Sayfa 439 / 578 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon
13,141 ile 13,170 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

milli takımda ilk 2 maçta caneri sol beke çekip hücumcu bir oyun oynaması
    Caner'i orada ilk o oynatmadı, Caner Fenerbahçe'de sol bek oynadı ve başarılı oldu, sonra milli takımda oynadı. zaten başkasını da oynatamazdı. Caner'in yedeği Hasan vardı. Hasan'ı seçse sıkıntı olurdu. yani kim olsa aynı şeyi yapacaktı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Caner Erkin 26 Mayıs 2006'da Türkiye-Gana maçında sol bek oynayarak milli oldu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Caner'in sol bekte bu sezon başarılı oldu. Yoksa defalarca denendi zaten. Galatasaray'da da milli takımda da Fenerbahçe'de de sol bekte oynadığı oldu. ama onu o mevkide başarılı kılan daha önce milli takımda da beraber çalıştığı hocası Ersun Yanal.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de takımını şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkaran adam kovulur. Hele öylesine kolay bir turu geçemezse kesinlikle kovulur! Bu kural böyledir.

Bknz: Lucescu, Fatih Terim, Zico...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Caner Fenerbahçe'de oynamadan önce CSKA'ya ve Galatasaray'a sol bek olarak transfer oldu zaten ben onu diyorum.Fenerbahçe'de başarılı olduğu yok yani,Fenerbahçe'de sol açık denendi sayısız kez,tabi sol bek olarak bir çok formsuz maçı da oldu orası ayrı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Caner Fenerbahçe'de oynamadan önce CSKA'ya ve Galatasaray'a sol bek olarak transfer oldu zaten ben onu diyorum.Fenerbahçe'de başarılı olduğu yok yani,Fenerbahçe'de sol açık denendi sayısız kez,tabi sol bek olarak bir çok formsuz maçı da oldu orası ayrı.
    CSKA'ya giderken sol bek değildi diye hatırlıyorum ben. CSKA'ya gitmeden önce Manisaspor'da orta sahada oynuyordu diye aklımda kalmış.
    Last edited by Crazycat : 27.Eylül.2013 at 02:19 Reason: Cska => CSKA

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    CSKA'ya giderken sol bek değildi diye hatırlıyorum ben. CSKA'ya gitmeden önce Manisaspor'da orta saha'da oynuyordu diye aklımda kalmış.
    Valla ben yıllardır Caner'in asıl mevkisini sol bek olarak biliyorum,belki sol açıkta oynamıştır Manisa'da ancak sol bekte daha çok oynuyordu diye hatırlıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Caner'in asıl mevkiisi sol aciktir. Bu sezon kendini solbek pozisyonunda gelistirdigi icin Milli takimda da solbek oynamaya basladi. Bu kadar kıtlık varken bile Milli takim icin dusunulmuyordu, bunun sebebi aslen sol acik olmasi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hem sol açık,hem sol bek deyip kapatalım mevzuyu,boş yere uzayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://amkspor.com/2013/09/26/bir-te...n-dedi-197361/

Candan Erçetin'i de kendilerine benzetmiş reziller.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence gs rafa benitezi zorluyor ama gelirmi muamma

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Rafa Benitez,Napoli ile hayatının ve Napoli'nin en iyi başlangıcını yapmış bulunmakta.Uzun zamandan sonra Liverpool'u saymıyorum kendini bulacağı takımı buldu.Heynckes gelir de Rafa gelmez.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Rafa Benitez,Napoli ile hayatının ve Napoli'nin en iyi başlangıcını yapmış bulunmakta.Uzun zamandan sonra Liverpool'u saymıyorum kendini bulacağı takımı buldu.Heynckes gelir de Rafa gelmez.
    bende inanmıyorum ama dün gece ntv sporda bahsettiler birde gsnin hoca konusunda cömert davranacağını söylediler

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Valla Klopp deseler Rafa'dan daha kolay derim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

canerin asıl mevkisi sol bek diyenler, fm2007 fm2008de falan amlc olduğunu da mı hatırlamıyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

noktasina virgulune kadar dogru.. ah hoca ahh..

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1311002

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by byariff View Post
    noktasina virgulune kadar dogru.. ah hoca ahh..

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1311002
    bir defa terim'i gondermek isteyen adam terim'in onune 2 senelik ek mukavele neden koysun?
    terim'i gondermek isteyen adam, daha bundan bir kac hafta once milyonlarca euro harcayip neden terim'in istedigi bruma'yi alsin? kulup zaten madden zor durumda..
    adam geldigi gun, "basari basari basari" demis.. bu basari da terim ile gelmekteyken, buna neden comak soksun.. adam terim'i once getirip sonra gondermeyi vaad etmemis ki... bunlari birbirine karistirmamak lazim... illa ki komplo turetmenin bir manasi yok..

terim'in gidis sureci milli takim ile flortunun sonucu baslamistir..

Edit : adam çok doğru demiş

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Güzel bi yazı tabi ama benim bildiğim Terim Galatasaray'ı bırakmazdı 1'er yıl istiyordur belki Aysal 2 yıl diye diretti ama Terim'in Milli takımla anlaşmasından sonra böyle bir şey olacağı da çok belliydi ya bizden gidecekti ya Milli takımdan yolu açık olsun artık olan oldu biz hep onun arkasındayız umarım ileride Avrupa'ya gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Kurallara aykırı mı bilmiyorum, eğer aykırı ise kaldırılır bu mesajım zaten ancak inci sözlük'te yer alan derin galatasarayı anlatıyorum yazısınını okuyun(google'a anahtar kelimeler olarak inci sözlük derin galatasaray yazınca geliyor zaten;tavsiyem sadece ilk post'un yazarının tüm postlarını okuyacak şekilde okumanız yönünde)

Link vermeme sebebim link bile küfürlü.

