamların 4 tane atamadığı %100 pozisyon var bizden çok girdiler pozisyona,düşündürücü
Birileri tarafından istenen, halk içinde düşmanlaşma yaratılması işinin ufak belirtileri tribünlerde kendini belli ediyor maalesef.
Football is simple,but Football Manager is not
Maç bitti.
2. yarı çok kötüydük. Aykut Kocaman dönemindeki hastalık yine baş gösterdi. Çok fazla pozisyon verdik Allah'tan adamlar becerisiz yoksa tur giderdi.
İlk yarı ne kadar iyiyse, 2. yarıda da bir o kadar kötü F.Bahçe vardı sahada hücum anlamında. Neyse ki, 2. golü yemeden tamamladı maçı. O gol, turu da çok sıkıntıya sokabilirdi.
Tebrikler.
Fenerbahçe taraftarının satılmasını istediği Meireles çıkınca takım orta sahada nal topladıO adam takım için çok önemli bir oyuncu ama taraftar nedense pek tutmuyor. Ne Alper nede Topal adam kovalamıyor, topsuz oyunda kötüler. Baroni bile bol bol geriyi tamamlayarak alan daralttı. Topal çok iyi toplar kesiyor ama en büyük sorunu topsuz oyunda hiç yok. Tebrik ederim Fenerbahçe'yi ileri ki turda başarılar.
Bu sene sansürlü maçlar izleyeceğiz galiba.
Volkan 4 tane çok önemli kurtarış yaptı, 2 tane çizgiden çıkardık, 1 gol yedik, auta çıkanları, Bruno Alves'in 6 pas üzerinde uzaklaştırdığı topları falan sayınca verdiğimiz net pozisyon çok çok fazla.
Böyle bir maçta turu geçmek önemli idi, yeni bir sistem ve yeni bir savunma ile ikinci resmi maçımız. Bize kesinlikle süre lazım. Ne kadar az kayıp ile tamamlarsak o kadar iyi olur.
Volkan geri döndü. İki maçtır öyle toplar çıkarıyor ki tek başına bir savunma oyuncusu gibi. Umarım hep böyle devam eder.
B.Alves süper bir transfer şimdiden yılın transferine oynayacak bir isim.
Meireles Benfica maçından sonra ilk kez iyi oynadı; ama gene sakatlanıp çıktı. Olağan üstü bir gol attı.
Sow ve Webo çok iyi ikili oldu. Emenike ile birlikte bakalım ne yapacaklar.
ben bu RBS takimini cok begendim yalniz. cok yurekli ve cesur oynuyorlar, cok adamla hucum yapiyorlar. oyuncu kaliteleri biraz daha iyi olsa SLde bile is yapar bunlar. teknik kadroyu takibe almak lazim, ilerde onemli yerlere gelebilirler. almanlarin staj yeri avusturya ligi zaten, yakinda bundesligada goruruz rakip hocayi.
tabi bunda bizim de payimiz var, defansimiz cok uyumsuz. volkanin ekstra performansi maci kurtardi. yobo topuzun aciklarini hicbir defa kapatamadi. cok goze batti. onun yerinde yerli oynayacak buyuk ihtimal. yabanci kontenjanini yoboya harcamak luks olur. ileri emenike de geldi mi kontra gucumuz de artacak. ben umutluyum. aman aman eksik bolgemiz yok gibi.
Fenerbahçe ilk yarıda işi bitirdi, goller çok güzeldi. Ama Fenerbahçe 2. yarı çok kötüydü. Salzburg sayamadığım kadar gol kaçırdı. Çok etkili oynadılar ama atakların sonunu getiremediler. Çizgiden çıkan, direği sıyıran, karşı karşıya kaçan, ordan burdan seken vs. Mutlak pozisyonları beceriksizce harcadılar resmen. Neyse, önemli olan oyun değilde turu geçmekti. Oyun yavaş yavaş düzelir, tebrikler.
