Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
Arsenal (İNGİLTERE)
Milan (İTALYA)
Schalke 04 (ALMANYA)
Lyon (FRANSA)
Zenit (RUSYA) (Nordsjaelland'ı elemesi halinde)
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
Arsenal (İNGİLTERE)
Milan (İTALYA)
Schalke 04 (ALMANYA)
Lyon (FRANSA)
Zenit (RUSYA) (Nordsjaelland'ı elemesi halinde)
Sentugo.
Bu arada bu Alper'i anlamıyorum.
Sanarsın 16 yaşında çocuğu sahaya atmışlar, topu atıyorsun gereksiz yerlere girip çıkamıyor.
Al - ver diye bir oyun yapısı kalmamış, pası ne zaman onu atsalar topu ayağına alır almaz çalıma girdi. Neyi ispatlamaya çalışıyorsun ki ?
Gelebileceğin en önemli nokta biraz daha rahatlaması ve soğukkanlı olması gerekiyor. Böyle olmaz fiziksel açıdan da çok iyi değil zaten boşa yoruyor kendini boş koşular ile sakin oynasa çok iyi bir tekniği var aslında..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sizin malum maçı izlediğinizden şüpheliyim bu Fenerbahçe sizce iyi bir Fenerbahçe'yse bizim açımızdan sorun yok nasılsa sizin taraftarı olduğunuz takım.
Ama ciddi sıkıntılar var , çok üstün bir oyuncu olmayan ve sizin taraftarınızın dahi tutmadığı adam Meireles bile oyundan çıkınca ne hallere düştünüz hepimiz izledik ve gördük , Mehmet Topal gibi ofansif olarak bomboş ve üçüncü stoper rolünde oynayan bir adamın yıldız olduğu bir maçtan ne beklenebilir , hoş rakipte rakip değil orası ayrı mesele ama bu takıma bile (Salzburg) böyle oynadı Fenerbahçe onu bir düşünün isterseniz.
Sezon başındayız henüz, ben tabiki 90 dakikadaki oyunu savunmuyorum. Sadece altını çizmek istedğim şey, hücum futbolu oynadığımız zaman istediğimiz skoru elde etmesini bildik. Ha bunda tabiki Salzburg savunmasının zayıflığının da etkisi vardır. Ama hücum hattımız umut verdi açıkçası. Ki Emenike de geldi bugün itibariyle.
Savunma konusunda ise söyleyeceklerim, önümzüdeki birkaç hafta içinde savunma düzenimiz biraz daha oturacaktır mutlaka. Gökhan gönül ve Egemen de dönerse ne ala. Veya yobo yerine kadlec'i stopere çekerse Ersun Yanal.
Bahsettiğimiz takım geçen sezon Avrupa Ligi'nde yarı finali kılpayı kaybetmiş bir takım. Şansı öyle %10 falan demek benim gözümde hakarettir yani. Ne olursa olsun Fenerbahçe'nin şansı en az %35-40 tır bu turda.