1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Hybrid View

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Elim mahkum Leko ve sen dua edin alttan iyi oyuncular çıksın seneye size katlanamam Bu arada cagri cidden özellikleri falan düşmeye başladı sol bek wladcasa ofansif bek yüklendik herif gözünü cagrinin yerine dikmis canavar gibi stoper olmuş mevkiisini değiştiricem wladcasın yalnız Rodi duymasın insan değil maşAllah o nasıl gelişmedir şuan stoperler mevkiisinin parlayan yıldızı. Time Crisde fena gelişmiyor ah birde beklerden yana yüzüm gülse :F
    Bilirsin severim seni. iyi gidiyoruz. kalırız bu ligde bence. bu arada benim istatistikler nasıl.
    Last edited by krasafcik : 21.Ağustos.2013 at 12:21
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ne dedim ben üst üste 10 galibeyete doğru gidiyoz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Bilirsin severim seni. iyi gidiyoruz. kalırız bu ligde bence. bu arada benim istatistikler nasıl.
    Abi sen bi ara 2-3 ay sakatlandın yeni yeni forma giriyosn istatistikleri sezo nsonu koyucam
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ne dedim ben üst üste 10 galibeyete doğru gidiyoz
    15 maçta 10 galişbiyet alırsak playoffa gireriz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi sen bi ara 2-3 ay sakatlandın yeni yeni forma giriyosn istatistikleri sezo nsonu koyucam

15 maçta 10 galişbiyet alırsak playoffa gireriz
    beni ofansif bek oynat 2 maçta 1 asist yaparım ligin kalburüstü oyuncularından birisi olurum sol açıkların korkulu rüyası rakip beni görünce ayağı titret geri pas yapar akabinde yaptığımız presle kontraataktan golü buluruz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    beni ofansif bek oynat 2 maçta 1 asist yaparım ligin kalburüstü oyuncularından birisi olurum sol açıkların korkulu rüyası rakip beni görünce ayağı titret geri pas yapar akabinde yaptığımız presle kontraataktan golü buluruz
    hani icraat nerde sayın sowkay bak bana hem konuşuyım hem de oynuyom ama hoca bana gıcık bugüne bugün ayın oyuncusu seçildik yani

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

hani icraat nerde sayın sowkay bak bana hem konuşuyım hem de oynuyom ama hoca bana gıcık bugüne bugün ayın oyuncusu seçildik yani
    Gödün mü la o haberi Yalnız Rodii çok fena gelişti bu hızla devam ederse 2 seneye ciddi bir stoperimiz olucak

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Gödün mü la o haberi Yalnız Rodii çok fena gelişti bu hızla devam ederse 2 seneye ciddi bir stoperimiz olucak
    rodi gelişsin çağrı amcamızın yaşı geldi artık yerine stoper lazım rodi onun boşluğunu doldurur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Zaten ofansif bek oynuyon

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten ofansif bek oynuyon
    forma girmem yakındır sağ rakip kanadı otoban yapıcam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

forma girmem yakındır sağ rakip kanadı otoban yapıcam
    ya bi yürü git anca laf gelişme 0 performans 0 altyapıdan acil genç lazım yoksa kara güne kaldık
    rodi gelişsin çağrı amcamızın yaşı geldi artık yerine stoper lazım rodi onun boşluğunu doldurur
    2-3 seneye Premier Lig ekipleri peşinden koşar Rodi'nin
    Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Bırakın beni Barça'ya gidiyim oynamak istiyorum artık Barça'da ilk 11'de oynarım Krasic versiyon 2 oldum resmen
    Kareyer 1 sen 2 sezon sonu bırakıcam ikinizde bakalım hangi amatör klübe gideceksiniz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ya bi yürü git anca laf gelişme 0 performans 0 altyapıdan acil genç lazım yoksa kara güne kaldık

2-3 seneye Premier Lig ekipleri peşinden koşar Rodi'nin

Kareyer 1 sen 2 sezon sonu bırakıcam ikinizde bakalım hangi amatör klübe gideceksiniz
    doğru oynatırsan beni premier ligden bu sezon anında teklif yağar bana

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Portsmouth'a sat beni yuvama dönmek istiyorum alışamadım buralara

Mesaj Yetkileri