Canım FEDA olsun sana !
tesmsicilmize tebrikler sevindim turu geçtiklerine asil tur simdi basliyor isleri zor...
Topal ve Meireles bu takımın olmazsa olmaz orta sahaları. Geçen sezon istenmeyen adam ilan edilmişlerdi resmen ama o ikisi çok önemliler. Volkan, Alves, Topal çok iyiydiler yine.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
Arsenal (İNGİLTERE)
Milan (İTALYA)
Schalke 04 (ALMANYA)
Lyon (FRANSA)
Zenit (RUSYA) (Nordsjaelland'ı elemesi halinde)
Sentugo.
Meireles'i satmak gibi bir hataya düşmedik Allah'tan. Adam orta sahayı resmen toparlıyor. 2. yarı çok şanslıydık 3-3'ü bırak 5-3 bile olurdu maç. Geriye yaslanma huyumuzdan vazgeçmezsek çok cezasını çekeriz... Turu geçmemiz lazımdı zaten. Play-offta kim gelecek o önemli. Salzburg'tan daha aşağı olmayacak gelecek takım. Bunun üzerine koyamazsak UEFA'da görürüz kendimizi. Süper Kupa'dan ise hiç umutlu değildim. Galatasaray şuana kadarki form durumuyla bizi rahat yenecektir.
Topal'ı kim istemedi yahu geçen sene
Bruno Alves uzun zaman sonra Fenerbahçe'ye gelen en önemli stoperdir, teknik açıdan da seviye atlattı defansa ancak yanındaki oyuncuyu ayarlayamadık.
Yobo ile olmuyor, Alves'e allah korusun bir şey olsaydı, darma duman olurduk.
Topal çok iyiydi bugün, Sow zaten harika bir oyuncu. Emenike de gelince çok daha iyi olacağız inşAllah..
Kuyt 2 asist yaptı, Meireles'e topu bırakışı zaten enfesti. Meireles de ayağını iyi döndürdü ve golünü attı. Tebrikler Fenerbahçe'm, umarım pazar günü de istediğimizi alırız.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
meireles camdan adam olmus. ona fazla guvenemeyiz bu sezon, bence de vazgecilmezi ama 90 dakikayi tamamladigi mac cok az sayida olmaya basladi. topal da pas trafigini bozan isim maalesef, o da cok yararli ama pas dagitmada sorun yasiyor. ortasahaya su macta salih girmis olsaydi topu tutmada daha rahat olabilirdik. al veri cok iyi bir adam salih, presi o sekilde kirabilirdik.
Bu arada bu Alper'i anlamıyorum.
Sanarsın 16 yaşında çocuğu sahaya atmışlar, topu atıyorsun gereksiz yerlere girip çıkamıyor.
Al - ver diye bir oyun yapısı kalmamış, pası ne zaman onu atsalar topu ayağına alır almaz çalıma girdi. Neyi ispatlamaya çalışıyorsun ki ?
Gelebileceğin en önemli nokta biraz daha rahatlaması ve soğukkanlı olması gerekiyor. Böyle olmaz fiziksel açıdan da çok iyi değil zaten boşa yoruyor kendini boş koşular ile sakin oynasa çok iyi bir tekniği var aslında..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Emenike gelde dahi Kuyt mutlaka oynamalı. Skora çok etki ediyor asist veya golle.
Alper konusunda bende KaKa Leite ile aynı görüşteyim. Topları öldürüyor. Yetenekli ama bencil ve gereksiz işlerle oyunu durduruyor.
Helal olsun Fenerbahçem'e ilk yarı gayet iyiydik ama dediğiniz gibi futbolcularda Aykut Kocaman'dan kalma bir problem var. Skor lehimize döndüğünde hemen geri yaslanıyoruz..
