Rezerv takımda çürüdük bari kiralansaydık![]()
Rezerv takımda çürüdük bari kiralansaydık![]()
hemen şimarın zaten gençlerin sorunu bu 1 maçda gökelere çıkarlar yok bale yok sthiago silva yıldız adayı gösterilirler sonra bir bakarsın adını duymadıgın bir takımda vasaat bir oyuncu olmuş
Olurmu yahu genç adamsın mentorların tarafından eğitiliyorsun top kapmanı 2-3 tık yukarı çekebilirsen rotasyon olarak giriceksin ama mevcut halinle kadroya sokmam büyük risk olur kritik durumdayız (:
Gazeteye ilan vericem eli ayağı düzgün sol ve sağ bek lazım (: wladcası stopere cekicem yada Cris biraz daha gelişirse çağrının ilişiğini kesicem (:
Bi gol atsam gerisi gelecek ama atamiyorum duş aldirmiyorlar tesiste hep o yüzden![]()
Neye göre 7 veriyorlar onuda anlamadım zaten
kanat oynuyon gol atma derdindesin bu kafa yapısıyla başarılı olamazsın
töbe di lan
8 mart diye kalmmış aklımda bilmiyorum ülkelerin regen tarihlerini
İşte örnek oyuncum Rodi Mood..adam gayet alçakgönüllü şöyle iyi oynarım böyle asarım keserim demeden yada niye yedeğim tribi atmadan sadece işini yapıp antrenmanlarda sıkı çalışıyor.. Hepinize örnek olsun nazar değmesin Rodiye (: Hepinizden bu tarz gelişim bekliyorum çalışmaya devam![]()
kaç asistim var diaz![]()
Savunmayı iyi toparlamışım aga
An itibari ile son sonuçlar ve oluşan puan durumu
Küme düşmeyiz sağ kanatta iyiyim daha sert oynicam penaltı falan yaptırabilirim![]()
Ben ise yedekte çürüyorum. Aykut Erçetin gibi :S Oysa çok uzunum. Muslera gibi reflekslerim var.
Gözlerim kapanıyor hazır takımı toplamışken dağıtmayalım ve uykumuzda gelmişken onu da dağıtmayalım hayırlı geceler (:
Last edited by krasafcik : 21.Ağustos.2013 at 12:21
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
ne dedim ben üst üste 10 galibeyete doğru gidiyoz![]()