Bu yazıyı okurken yazıların yazıldığı tarih'e dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim.

Tamamını okumadım çünkü gerçekten uzun ancak şu ana kadar okuduklarım beni bazı şeyleri tekrar düşünmeye sevk etti.

Ufak bir not; ilk sayfalarda Dexer, Dexer falan geçiyor, Dexer başbakanın bu sözlükteki kod adı imiş...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ne varmis sözlükte yazsaydin bizde bilseydik acip illa orayami girelim simdi

Bielsa neden hiç gündeme gelmiyor ? Bielsa boşta olan hocalar icinde bize en uygunu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bence yabanci hoca adaylarindan heynckes haric digerleri fiyasko olur Mancini felan hoca degil City nin o kadrosunu kime versen zaten sampiyonluga oynamak zorunda... gerci heynckes de gelse bu sene ligde sampiyonluk oldukca zor gs icin bari avrupada ilerlere götürür o en azindan.. birde canerin asil mevkisi manisada oynarken forvet arkasiydi sonra canerden sol acik yaptilar simdide sol bek yaptilar zaten hep böyle degilmidir sag bekten sol bek stoperden ön Libero ön liberodan stoper yaratan bir milletiz biz..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Türkiye'de takımını şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkaran adam kovulur. Hele öylesine kolay bir turu geçemezse kesinlikle kovulur! Bu kural böyledir.

Bknz: Lucescu, Fatih Terim, Zico...
    aykut kocaman

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Kurallara aykırı mı bilmiyorum, eğer aykırı ise kaldırılır bu mesajım zaten ancak inci sözlük'te yer alan derin galatasarayı anlatıyorum yazısınını okuyun(google'a anahtar kelimeler olarak inci sözlük derin galatasaray yazınca geliyor zaten;tavsiyem sadece ilk post'un yazarının tüm postlarını okuyacak şekilde okumanız yönünde)

Link vermeme sebebim link bile küfürlü.

Bu yazıyı okurken yazıların yazıldığı tarih'e dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim.

Tamamını okumadım çünkü gerçekten uzun ancak şu ana kadar okuduklarım beni bazı şeyleri tekrar düşünmeye sevk etti.

Ufak bir not; ilk sayfalarda Dexer, Dexer falan geçiyor, Dexer başbakanın bu sözlükteki kod adı imiş...

aynen onu okudum ben 2012"de yazmis terim gidicek demis ve sonra yonetime candan erçetin vs giricek demis. daha bir suru seyler var

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    http://amkspor.com/2013/09/26/bir-te...n-dedi-197361/

Candan Erçetin'i de kendilerine benzetmiş reziller.
    Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ünal Aysal bana göre tek kalmak istiyor. Karşı çıkan kimse olmasın herkes bana uysun istiyor. İlk geldiğinde Terim'in kendi prensiplerine göre bir hoca olmadığını biliyordu. (Duygusal bir hoca değil, daha profesyonel olan bir hoca) Ancak tabir-i caizse o bataklıktan yine Terim'in kurtaracağını da bliyordu. İlk iki yıl Galatasaray düzlüğe çıktı. Geçen sene ondan önce ligi şampiyon bitirdi. Süper Kupa'yı aldı, ŞL'de Çeyrek final oynadı. Yani Terim Aysal'a göre, ona verilen görevi yapmış ve miyadı dolmuştu. Bu sezon milli takım sadece bahane oldu. Galatasaray ligi 3. bitirse bile kimse bir şey dememeli. 3. senesinde 2 kez ligi şampiyon tamamlayan süper kupalar kazanan, avrupada başarılı olan ve bir enkazı toplamış bir Terim vardı. İster beğenin ister beğenmeyin ama Terim bu takımın ruhunu okuyan birisiydi. Galatasaray bana göre 10. hafta itibariyle açılır. Genelde de öyle oluyor. En kötü devre arasına kadar Terimle devam edilmeliydi. Çünkü derbide alınan 3 puan bile takımı toplarlamıştı ki Terim'in gitmesi yerli yabancı bir çok oyuncuyu etkileyecektir. 3. sezonda 2 kez şampiyon olduktan sonra 1 sezon olamaması çok mu başarısızlık (lig daha yeni başlamış üstelik)...

Ünal Aysal kendi fikirlerine uymayanları yönetimden çıkarmıştı. Fatih Terim'i isteyen adamlardı hep onlar. Bence bu yaptığı ile dediğim gibi tek güç olmak istiyor. Bi nevi Aziz Yıldırım politikası ancak onun kadar kimse olamaz tabi. Candan Erçetin falan nedir yahu?
    Bence bu fikrimi destekleyen bir gelişme.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    aykut kocaman
    İstifa etti Aykut Kocaman.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mancini ve tulun insallah olmaz diyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tulun gene yakacak bizi valla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini teklifi reddetmiş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Malesef mancini bitti haberleri geliyor..

Mesaj Yetkileri