Ve tabi ki adamım Raul![]()
Bu maç gerçekten iyiydi orta sahanın kilit isimlerinden birisi oldu bazen zaman zaman eleştirsemde inşallah satılmaz. Attığı golü görür görmez Liverpool'dayken buna benzer bir gol atmıştı o gözümde canlandı birden![]()
@Universal
Batuhan yeni sistem derken tam olarak neyi kastettiğini anlamadım ?
Dizilim desen aynı
Kadro desen aynı
Oyuncular desen aynı
Futbol desen aynı
Selçuk-Cristian'la falan oynama hevesi desen aynı
Gol yiyince hücum, atınca gömülme desen aynı
Yine rakibi Barcelona gibi top oynattırma aynı
Bunca şey aynıyken ben bir farklılık göremiyorum. Bunu söylemek şimdi bana ilginç geliyor ama keşke Aykut Kocaman gitmeseydi, çünkü Ersun Yanal şuan onun kötü bir kopyası, Kopyalar hiç bir zaman asılları olamazlar.
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Abi tamamen bizim müsaade etmemizle alakalı bir durum, Salzburg bizle eşleştikten sonra 2 tane lig maçını canlı verdiler, yarım saat falan izleme fırsatı buldum, Bizim karşımızda ortaya konan futbolun yarısı bile yoktu, çünkü karşılarında takım vardı. Öyle 3 pasta karşı kaleye gelmeler, Rakibin ceza alanını kolay kolay abluka altına almalar falan görmedim, 2 maçta verdiğimiz pozisyonun haddi hesabı yok, Resmen Salzburg'u 2 maçta Barcelona gibi oynattık ve bugün turu geçen taraf bizsek, şükürler olsun.
Bu oyun anlayışıyla işimiz çok zor, Anlamadığım niye bunda ısrar edildiği ? 2 maçta Salzburg gibi bir ekibe 34 hücum girişimi şansı vermişiz, Ee bir sonraki turda daha ciddi bir takım gelince ne yapacaksın ? Gol manyağı yaparlar seni. Şu futbol anlayışımızla Şampiyonlar Liginde averaj takımı oluruz. Artık şu maçlar rakipler ve Volkan arasında geçmesin.
...
@Kaka Leite
Geçen sezon ya da bu sezon başı sohbet alanında kurulan kadrolara bak bir, hep kesik yiyen Topal oldu o kadrolarda
Selçuk 2 yazan bile oldu diye hatırlıyorum
Topal bizim için bir nimet![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
@ibrahim
sonraki turda bu dozda baski beklemiyorum ben, bu tip dinamik onde basan takimlara karsi zaafiyetimiz var ama bunu yapacak takimlar sinirli. arsenalle bile su maci oynasak bu denli baski yemeyiz. cunku baska kozlari yoktu RBS takiminin. onde oynayip rakibi oynatmamak uzerine plan kurulmus. bize gore favori olan bir takim bu sekilde oynamaz bence. herhangi bir anadolu takiminin basinda olsam fenerle yapacagim maclarda bu mentaliteyi kullanirim ama takim yapisi buna izin verirse, her takim bunu yapabilecek dayaniklilikta degil cunku. gecen sezon yilmaz hoca da bu oyunla kadikoyde galip gelmisti.
bir de buna ilave aykut hoca ile ersun hoca arasinda farkliliklar oldugu acik, daha dikine oynuyoruz. belki bunda rakibin de etkisi vardir, bilemiyorum ama temposu daha yuksek. dizilisim acisindan cok sey beklememek lazim, kadro ayni kadro. bu kadroya en uygun dizilim bu, sezon icinde bu konuda da yenilikler bekliyorum ersun hocadan.
Fenerbahçe'nin bir daha ki turu geçmesi çok çok zor hele ki bu oyunla gerçekten Salzburg biraz yetenekli oyunculardan kurulu olsa , bugün çok farklı şeyler olabilirdi , turu geçtiğimiz için mutluyum , tebrikler Fenerbahçe![]()
@baldemir
söylediklerine imzamı atarım.