Ünal Aysal bana göre tek kalmak istiyor. Karşı çıkan kimse olmasın herkes bana uysun istiyor. İlk geldiğinde Terim'in kendi prensiplerine göre bir hoca olmadığını biliyordu. (Duygusal bir hoca değil, daha profesyonel olan bir hoca) Ancak tabir-i caizse o bataklıktan yine Terim'in kurtaracağını da bliyordu. İlk iki yıl Galatasaray düzlüğe çıktı. Geçen sene ondan önce ligi şampiyon bitirdi. Süper Kupa'yı aldı, ŞL'de Çeyrek final oynadı. Yani Terim Aysal'a göre, ona verilen görevi yapmış ve miyadı dolmuştu. Bu sezon milli takım sadece bahane oldu. Galatasaray ligi 3. bitirse bile kimse bir şey dememeli. 3. senesinde 2 kez ligi şampiyon tamamlayan süper kupalar kazanan, avrupada başarılı olan ve bir enkazı toplamış bir Terim vardı. İster beğenin ister beğenmeyin ama Terim bu takımın ruhunu okuyan birisiydi. Galatasaray bana göre 10. hafta itibariyle açılır. Genelde de öyle oluyor. En kötü devre arasına kadar Terimle devam edilmeliydi. Çünkü derbide alınan 3 puan bile takımı toplarlamıştı ki Terim'in gitmesi yerli yabancı bir çok oyuncuyu etkileyecektir. 3. sezonda 2 kez şampiyon olduktan sonra 1 sezon olamaması çok mu başarısızlık (lig daha yeni başlamış üstelik)...

Ünal Aysal kendi fikirlerine uymayanları yönetimden çıkarmıştı. Fatih Terim'i isteyen adamlardı hep onlar. Bence bu yaptığı ile dediğim gibi tek güç olmak istiyor. Bi nevi Aziz Yıldırım politikası ancak onun kadar kimse olamaz tabi. Candan Erçetin falan nedir yahu?

Hoca floryada antrenmanda deniyordu. Eğer öyleyse hoca idmana telefonla mı çıkması lazım? Ya da sen hocanın hangi saatlerde idman yaptırdığını bilmiyor musun? Gerçekten Terim'e haksızlık yapıldı. Çok kötü oldu...